Hendrik-Ido-Ambacht Bel 078 303 1851

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht

De mooiste aanbiedingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht

Ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht

Ballonvaren in Hendrik-Ido-Ambacht

Een ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht zal je verrassen! Het dorp en zijn omgeving liggen in één van de meest gevarieerde gebieden van Nederland. Steden, het platteland, industrie en natuur… GreetZZ Ballonvaarten neemt je mee over Zuid-Holland, van rivier tot rivier en ver daarbuiten!

Ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht, ontdek Nederland van boven!

Hier in de regio is veel te beleven en veel te zien, dat is zeker! Omarmd door de Oude Maas en Nieuwe Maas, omringd door Barendrecht, Ridderkerk, Dordrecht en Nationaal Park De Biesbosch. En Rotterdam met zijn industriële skyline aan de horizon. Ballonvaren in Zuid-Holland op z’n best!

Dé startplek voor jouw ballonvaart, Hendrik-Ido-Ambacht

Omgeven door water en natuur. Grote rivieren komen hier samen en vormen een prachtig netwerk gezien vanuit een luchtballon. De combinatie met het uitgestrekte landschap is indrukwekkend. Varen we in westelijke richting dan zie je polder- en recreatiegebied Sandelingen- Ambacht met zijn lanen, boomgaarden en bloemenweiden. Een stukje hoger ligt UNESCO werelderfgoed Kinderdijk met de vele molens. Een onvergetelijke ervaring vanuit een GreetZZ luchtballon!

Als de wind het zo bedacht heeft dan vaar je misschien wel naar het zuiden, via Zwijndrecht de Oude Maas over richting de Krabbepolder bij Dordrecht. Met De Biesbosch en het Hollands Diep aan de horizon kijk je je ogen uit. Dat zal ook gebeuren wanneer de wind ons meeneemt in noord-oostelijke richting. Via Alblasserdam langs de Lek naar Nieuw-Lekkerland en verder over de polders.

Een ballonvaart over Zuid-Holland

Dit is een bijzonder avontuur. Vanaf het moment dat je opstijgt tot het moment dat je weer voet op de grond zet. Waar je landt, is trouwens een verrassing. Natuurlijk weten we bij GreetZZ Ballonvaarten precies hoe de wind staat, daar kun je op vertrouwen, maar de exacte landingsplek blijft altijd een verrassing. Ga dus voor een spannende belevenis, kies voor ballonvaren Hendrik-Ido-Ambacht en ervaar Zuid-Holland van boven.

 

Top 5 populair

Bel ons in Hendrik-Ido-Ambacht: 078 303 1851

Ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Hendrik-Ido-Ambacht
Rossenburgpad 10
3342 GP Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 078 303 1851

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Hendrik-Ido-Ambacht
Klantbeoordelingen
9.4 / 10

Ballonvaren in Hendrik-Ido-Ambacht?

Ballonvaart foto's Hendrik-Ido-Ambacht