Waalwijk Bel 0416 788 102

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Waalwijk

De mooiste aanbiedingen in de regio Waalwijk

Ballonvlucht Waalwijk, een verrassend uitje!

Ballonvaren in Waalwijk

Een luchtballon in Waalwijk, je ziet het vaak. Begrijpelijk, want Waalwijk is een prachtige opstapplaats voor een indrukwekkende ballonvaart. Midden in de provincie Noord-Brabant en omringt door de mooiste dorpen, steden en natuurgebieden. Een ballonvaart in dit stukje Nederland is altijd een schot in de roos! 

Met zijn ligging tussen Kaatsheuvel, Drunen, Tilburg en Den Bosch weet iedereen Waalwijk te vinden. Het is dan ook een fijne stad, om te winkelen in het oude centrum of op de bekende meubelboulevard, maar vooral wanneer je van natuur houdt. Want naast steden wordt Waalwijk ook omarmd door veel groen en water. Een afwisselend panorama dus vanuit onze ruime GreetZZ luchtballon!

Ballonvlucht over Waalwijk, sprookjesachtig mooi! 

Varend over Waalwijk besef je wat de stad allemaal te bieden heeft. Het gezellig centrum met leuke winkelstraten, de opvallende Sint-Janskerk met zijn bijzondere koepels en toren, het gemeentehuis met de bekende trapgevel… Ook nét buiten de stad is veel te zien. Hoor je de naam Kaatsheuvel, dan denk je immers aan De Efteling. ’s Lands bekendste sprookjespark ligt op steenworp afstand, recht onder Waalwijk. Een unieke ervaring om zelf eens langs het park te zweven, hoger dan de fakir en reus Langnek. Het begint allemaal met een ballonvlucht vanuit Waalwijk!

Eveneens onder Waalwijk ligt Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het natuurgebied wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd. Je ziet hier grote zandvlaktes, heidevelden en bossen. Vanuit een luchtballon ervaar je de schoonheid van deze ‘lappendeken’ op een geheel nieuwe manier. Een aanblik die je niet snel zal vergeten!

Ballonvaren vanuit Waalwijk, een unieke ervaring!

Varen we de andere richting uit, ten noorden van Waalwijk, dan mag je uitkijken naar prachtige uitzichten. Want eenmaal rivier de Bergsche Maas gekruist, reikt je blik tot ver over de uitgestrekte landerijen. Kijk voorbij Waardhuizen en Rijswijk en zie de Afgedamde Maas en de Waal aan de horizon schitteren. Er wacht je nog iets bijzonders wanneer de wind ons meeneemt in noordwestelijke richting, want aan de andere kant van de Bergsche Maas ligt Nationaal Park De Biesbosch. Dit is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa en dat zie je meteen vanuit de ruime mand van een GreetZZ luchtballon! Een opvallend schouwspel van groene velden, vloedbossen, kreken en plassen.

Eigenlijk is alles hier even mooi en bijzonder, of we nu richting Tilburg, Oosterhout, Woudrichem of Den Bosch varen. Het is altijd en 100% genieten wanneer jouw GreetZZ ballonvaart vertrekt vanuit Waalwijk. Boek een ballonvlucht en zie Noord-Brabant zoals je haar nog nooit zag!

 

Bel ons in Waalwijk: 0416 788 102

Ballonvlucht Waalwijk, een verrassend uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Waalwijk
Vijverlaan 10
5143 NH Waalwijk
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0416 788 102

Beoordeling op basis van 5 reviews
Klantbeoordelingen regio Waalwijk
Klantbeoordelingen
9.4 / 10

Ballonvaren in Waalwijk?

Ballonvaart foto's Waalwijk