Nijmegen Bel 024 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Nijmegen

De mooiste aanbiedingen in de regio Nijmegen

Ballonvaart over Nijmegen: stap in en geniet!

Ballonvaren in Nijmegen

Nijmegen en ballonvaren gaan perfect samen, want deze regio in de provincie Gelderland is werkelijk prachtig vanuit een heteluchtballon. Dat krijgen we élke keer te horen van onze verraste passagiers. We kunnen dus met recht zeggen: Nijmegen is een top opstapplaats voor een ballonvaart over Gelderland!

Nijmegen met haar oude binnenstad is een opvallende verschijning vanuit een heteluchtballon. Deze stad, met zijn Romeinse geschiedenis, valt vooral ook op door zijn ligging tussen rivieren de Maas en de Waal en bijna tegen de Duitse grens. Samen met steden als Wijchen, Beuningen en Berg en Dal maakt Nijmegen deel uit van het Rijk van Nijmegen. Een gebied bij uitstek om met een GreetZZ heteluchtballon te verkennen.

GreetZZ Ballonvaarten, genieten op grote hoogte!

Varen we met onze heteluchtballon vanuit Nijmegen richting het oosten dan kruizen we al snel rivier de Waal met zijn bloemrijke uiterwaarden, vol van nevengeulen en rivierduinen. Een bijzonder gezicht vanuit jouw extra ruime en comfortabele GreetZZ ballonmand. Leuk detail: onze grootste ballonmand is maar liefst 6,5 meter lang en biedt plek aan wel 32 passagiers plus onze piloot. Daarmee zijn we uniek in de wereld. Dat is nog eens een bijzonder uitje in Nijmegen!

Terug naar jouw ballonvlucht Nijmegen: we zijn Nijmegen uit en varen verder via Elst richting Arnhem, als de wind het zo heeft bedacht natuurlijk. Aan de horizon zie je de groene randen van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Wie weet hoe dichtbij we komen… Het kan ook zijn dat de wind ons naar het westen blaast. Dwars door het rivierengebied langs de Waal richting Dodewaard en Druten. Misschien zien we aan de andere kant van de Nederrijn wel Wageningen en Rhenen liggen, of het Renkums Beekdal aan de horizon…

Ballonvaren in Nijmegen: plezier gegarandeerd

  De windrichting bepaalt welke kant we opvliegen in onze GreetZZ luchtballon vanuit Nijmegen. Wij kunnen je nu al vertellen dat, als het weer een beetje meezit, je meer zal zien en verder kun kijken dan je nu bedenkt. Dat maakt een ballonvaart in Gelderland zo spannend en bijzonder. Verras je partner, vrienden, medewerkers én jezelf: boek een ballonvaart bij GreetZZ. Succes en plezier gegarandeerd!

 

Bel ons in Nijmegen: 024 808 0100

Ballonvaart over Nijmegen: stap in en geniet! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Nijmegen
Stadionplein 1
6532 AJ Nijmegen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 024 808 0100

Beoordeling op basis van 6 reviews
Klantbeoordelingen regio Nijmegen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Nijmegen?

Ballonvaart foto's Nijmegen