Zevenaar Bel 0316 745 026

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Zevenaar

De mooiste aanbiedingen in de regio Zevenaar

Jouw ballonvaart start je in Zevenaar

Ballonvaren in Zevenaar

Wat een fijn beginpunt voor jouw ballonvaart boven Gelderland: Zevenaar. Onderin de provincie, vlakbij de Duitse grens en op steenworp afstand van grote steden en uitgestrekt groen. Bekijk jouw omgeving eens van boven, ontdek de regio Gelderland vanuit een GreetZZ heteluchtballon! 

Wat een mooi vooruitzicht, jouw uitje in de lucht: ballonvaren vanuit Zevenaar met je vrienden, familie of geliefde. Of heb je wel eens aan een bedrijfsuitje in de lucht gedacht! Met wie je ook opstijgt vanuit deze locatie in Gelderland, jullie ballonvaart gaat geweldig worden. De monumentale Buitenmolen, de glinsterende rivier de Rijn, Nationaal Park Veluwezoom… Je zichtveld wordt steeds wijder en breder, elke seconde dat we opstijgen met onze GreetZZ heteluchtballon.

Wist je dat een luchtballon wel tot 2000 meter hoogte kan stijgen? Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Vanaf 100 meter hoogte heb je al erg veel overzicht over jouw omgeving. Wat denk je vanaf 1000 meter, wat onze gemiddelde vluchthoogte is?

Ontdek Gelderland tijdens een ballonvlucht

Opwaarts, richting het Noorden, daar is zóveel moois te zien. Achter Zweekhorst en Giesbeek over de Gieseplas, Valeplas en de IJssel gloort er iets heel bijzonders aan de horizon: Nationaal Park Veluwezoom. Ongerepte natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen, het trekt langzaam aan je voorbij terwijl de ballon op even rustig tempo verder vaart. De stilte van de natuur en de stilte van hierboven zijn adembenemend. Zo’n bijzonder moment beleef je alleen tijdens een ballonvlucht vanaf Zevenaar.

Nog een mooie windrichting: naar het westen. Waar Groessen, Angeren, Bemmel en Elst liggen te wachten in het uitgestrekte landschap. Kijk links en zie de Waal met ons meestromen en kronkelen, kijk rechts en zie na Westervoort het bijzondere en bekende Arnhem liggen, met z’n glooiende, groene omgeving. De verscheidenheid aan plant- en diersoorten is prachtig te zien vanuit een luchtballon. Wat is Nederland toch mooi… Dat zie écht wanneer je in een luchtballon boven Gelderland vaart!


 

Bel ons in Zevenaar: 0316 745 026

Jouw ballonvaart start je in Zevenaar | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Zevenaar
Mercurion 101
6903 PZ Zevenaar
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0316 745 026

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Zevenaar vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Zevenaar vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Zevenaar vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Zevenaar
Klantbeoordelingen
9.3 / 10

Ballonvaren in Zevenaar?

Ballonvaart foto's Zevenaar