Alphen a/d Rijn Bel 0172 788 101

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Alphen aan den Rijn

De mooiste aanbiedingen in de regio Alphen aan den Rijn

Ballonvaart boven Alphen aan den Rijn. Ontdek de randstad van boven!

Ballonvaren in Alphen aan den Rijn

Een ballonvaart over Alphen aan de Rijn is een unieke ontmoeting met de Randstad. Juist vanwege de bijzondere en centrale ligging is Alphen aan de Rijn een populaire opstapplaats voor een ballonvaart. Het Groene Hart, de Noordzee en de kustlijn: zet je blik op oneindig!

Een ballonvaart over Zuid-Holland? Dan is Alphen aan de Rijn jouw opstapplaats! Het is misschien wel de fijnste plek om op te stijgen voor een ballonvaart over de Hollandse randstad. Want dat is de omgeving die je hier van grote hoogte gaat zien en beleven. Het beste van de stad en het mooiste van het Groene Hart.

Jouw ballonvaart begint in Alphen aan de Rijn

Ballonvaren tussen de grootste steden van het land, dat is een bijzondere ervaring. Boek je een ballonvlucht vanuit Alphen aan de Rijn dan staat je iets bijzonders te wachten: een gevarieerde mix van stad en natuur. De GreetZZ luchtballon laat zich natuurlijk meevoeren door de wind. Dus waar je overheen zweeft is altijd een verrassing! Zeker is dat je deze vlucht lang zal bijblijven,

Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Het is de driehoek die Alphen aan de Rijn omarmt. De uitzichten zullen dan ook fantastisch zijn. Je herkent bekende gebouwen en ziet drukke wegen vanuit een verrassend perspectief. Wat je ook zal verrassen is de schoonheid van het Groene Hart. Uitgestrekte weilanden, smalle slootjes en grazende beesten. Alles is te zien vanuit de ruime mand van jouw GreetZZ heteluchtballon.

Ballonvlucht met zeezicht

Omdat Alphen aan de Rijn dicht bij zee ligt, moet je tijdens de ballonvaart vooral ook je blik naar de horizon richten. Als het weer een beetje meezit, is de kans heel groot dat je de kustlijn en de Noordzee ziet. Zeg nou zelf: hoe vaak heb je zo’n prachtig uitzicht vanaf deze hoogte…? Trakteer jezelf en je vrienden of collega’s op iets unieks. Stap in een luchtballon, vertrek vanuit Alphen aan de Rijn. Een ware belevenis, dat beloven we!

 

Beoordeling op basis van 10 reviews
Klantbeoordelingen regio Alphen aan den Rijn
Klantbeoordelingen
9.7 / 10

Ballonvaren in Alphen aan den Rijn?

Ballonvaart foto's Alphen aan den Rijn