Roermond Bel 0475 788 100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Roermond

De mooiste aanbiedingen in de regio Roermond

Ballonvaren Roermond: onvergetelijk!

Ballonvaren in Roermond

Start jouw ballonvlucht in Roermond en je weet zeker dat je iets bijzonders gaat beleven. De stad aan de Maas, in het onderste deel van Limburg, is een ware bezienswaardigheid vanuit de lucht. Wij begrijpen goed dat veel liefhebbers Roermond als opstapplaats kiezen voor een ballonvaart over Zuid-Limburg!

Ballonvaren over Limburg begint in Roermond, horen we wel eens zeggen. Natuurlijk zijn er meer opstapplaatsen in de regio, zoals Weert, Venlo en Sittard, maar Roermond heeft wel iets heel bijzonders. Vooral als je van een waterrijk gebied houdt. De stad ligt immers op de plek waar de Roer en de Maas samenkomen. En wat te denken van de Maasplassen, de meren in het Limburgse Maasland?

Ballonvaren in Zuid-Limburg? Doen!

De Maasplassen zijn een lust voor het oog, vooral wanneer je ze vanuit een GreetZZ heteluchtballon bekijkt. Je ziet er stranden, jachthavens en bijzondere natuurgebieden. Het is zelfs het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Adembenemend vanaf grote hoogte. Vanaf hier heb je ook een wijds uitzicht over Roermond. De Sint-Christoffel kathedraal, de Munsterkerk, het Carmelitessenklooster en, iets uit een heel andere tijd, Designer Outlet Roermond. Geweldig om allemaal eens in vogelperspectief te bekijken.

Ballonvaren, het leukste uitje in Roermond

Een ballonvaart over Zuid-Limburg is natuurlijk meer dan alleen Roermond. De wijde omgeving heeft bijzonder uitzichten en vergezichten in petto. Varen we oostwaarts dan zijn we al zijn bij de Duitse grens waar iets heel bijzonders ligt: grenspark Maas-Schwalm-Nette, dat de gemeente Roermond deelt met onze oosterburen. De natuurgebieden in dit park variëren van vogelrijke plekken tot verstilde vlakte en ruige zandgebieden. Dat ziet er prachtig uit van een heteluchtballon!

Eigenlijk is alles hier even bijzonder, of we nu richting Leeuwen en Asselt varen, over de A73 naar Thuserhof, of via Merum naar Linne. Het is overal genieten wanneer jouw GreetZZ luchtballon vertrekt vanuit Roermond. Boek een ballonvlucht en zie Zuid-Limburg zoals je haar nog nooit zag!

 

Bel ons in Roermond: 0475 788 100

Ballonvaren Roermond: onvergetelijk! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Roermond
De Weerd 69
6041 TK Roermond
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0475 788 100

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Roermond
Klantbeoordelingen
9.1 / 10

Ballonvaren in Roermond?

Ballonvaart foto's Roermond