Mill Bel 0485 745 060

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Mill

De mooiste aanbiedingen in de regio Mill

Jouw ballonvaart in Mill. Een uniek uitje!

Ballonvaren in Mill

Ballonvaren boven Noord-Brabant begint in Mill. Want dit plaatsje midden tussen Uden en Cuijk is een perfecte plaats voor een avontuur op niveau. Hoog niveau welteverstaan. Met een GreetZZ ballonvlucht kijk je namelijk vanaf grote hoogte uit over een van de mooiste stukjes Nederland. Ben je er klaar voor?

Mill en ballonvaren, wij weten al jaren dat dat een prachtige combinatie is. Dit plaatsje in het zuidelijke deel van Nederland is het begin van een onvergetelijke ballonvaart. Bereid je voor op eindeloze vergezichten en unieke uitzichten. Stijg op en zie de Sint-Willebrorduskerk en Beltmolen De Korenbloem langzaam kleiner worden. Tegelijk zie je jouw uitzicht groter en breder worden. Welkom in de mand van jouw GreetZZ heteluchtballon, welkom in mooi Noord-Brabant.

Jouw ballonvaart vanuit Mill over Zuid-Nederland

Mill is Noord-Brabant, dat zie je zodra de luchtballon opstijgt. Het dorp en de omgeving zijn typisch voor deze omgeving. Net als de omliggende dorpen en plaatsen zoals Uden, Boekel, Gemert en natuurlijk Boxmeer en Cuijk. Deze laatsten liggen aan de oevers van de Maas, de rivier die de noordelijke en oostgrens van Noord-Brabant aftekent. Een prachtige gezicht vanuit de gezellige en stevige mand van onze heteluchtballon!

Laat je verrassen door de richting van de wind. Want geloof ons, welke kant we ook opvaren, een ballonvlucht vanuit Mill en boven het zuiden van Nederland is altijd een belevenis. Zakken we langzaam af naar beneden dan komt Gemert al snel in zicht. Deurne, Neunen en Helmond lonken aan de horizon. En kijk nog een stukje verder, want ook Eindhoven trekt jouw aandacht. De skyline van deze lichtstad zit vol bekende punten: de Sint-Catherinakerk, Porthos, Evoluon, het Philips stadion. het kan maar zo dat we in de buurt komen en dat je ze allemaal herkent.

Instappen, opstijgen en genieten!

Ballonvaren vanuit Mill met de wind mee naar het oosten, dan heb je de mogelijkheid naar de oosterburen te zwaaien. Zijn we de Maas overgestoken dan zijn we via het schitterende Nationaal park De Maasduinen ook zo over de Duitse grens. Kleef, Goch, Weeze of Geldern, ze liggen aan je voeten. En nog meer kilometers aan groen, want dit gebied is ruim en uitgestrekt tot aan de horizon. Natuur en groen vind je ook in overvloed binnen de Nederlandse grenzen, zéker in Noord-Brabant en buurprovincie Gelderland.

Ook hier ligt achter de Maas een gebied dat je móet zien. Het groene Groesbeek en Malden met daarachter Nijmegen, de stad met zijn middeleeuwse gebouwen, de Sint Stevenskerk en de rondingen van de Maasbrug. Omringd door Berg en Dal, Wijchen, Beuningen én rivier de Waal is dit dé omgeving voor een ballonvaart samen met je vrienden, familie of collega’s!

Eigenlijk maakt het niets uit waarheen de wind je brengt. Vanuit Mill is een ballonvaart altijd een feest. En elk stukje van de provincie Noord-Brabant, Gelderland of zelfs Limburg is perfect voor een GreetZZ ballonvaart. Boeken, instappen en genieten dus. Een ware belevenis!

 

Bel ons in Mill: 0485 745 060

Jouw ballonvaart in Mill. Een uniek uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Mill
Kasteelsestraat 1
5451 NZ Mill
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0485 745 060

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Mill vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Mill vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Mill vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 413 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Mill?

Ballonvaart foto's Mill