Houten Bel 030 808 0140

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Houten

De mooiste aanbiedingen in de regio Houten

Ballonvaren Houten, hét uitje in Utrecht!

Ballonvaren in Houten

Een ballonvlucht Houten betekent varen over het mooiste van de Provincie Utrecht. Midden in Nederland, onder de rook van stad Utrecht en omringd door het uitgestrekte groen van een provincie met vele gezichten. Je ziet en beleeft het vanaf grote hoogte in de luxe, veilige mand van een GreetZZ luchtballon!

GreetZZ geeft je de ruimte: ballonvlucht Houten

‘Houten geeft je de ruimte’ zo luidt de originele slogan. Die ruimte nemen we graag bij GreetZZ Ballonvaarten, want dat geeft jouw de gelegenheid om de stad en de provincie Utrecht van boven te ontdekken. Vanuit een heteluchtballon zie je de echte schoonheid van deze omgeving. De oude stadsmuur in het centrum van Houten, het Kooikerspark, de Rondweg en het wegennet om de stad; vanuit een luchtballon krijg je er een geheel nieuwe kijk op. Een unieke kijk!

Ballonvaart Houten, zicht over provincie Utrecht

Houten is een opstapplaats met eindeloze mogelijkheden én richtingen! Hier kunnen we werkelijk elke kant op; alles is even mooi! Drijft de wind ons in westelijke richting, dan varen we over de A27 naar Nieuwegein en IJsselstein. Of we dalen af over rivier de Lek naar Vianen en Leerdam.

Varen we naar boven - richting ’t noorden - dan naderen we de hoofdstad van de provincie: Utrecht. Hoewel je het topje van de Domtoren niet zal aanraken, is deze stad fantastisch vanuit de lucht. Je herkent de skyline direct wanneer deze zich in de verte laat zien vanachter de langgerekte weilanden. Stad en groen weten elkaar overigens goed te vinden in dit mooiste stukje Nederland.

Begin je ballonvaart in Houten en beleef Utrecht van boven!

Is de wind ons gunstig gezind op de dag van jouw ballonvaart, dan varen we misschien wel in oostelijke richting. Daar wacht je een bijzonder groene verrassing: de Utrechtse Heuvelrug. Ervaar het weidse uitzicht over Beerschoten, Houdringe en Panbos. Of het Amerongse Bos op het hoogste punt. Misschien varen we wel richting Park Vliegbasis Soesterberg.

Het is ronduit genieten wanneer jouw GreetZZ luchtballon vertrekt vanuit Houten, dé opstapplaats voor een onvergetelijke vaart. Boek een ballonvlucht en verras jezelf, je vrienden of je collega’s!

 

Bel ons in Houten: 030 808 0140

Ballonvaren Houten, hét uitje in Utrecht! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Houten
Oostrumsdijkje 2
3994 MG Houten
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 030 808 0140

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Houten
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Houten?

Ballonvaart foto's Houten