Someren Bel 0493 745 017

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Someren

De mooiste aanbiedingen in de regio Someren

Ballonvaart vanaf Someren over Noord-Brabant

Ballonvaren in Someren

Ballonvaren boven Noord-Brabant? Dan kies je voor Someren als jouw beginpunt. In het noordoostelijke puntje van de provincie en aan de grens van Limburg valt heel wat te zien en beleven. Vanuit een luchtballon zie je dit zuidelijke deel van Nederland op een heel andere manier. Begin jouw ballonvaart in Someren en ga huiswaarts met onvergetelijke herinneringen! 

Een ballonvaart vanuit Someren is een goed idee en een supergezellig uitje! Bereid je voor op verrassende uitzichten en afwisselende vergezichten en skylines. Stap op in een uniek deel van de provincie Noord-Brabant en geniet van jouw GreetZZ ballonvaart, samen met je vrienden of collega’s. Een vrienden- of familiedag, een teammoment of bedrijfsuitje: GreetZZ is altijd een goed idee! 

Someren, jóuw startlocatie voor een ballonvaart

Denk je aan Someren dan denk je aan ballonvaren. Wij bij GreetZZ Ballonvaarten in elk geval wel! Met GreetZZ bekijk je de wereld vanuit vogelvluchtperspectief, van bovenaf dus. Dat is naast heel bijzonder vooral een belevenis. Zéker wanneer Someren jouw beginpunt is. Deze plaats is een juweel, vooral ook vanwege de prachtige ligging. Omringd door talloze dorpen en plaatsjes, zoals Asten, Ommel, Moorsel, Sterksel en Hugten. En omarmd door uitgestrekte weilanden en natuurgebieden. 

Blaast de wind in noordelijke richting? Geweldig, want dan ga je veel moois zien en beleven. Langs de N612 varen we rustig richting Helmond met zijn oude centrum en brede kanaal dwars door de stad. Drijven we verder in noordwestelijke richting dan passeren we Mierlo, Geldrop en helder lichtpunt in de provincie: Eindhoven. Stad van industrie, licht en design. De Strijp, het Evoluon, het Philips Stadion van PSV en de Sint-Catharinakerk met haar spitse torens. Herkenbaar aan de horizon? Absoluut! 

Ballonvaren boven Zuid-Nederland? Topidee! 

Genoeg gezien? Natuurlijk niet, want er is veel meer te bewonderen! Zetten we koers richting het zuiden dan wachten Nederweert, Weert, Budel én de Belgische grens. In korte tijd passeren we de grens en zie je Bocholt, Bree en Meeuwen-Gruitrode liggen. De zuiderburen wonen meer dan mooi, dat zal je bevestigen wanneer je boven België hebt gevaren in een GreetZZ heteluchtballon. 

Voordat we het vergeten: ook richting het noordoosten is een ballonvaart boven Noord-Brabant en Limburg een ware belevenis. Via Deurne varen we de provinciegrens over. Daar wachten America, Horst, Venray en - achter rivier de Maas - Nationaal park De Maasduinen. Hier zie je de langste rivierduinengordel van Nederland. En daar tussen en omheen grote bospartijen, vennen, meren en vele diersoorten. Geef je ogen goed de kosten terwijl je geniet in de stevige, ruime mand van jouw heteluchtballon. 

Waar de wind van onze GreetZZ heteluchtballon je ook mee naartoe neemt, jouw uitje wordt altijd een succes én onvergetelijke ervaring. Zoek je iets heel bijzonders om samen met je vrienden, familie of collega’s te doen en beleven? Boek dan nu een GreetZZ ballonvaart boven Noord-Brabant. Plezier gegarandeerd!

 

Bel ons in Someren: 0493 745 017

Ballonvaart vanaf Someren over Noord-Brabant | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Someren
Witvrouwenbergweg 21
5711 CN Someren
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0493 745 017

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Someren?

Ballonvaart foto's Someren