Oldenzaal Bel 074 808 0200

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Oldenzaal

De mooiste aanbiedingen in de regio Oldenzaal

Ballonvlucht Oldenzaal: Onvergetelijk uitje!

Ballonvaren in Oldenzaal

Aan de oostelijke grens van Overijssel is het prachtig ballonvaren. Vooral wanneer je opstapt in Oldenzaal. Deze stad heeft zijn ligging mee, dat zie je meteen zodra onze heteluchtballon opstijgt. Je raakt in hoger sferen wanneer je de geweldige omgeving van bovenaf bekijkt. Een ballonvaart vanuit Oldenzaal? Doen!

Overijssel verken je het beste tijdens een ballonvlucht vanuit Oldenzaal! Deze stad, met wortels in de Romeinse tijd, zal je doen verbazen. (Waardoor je nieuwsgierigheid voor de rest van Overijssel direct geprikkeld is!) Gebouwen als de Sint-Plechelmusbasiliek, het Oude Stadhuis en de opvallende Watertoren zien er van bovenaf heel anders uit. En dat geldt voor alles wat jij en je vrienden of collega’s tijdens het ballonvaren boven Noordoost-Nederland gaan bekijken.

Ballonvaren over Oldenzaal? Dat doe je in Overijssel!

Hier vlakbij de Duitse grens is het landschap gevarieerd en groen. Je kijkt je ogen uit, dat is zeker. Alleen al vanwege de veel dorpen en steden die om Oldenzaal heen liggen. Want varen we zuidwaarts dan is het een kwestie van minuten voordat Enschede aan de horizon verschijnt. De Grote Kerk, de Grolsch Veste, het Rijksmuseum Twente… Goed kijken, je kunt ze maar zo herkennen. Net als Hengelo, ook die plaats laat zich graag zien in de verte. De Lambertus Basiliek, de Onze Lieve Vrouwekerk, misschien zie je zelfs het topje van de Waterstaatskerk.

Stuurt de wind onze ballonvaart vanuit Oldenzaal in noordwestelijke richting, dan wachten andere bekende plaatsen tot wij over of langs ze varen. Ootmarsum? Ken je vast en zeker. Net als Tubbergen, Geesteren en natuurlijk Almelo. En daartussen groen. Veel groen. Landerijen, boeren akkers en wijde bosgebieden.

De Duitse grens over met de luchtballon? Grote kans dat het gebeurt, mits de wind in oostelijke richting blaast. Op steenworp afstand van de grens ligt een bekende plaats: Nordhorn. Een geliefde stad bij mensen uit Denekamp - en eigenlijk de hele regio. De grote winkelcentra trekken veel shopliefhebbers en dagjesmensen. Leuk om eens te bekijken vanuit de gezellige mand van onze GreetZZ heteluchtballonnen.

Dat geldt zeker ook voor de rest van de omgeving. Heb je Bad Bentheim al eens bekeken vanuit het vogelvluchtperspectief? Of Schüttorf en Salzbergen? Het kan maar zo je uitzicht zijn, mits de wind dezelfde plannen en koers heeft.

Ballonvaren, het leukste uitje van Overijssel

Opstappen in Oldenzaal en varen over Overijssel en Duitsland. Het is een ervaring die je bijblijft. Voor vele jaren. Boek een vlucht en ontdek Noordoost-Nederland van grote hoogte! Beleef het met je vrienden, famille of medewerkers vanuit een gezellige GreetZZ heteluchtballon.

 

Bel ons in Oldenzaal: 074 808 0200

Ballonvlucht Oldenzaal: Onvergetelijk uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Oldenzaal
Bornsedijk 100
7576 PG Oldenzaal
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 074 808 0200

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Oldenzaal?

Ballonvaart foto's Oldenzaal