Someren Bel 0493 745 017

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Someren

De mooiste aanbiedingen in de regio Someren

Ballonvaart vanaf Someren over Noord-Brabant

Ballonvaren in Someren

Ballonvaren boven Noord-Brabant? Dan kies je voor Someren als jouw beginpunt. In het noordoostelijke puntje van de provincie en aan de grens van Limburg valt heel wat te zien en beleven. Vanuit een luchtballon zie je dit zuidelijke deel van Nederland op een heel andere manier. Begin jouw ballonvaart in Someren en ga huiswaarts met onvergetelijke herinneringen! 

Een ballonvaart vanuit Someren is een goed idee en een supergezellig uitje! Bereid je voor op verrassende uitzichten en afwisselende vergezichten en skylines. Stap op in een uniek deel van de provincie Noord-Brabant en geniet van jouw GreetZZ ballonvaart, samen met je vrienden of collega’s. Een vrienden- of familiedag, een teammoment of bedrijfsuitje: GreetZZ is altijd een goed idee! 

Someren, jóuw startlocatie voor een ballonvaart

Denk je aan Someren dan denk je aan ballonvaren. Wij bij GreetZZ Ballonvaarten in elk geval wel! Met GreetZZ bekijk je de wereld vanuit vogelvluchtperspectief, van bovenaf dus. Dat is naast heel bijzonder vooral een belevenis. Zéker wanneer Someren jouw beginpunt is. Deze plaats is een juweel, vooral ook vanwege de prachtige ligging. Omringd door talloze dorpen en plaatsjes, zoals Asten, Ommel, Moorsel, Sterksel en Hugten. En omarmd door uitgestrekte weilanden en natuurgebieden. 

Blaast de wind in noordelijke richting? Geweldig, want dan ga je veel moois zien en beleven. Langs de N612 varen we rustig richting Helmond met zijn oude centrum en brede kanaal dwars door de stad. Drijven we verder in noordwestelijke richting dan passeren we Mierlo, Geldrop en helder lichtpunt in de provincie: Eindhoven. Stad van industrie, licht en design. De Strijp, het Evoluon, het Philips Stadion van PSV en de Sint-Catharinakerk met haar spitse torens. Herkenbaar aan de horizon? Absoluut! 

Ballonvaren boven Zuid-Nederland? Topidee! 

Genoeg gezien? Natuurlijk niet, want er is veel meer te bewonderen! Zetten we koers richting het zuiden dan wachten Nederweert, Weert, Budel én de Belgische grens. In korte tijd passeren we de grens en zie je Bocholt, Bree en Meeuwen-Gruitrode liggen. De zuiderburen wonen meer dan mooi, dat zal je bevestigen wanneer je boven België hebt gevaren in een GreetZZ heteluchtballon. 

Voordat we het vergeten: ook richting het noordoosten is een ballonvaart boven Noord-Brabant en Limburg een ware belevenis. Via Deurne varen we de provinciegrens over. Daar wachten America, Horst, Venray en - achter rivier de Maas - Nationaal park De Maasduinen. Hier zie je de langste rivierduinengordel van Nederland. En daar tussen en omheen grote bospartijen, vennen, meren en vele diersoorten. Geef je ogen goed de kosten terwijl je geniet in de stevige, ruime mand van jouw heteluchtballon. 

Waar de wind van onze GreetZZ heteluchtballon je ook mee naartoe neemt, jouw uitje wordt altijd een succes én onvergetelijke ervaring. Zoek je iets heel bijzonders om samen met je vrienden, familie of collega’s te doen en beleven? Boek dan nu een GreetZZ ballonvaart boven Noord-Brabant. Plezier gegarandeerd!

 

Bel ons in Someren: 0493 745 017

Ballonvaart vanaf Someren over Noord-Brabant | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Someren
Witvrouwenbergweg 21
5711 CN Someren
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0493 745 017

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Someren vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Someren vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Someren vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 402 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Someren?

Ballonvaart foto's Someren