Zevenaar Bel 0316 745 026 Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur

Ballonvaart Zevenaar

De mooiste aanbiedingen in de regio Zevenaar

Jouw ballonvaart vanuit Zevenaar!

Ballonvaren in Zevenaar

Wat een fijn beginpunt voor jouw ballonvaart boven Gelderland: Zevenaar. Onderin de provincie, vlakbij de Duitse grens en op steenworp afstand van grote steden en uitgestrekt groen. Bekijk jouw omgeving eens van boven, ontdek de regio Gelderland vanuit een GreetZZ heteluchtballon!

Wat een mooi vooruitzicht, jouw uitje in de lucht: ballonvaren vanuit Zevenaar met je vriendenclub of je familie. Misschien is het wel een bedrijfsuitje! Met wie je ook opstijgt vanuit deze locatie in Gelderland, jullie ballonvaart gaat geweldig worden. De monumentale Buitenmolen, de glinsterende rivier de Rijn, Nationaal Park Veluwezoom… Je zichtveld wordt steeds wijder en breder, elke seconde dat we opstijgen met onze GreetZZ heteluchtballon. 

Ontdek Gelderland vanuit een luchtballon

Opwaarts, richting het Noorden, daar is zóveel moois te zien. Achter Zweekhorst en Giesbeek over de Gieseplas, Valeplas en de IJssel gloort er iets heel bijzonders aan de horizon: Nationaal Park Veluwezoom. Ongerepte natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen, het trekt langzaam aan je voorbij terwijl op even rustig tempo verder varen. De stilte van de natuur en de stilte van hierboven zijn adembenemend. Zo’n bijzonder moment beleef je alleen in de mand een heteluchtballon. 

Nog een mooie windrichting: naar het westen. Waar Groessen, Angeren, Bemmel en Elst liggen te wachten in het uitgestrekte landschap. Kijk links en zie de Waal met ons meestromen en kronkelen, kijk rechts en zie na Westervoort het bijzondere en bekende Arnhem liggen, met z’n glooiende, groene omgeving. Wat is Nederland mooi… Dat zie écht wanneer je in een luchtballon boven Gelderland vaart! 

In hoger sferen met GreetZZ Ballonvaarten 

De Waal stroomt mee, en nodigt tegelijk uit om over te steken. Afzakken over Groenlanden en Ooijpolder, zo richting Nijmegen met het bekende Goffertpark en de Radboud Universiteit. Hier zitten we ook vlakbij de Duitse grens. Gaan we eroverheen via Berg en Dal of Groesbeek? Of zakken nog verder af zo het Limburgse landschap in. 

Hoe de wind ook staat, welke dag je ook uitkiest voor jullie ballonvaart, met GreetZZ weet je zeker dat jullie uitje in de lucht onvergetelijk wordt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is een datum prikken, boeken en met je vrienden of collega’s uitkijken naar jullie moment. Geniet van jullie GreetZZ ballonvaart boven Gelderland!

 

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Zevenaar
Klantbeoordelingen
9.0 / 10

Ballonvaren in Zevenaar?

Ballonvaart foto's Zevenaar