Woerden Bel 0348 788 104

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Woerden

De mooiste aanbiedingen in de regio Woerden

Woerden en ballonvaren: een topcombinatie!

Ballonvaren in Woerden

Een ballonvaart boven de provincie Utrecht begint in Woerden. Het is een van de fijnste opstapplaatsen voor jouw belevenis in de lucht of voor een verrassend cadeau aan je vrienden, familie of collega’s! Ontdek Woerden en regio Utrecht vanuit een luchtballon van GreetZZ. Plezier verzekerd!

Ballonvaren over het Groene Hart, dat moet je minstens één keer beleefd hebben. Stap je op in Woerden dan heb je iets bijzonders in het vooruitzicht. Of moeten we zeggen: een bijzonder uitzicht! De Middeleeuwse kern van Woerden is namelijk uniek. Het oude centrum heeft de vorm van een ster en wordt omlijst door een brede gracht. De Sint-Bonaventurakerk met zijn spitse toren en de al even opvallende Opstandingskerk, je herkent ze meteen. Alles bij elkaar een onvergetelijk uitzicht op Woerden tijdens het ballonvaren.

Jouw ballonvaart boven de Randstad begint in Woerden

De omgeving van Woerden is werkelijk een plaatje. De stad ligt in het oosten van het Groene Hart, het natuurlijke gebied dat wordt omringd door de Randstad. Welke richting we ook opvaren, de horizon en de skylines zijn altijd indrukwekkend. Oostwaarts ligt uiteraard de bekendste stad van de provincie: Utrecht. Een niet te missen skyline met de Domtoren en Rabotoren, de Stadskantoren en de Prins Clausbrug. Je ziet ze allemaal, als de wind en het weer een beetje meewerken natuurlijk.

Heeft de wind een andere richting in gedachten? Ook dan wordt jouw ballonvlucht vanuit Woerden over de Randstad een topervaring. Via Kamerik en Wilnis varen we zo richting Vinkeveen, mét daarachter de Vinkeveense Plassen: het bekende natuur- en watersportgebied dat grenst aan bekende plaatsen als Baambrugge, Loenersloot, Abcoude en Waver. Of wat te denken van de Loosdrechtse Plassen achter Breukelen? Heb je deze uitgestrekte plassen tussen Amsterdam en Utrecht ooit vanuit een luchtballon bekeken? Het kan bij GreetZZ!

Instappen, opstijgen en genieten van de ballonvlucht vanaf Woerden

Stap je in Woerden in voor een ballonvaart en staat de wind richting het Westen? Dan kan het maar zo zijn dat we de provincie Zuid-Holland binnenvaren en via Bodegraven en Swammerdam richting Alphen aan den Rijn gaan. Vogelspaak Avifauna, het Archeon, korenmolen De Eendracht, stuk voor stuk punten die je aan de horizon zal zien. Misschien vaar je er zelfs overheen tijdens je ballonvaart vanuit Woerden! Trouwens, ook Gouda ligt vlakbij Woerden. De kans is dus best groot dat je deze stad aan de horizon ziet glinsteren. De stad me het beroemde vijftiende-eeuwse stadhuis op de Markt, de Sint Jan en de havens. Eigenlijk maakt het niet uit hoe de wind staat wanneer je een ballonvaart vanuit Woerden boekt. Elk stukje van de provincie Utrecht is perfect voor een ballonvaart. Boeken, instappen en genieten. Een ware belevenis, dat beloven we!

 

Bel ons in Woerden: 0348 788 104

Woerden en ballonvaren: een topcombinatie! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Woerden
Oostsingel 18
3441 GC Woerden
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0348 788 104

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Woerden
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Woerden?

Ballonvaart foto's Woerden