Hilversum Bel 035 303 1402

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Hilversum

De mooiste aanbiedingen in de regio Hilversum

Ballonvaren rond Hilversum? Een ware belevenis

Ballonvaren in Hilversum

Noord-Holland op z’n best, dat is ballonvaren rond Hilversum. Midden in Nederland, tussen natuur- en watergebieden, grote steden en kleine Gooise dorpen: stap in een GreetZZ heteluchtballon en beleef de provincies Noord-Holland en Utrecht vanaf grote hoogte. 

Hilversum als opstapplaats voor een onvergetelijke ballonvaart? Goed idee! Of stap je liever op in Amersfoort of Soest? Waar je ook opstapt en opstijgt vanuit hartje Nederland, elke GreetZZ ballonvaart is een feest. Voor jezelf en zeker ook voor je vrienden, familie of collega’s. En dat feest begint bij een boeking. Je bent dus op de juiste plek! 

Jouw GreetZZ ballonvaart vanuit Bergen op Zoom! 

Hilversum en omgeving zijn geknipt voor een ballonvaart. Zoveel fijne dorpen, plaatjes en natuurgebieden in deze groene, Gooise regio! Al bij het opstijgen zie de bekende punten van Hilversum: het Media Park, de televisietoren, het opvallende gebouw ven Beeld & Geluid en niet te vergeten het prachtige Raadhuis ontworpen door architect Dudok. 

Direct rond Hilversum ligt de natuur aan je voeten. Het Goois Natuurreservaat, de Hoorneboegse Heide en het Corversbos. En neemt de wind ons verder mee in zuidoostelijke richting dan varen we via het groene Hooge Vuursche richting Soest - met Paleis Soestdijk - en Amersfoort. De kenmerkende punten van deze stad ken je vast! De Sint-Joriskerk en de Hof, de stadsgrachten en natúúrlijk de Koppelpoort, één van de bekendste en zeldzame waterpoorten van Nederland. 

Ballonvaren in Noord-Holland… Ervaar het zelf! 

Laat de wind maar bepalen welke kant we opgaan, want stap je op in of rond Hilversum dan ga je altijd iets moois zien. In westelijke richting zie bijvoorbeeld al snel de Loosdrechtse Plassen schitteren aan de horizon. Vuntus, Wijde Blik, de Waterleidingplas… Zo ver als dat je kunt kijken fonkelt het water. En daaromheen natuurlijk bekende plaatsen als Tienhoven, Lossdrecht en Kortenhoef. 

Noordwaarts? Heeft de wind er zin in, dan varen we omhoog richting Bussum, Hilversumse Meent en Naarden, de bekende vestingstad met de stervormige binnenstad en gracht. Verder richting het Gooi? Misschien zie je Eemnes liggen, of Blaricum en Huizen aan het Eemmeer. 

Ballonvaren in Noord-Holland of Utrecht is altijd een bijzondere ervaring. Het kan bovendien op het moment dat jij en je vrienden of medewerkers dat het liefst beleven. ’s Ochtends de omgeving laten zien aan een zakenrelatie? Of ’s avonds iets te vieren met vrienden? Pak de agenda maar vast, want bij GreetZZ Ballonvaarten kun je kiezen uit meer dan 1000 ballonvluchten, op het moment dat het jullie uitkomt!. Wij wensen je nu al een onvergetelijke ballonvaart!

 

Bel ons in Hilversum: 035 303 1402

Ballonvaren rond Hilversum? Een ware belevenis | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Hilversum
Noodweg 43
1213 PW Hilversum
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 035 303 1402

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Hilversum
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Hilversum?

Ballonvaart foto's Hilversum