Hendrik-Ido-Ambacht Bel 078 303 1851

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht

De mooiste aanbiedingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht

Ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht

Ballonvaren in Hendrik-Ido-Ambacht

Een ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht zal je verrassen! Het dorp en zijn omgeving liggen in één van de meest gevarieerde gebieden van Nederland. Steden, het platteland, industrie en natuur… GreetZZ Ballonvaarten neemt je mee over Zuid-Holland, van rivier tot rivier en ver daarbuiten!

Ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht, ontdek Nederland van boven!

Hier in de regio is veel te beleven en veel te zien, dat is zeker! Omarmd door de Oude Maas en Nieuwe Maas, omringd door Barendrecht, Ridderkerk, Dordrecht en Nationaal Park De Biesbosch. En Rotterdam met zijn industriële skyline aan de horizon. Ballonvaren in Zuid-Holland op z’n best!

Dé startplek voor jouw ballonvaart, Hendrik-Ido-Ambacht

Omgeven door water en natuur. Grote rivieren komen hier samen en vormen een prachtig netwerk gezien vanuit een luchtballon. De combinatie met het uitgestrekte landschap is indrukwekkend. Varen we in westelijke richting dan zie je polder- en recreatiegebied Sandelingen- Ambacht met zijn lanen, boomgaarden en bloemenweiden. Een stukje hoger ligt UNESCO werelderfgoed Kinderdijk met de vele molens. Een onvergetelijke ervaring vanuit een GreetZZ luchtballon!

Als de wind het zo bedacht heeft dan vaar je misschien wel naar het zuiden, via Zwijndrecht de Oude Maas over richting de Krabbepolder bij Dordrecht. Met De Biesbosch en het Hollands Diep aan de horizon kijk je je ogen uit. Dat zal ook gebeuren wanneer de wind ons meeneemt in noord-oostelijke richting. Via Alblasserdam langs de Lek naar Nieuw-Lekkerland en verder over de polders.

Een ballonvaart over Zuid-Holland

Dit is een bijzonder avontuur. Vanaf het moment dat je opstijgt tot het moment dat je weer voet op de grond zet. Waar je landt, is trouwens een verrassing. Natuurlijk weten we bij GreetZZ Ballonvaarten precies hoe de wind staat, daar kun je op vertrouwen, maar de exacte landingsplek blijft altijd een verrassing. Ga dus voor een spannende belevenis, kies voor ballonvaren Hendrik-Ido-Ambacht en ervaar Zuid-Holland van boven.

 

Top 5 populair

Bel ons in Hendrik-Ido-Ambacht: 078 303 1851

Ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht
Rossenburgpad 10
3342 GP Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 078 303 1851

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Hendrik-Ido-Ambacht vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Hendrik-Ido-Ambacht vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Hendrik-Ido-Ambacht vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 5 reviews
Klantbeoordelingen regio Hendrik-Ido-Ambacht
Klantbeoordelingen
9.8 / 10

Ballonvaren in Hendrik-Ido-Ambacht?

Ballonvaart foto's Hendrik-Ido-Ambacht