Mill Bel 0485 745 060

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Mill

De mooiste aanbiedingen in de regio Mill

Jouw ballonvaart in Mill. Een uniek uitje!

Ballonvaren in Mill

Ballonvaren boven Noord-Brabant begint in Mill. Want dit plaatsje midden tussen Uden en Cuijk is een perfecte plaats voor een avontuur op niveau. Hoog niveau welteverstaan. Met een GreetZZ ballonvlucht kijk je namelijk vanaf grote hoogte uit over een van de mooiste stukjes Nederland. Ben je er klaar voor?

Mill en ballonvaren, wij weten al jaren dat dat een prachtige combinatie is. Dit plaatsje in het zuidelijke deel van Nederland is het begin van een onvergetelijke ballonvaart. Bereid je voor op eindeloze vergezichten en unieke uitzichten. Stijg op en zie de Sint-Willebrorduskerk en Beltmolen De Korenbloem langzaam kleiner worden. Tegelijk zie je jouw uitzicht groter en breder worden. Welkom in de mand van jouw GreetZZ heteluchtballon, welkom in mooi Noord-Brabant.

Jouw ballonvaart vanuit Mill over Zuid-Nederland

Mill is Noord-Brabant, dat zie je zodra de luchtballon opstijgt. Het dorp en de omgeving zijn typisch voor deze omgeving. Net als de omliggende dorpen en plaatsen zoals Uden, Boekel, Gemert en natuurlijk Boxmeer en Cuijk. Deze laatsten liggen aan de oevers van de Maas, de rivier die de noordelijke en oostgrens van Noord-Brabant aftekent. Een prachtige gezicht vanuit de gezellige en stevige mand van onze heteluchtballon!

Laat je verrassen door de richting van de wind. Want geloof ons, welke kant we ook opvaren, een ballonvlucht vanuit Mill en boven het zuiden van Nederland is altijd een belevenis. Zakken we langzaam af naar beneden dan komt Gemert al snel in zicht. Deurne, Neunen en Helmond lonken aan de horizon. En kijk nog een stukje verder, want ook Eindhoven trekt jouw aandacht. De skyline van deze lichtstad zit vol bekende punten: de Sint-Catherinakerk, Porthos, Evoluon, het Philips stadion. het kan maar zo dat we in de buurt komen en dat je ze allemaal herkent.

Instappen, opstijgen en genieten!

Ballonvaren vanuit Mill met de wind mee naar het oosten, dan heb je de mogelijkheid naar de oosterburen te zwaaien. Zijn we de Maas overgestoken dan zijn we via het schitterende Nationaal park De Maasduinen ook zo over de Duitse grens. Kleef, Goch, Weeze of Geldern, ze liggen aan je voeten. En nog meer kilometers aan groen, want dit gebied is ruim en uitgestrekt tot aan de horizon. Natuur en groen vind je ook in overvloed binnen de Nederlandse grenzen, zéker in Noord-Brabant en buurprovincie Gelderland.

Ook hier ligt achter de Maas een gebied dat je móet zien. Het groene Groesbeek en Malden met daarachter Nijmegen, de stad met zijn middeleeuwse gebouwen, de Sint Stevenskerk en de rondingen van de Maasbrug. Omringd door Berg en Dal, Wijchen, Beuningen én rivier de Waal is dit dé omgeving voor een ballonvaart samen met je vrienden, familie of collega’s!

Eigenlijk maakt het niets uit waarheen de wind je brengt. Vanuit Mill is een ballonvaart altijd een feest. En elk stukje van de provincie Noord-Brabant, Gelderland of zelfs Limburg is perfect voor een GreetZZ ballonvaart. Boeken, instappen en genieten dus. Een ware belevenis!

 

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Mill?

Ballonvaart foto's Mill