Hoensbroek Bel 045 303 0362

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Hoensbroek

De mooiste aanbiedingen in de regio Hoensbroek

Ballonvaren Hoensbroek, geweldige ervaring!

Ballonvaren in Hoensbroek

Ballonvaren boven Hoensbroek, een perfecte startplek om Limburg van boven te bekijken! Hier in het zuidelijkste staartje van Nederland zie je Limburg op z’n mooist. Elke windrichting is goed, want deze provincie heeft veel bijzonders in petto. Begin je ballonvlucht dus in Hoensbroek en reken op prachtige uitzichten.

Hoensbroek is op en top Limburg, dat zal je zeker opvallen wanneer je een ballonvaart maakt vanuit dit zuidelijke deel van Limburg. Al bij het opstijgen weten je ‘dit wordt een unieke ervaring’. De Grote Johannes Evangelistkerk met z’n ranke torenspits laat je precies weten waar je bent. En net buiten het dorp ligt misschien wel het bekendste herkenningspunt: Kasteel Hoensbroek met z’n maar liefst drie opvallende torens. Verder varen? Doen we!

Hoensbroek en ballonvaren: da’s Limburg op z’n best

Welkom in Hoensbroek. Of eigenlijk: welkom in Limburg, dé plek voor jouw ballonvlucht. Net het dorp uit zie je al waarom. Natuurgebied Koumenberg valt meteen op. Kronkelende paadjes die naar het uitkijkpunt leiden. Hier is dankbaar gebruik gemaakt van het karaktervolle glooiende Limburgse landschap.

Varen we verder naar het oosten dan komen we via Rennemig en Heksenberg bij een van de bekendste natuurgebieden in de regio, De Brunssummerheide. Uitgestrekt zover als het oog kan kijken, vol van heide en snuffelend wild. Wie weet zie je de reeën en herten lopen vanuit de mand van jouw GreetZZ heteluchtballon. Een unieke ervaring, vooral omdat het ook bovenin heel stil een rustig is. Een bijna serene ervaring zelfs!

Jouw ballonvaart over Hoensbroek: onvergetelijk!

Natuur in overvloed dus. Net als de ontelbare hoeveelheid dorpjes en streken in het Limburgse land. Rondom Hoensbroek liggen er vele zij aan zij. Mariarade, Rumpen, Brunsum, Merkelbeek, Schinveld… En in westelijke richting Kathagen, Nuth, Schinnen en verderop Geleen. Oh, en natuurlijk Sittard, ook een van de bekende plaatsjes in de voormalige Westelijke Mijnstreek. Niet in de laatste plaats om een beroemde oud-inwoner Toon Hermans.

Trouwens, ballonvaren in dit deel van Limburg kan maar zo betekenen dat we de grens overgaan. Letterlijk, want via Heerlen, Landgraaf (ja, van het bekende PinkPop Festival) en Kerkrade steken we zo de Duitse grens over. Würselen, Alsdorf en Geilenkirchen? Ze liggen aan de horizon. Geef je ogen dus goed de kost!

  Laat jezelf en je vrienden, collega’s of medewerkers betoveren door het Limburgse landschap. Boek een ballonvlucht Hoensbroek via GreetZZ ballonvaarten. Stap in en vooral: geniet!

 

Bel ons in Hoensbroek: 045 303 0362

Ballonvaren Hoensbroek, geweldige ervaring! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Hoensbroek
Klinkertstraat 118
6433 PB Hoensbroek
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 045 303 0362

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Hoensbroek
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Hoensbroek?

Ballonvaart foto's Hoensbroek