Doetinchem Bel 0314 788 100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Doetinchem

De mooiste aanbiedingen in de regio Doetinchem

Ballonvaart Doetinchem, een uniek uitje!

Ballonvaren in Doetinchem

Start jouw ballonvaart in Doetinchem. Deze opstapplaats in hartje Gelderland is de perfecte plek om een ballonvaart te beginnen. Hier kunnen we in werkelijk elke richting varen. Waar de wind ons ook mee naartoe neemt: ballonvaren over en rondom Doetinchem is altijd fantastisch. Dat is zeker!

Stad en gemeente Doetinchem lenen zich perfect als opstapplaats voor een onvergetelijke ballonvlucht boven Oost-Nederland. Stijg je op vanuit het midden van provincie Gelderland dan ben je verzekerd van prachtig uitzicht. Grenzeloos genieten doe je pas écht op grote hoogte, daar zijn we van overtuigd bij GreetZZ Ballonvaarten. Met een ballonvlucht Doetinchem doe je dat zeker!

GreetZZ Ballonvaren in Doetinchem, grenzeloos genieten!

Van Doetinchem naar Hengelo en Lochem. Of de andere kant op richting Duiven, Velp en de Veluwe. Ballonvaren over Gelderland is een belevenis van het hoogste niveau. Of om precies te zijn: op grote hoogte. Vanuit de ruime mand - met extra hoge, veilige rand - kijk je uit over de Kruisbergse bossen, kasteel de Slangenburg, de groene vlakten van de Achterhoek en bij helder weer tot ver over de Duitse grens. Het is maar hoe de wind staat en de ballon gaat!

Een ballonvaart over regio Gelderland is een groots avontuur. Misschien varen we over de Doetinchemse molens, of richting Openluchtmuseum Arnhem. En kijk je richting de horizon dan kronkelt daar maar zo de Rijn bij Lobith of zie je het rijke groen van Nationaal Park Veluwezoom. Met een luchtballon opstijgen vanuit Doetinchem is dus een slimme keuze. En bovenal een ware ervaring, dat beloven we. Boek daarom een ballonvlucht Doetinchem en ervaar het zelf!

 

Bel ons in Doetinchem: 0314 788 100

Ballonvaart Doetinchem, een uniek uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Doetinchem
Wijnbergseweg 1
7006AH Doetinchem
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0314 788 100

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Doetinchem vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Doetinchem vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Doetinchem vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 6 reviews
Klantbeoordelingen regio Doetinchem
Klantbeoordelingen
9.7 / 10

Ballonvaren in Doetinchem?

Ballonvaart foto's Doetinchem