Zevenaar Bel 0316 745 026

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Zevenaar

De mooiste aanbiedingen in de regio Zevenaar

Jouw ballonvaart start je in Zevenaar

Ballonvaren in Zevenaar

Wat een fijn beginpunt voor jouw ballonvaart boven Gelderland: Zevenaar. Onderin de provincie, vlakbij de Duitse grens en op steenworp afstand van grote steden en uitgestrekt groen. Bekijk jouw omgeving eens van boven, ontdek de regio Gelderland vanuit een GreetZZ heteluchtballon! 

Wat een mooi vooruitzicht, jouw uitje in de lucht: ballonvaren vanuit Zevenaar met je vrienden, familie of geliefde. Of heb je wel eens aan een bedrijfsuitje in de lucht gedacht! Met wie je ook opstijgt vanuit deze locatie in Gelderland, jullie ballonvaart gaat geweldig worden. De monumentale Buitenmolen, de glinsterende rivier de Rijn, Nationaal Park Veluwezoom… Je zichtveld wordt steeds wijder en breder, elke seconde dat we opstijgen met onze GreetZZ heteluchtballon.

Wist je dat een luchtballon wel tot 2000 meter hoogte kan stijgen? Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Vanaf 100 meter hoogte heb je al erg veel overzicht over jouw omgeving. Wat denk je vanaf 1000 meter, wat onze gemiddelde vluchthoogte is?

Ontdek Gelderland tijdens een ballonvlucht

Opwaarts, richting het Noorden, daar is zóveel moois te zien. Achter Zweekhorst en Giesbeek over de Gieseplas, Valeplas en de IJssel gloort er iets heel bijzonders aan de horizon: Nationaal Park Veluwezoom. Ongerepte natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen, het trekt langzaam aan je voorbij terwijl de ballon op even rustig tempo verder vaart. De stilte van de natuur en de stilte van hierboven zijn adembenemend. Zo’n bijzonder moment beleef je alleen tijdens een ballonvlucht vanaf Zevenaar.

Nog een mooie windrichting: naar het westen. Waar Groessen, Angeren, Bemmel en Elst liggen te wachten in het uitgestrekte landschap. Kijk links en zie de Waal met ons meestromen en kronkelen, kijk rechts en zie na Westervoort het bijzondere en bekende Arnhem liggen, met z’n glooiende, groene omgeving. De verscheidenheid aan plant- en diersoorten is prachtig te zien vanuit een luchtballon. Wat is Nederland toch mooi… Dat zie écht wanneer je in een luchtballon boven Gelderland vaart!


 

Bel ons in Zevenaar: 0316 745 026

Jouw ballonvaart start je in Zevenaar | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Zevenaar
Mercurion 101
6903 PZ Zevenaar
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0316 745 026

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Zevenaar
Klantbeoordelingen
9.0 / 10

Ballonvaren in Zevenaar?

Ballonvaart foto's Zevenaar