Wageningen Bel 0317 745 440

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Wageningen

De mooiste aanbiedingen in de regio Wageningen

Ballonvaart Wageningen: Gelderland op z’n mooist

Ballonvaren in Wageningen

Ballonvaren in Wageningen, hét leukste uitje in Gelderland! Bij GreetZZ kunnen we het weten, want we varen vaak over dit mooie stukje Nederland! Noord, oost, zuid of west, elke windrichting is werkelijk geweldig wanneer je opstapt in Wageningen. Boek jouw ballonvlucht vandaag en zie Gelderland op z’n mooist! 

Een ballonvaart vanuit opstapplaats Wageningen is een cadeau aan jezelf. Of aan je vrienden en familieleden. Collega’s en medewerkers worden er ook heel blij, dat is onze ervaring… Opstijgen vanuit deze plaats geeft je de kans om alles wat de stad te bieden heeft eens heel anders te bekijken. De bekende kerk, molen De Vlijt, Wageningen University, alles wordt kleiner en kleiner terwijl we opstijgen met onze GreetZZ heteluchtballon. Jouw avontuur is begonnen! 

Ballonvaart in Gelderland? Onvergetelijk! 

Dit is ballonvaren in een van de mooiste delen van Nederland. Omringd door dorpen, steden en veel, heel veel natuur heeft Wageningen als opstapplaats enorm veel te bieden. Bovenal: de mooiste uitzichten en vergezichten. Neemt de wind ons mee in zuidelijke richting dan ga je een stralende en schitterende ballonvaart tegemoet. Hier is namelijk water in overvloed. 

De Nederrijn kruizen we als eerste. En via Kesteren, Zetten en Dodewaard komen we al snel bij een van de bekendste rivier van het land: de Waal. Varen we verder dan zie je Bergharen, Horssen, Lienden én de Maas glanzen aan de horizon. Nederland waterland, dat ontdek je tijdens je ballonvaart boven Gelderland en Noord-Brabant. 

Ballonvaren, de mooiste ervaring op hoogte

Heeft de wind zin om ons juist in noordoostelijke of noordwestelijke richting te blazen? Allebei superfijn. Want hier heeft de natuur de overhand. Rechts Nationaal Park De Hoge Veluwe, met zijn uitgestrekte zandvlakten, heidevelden en naaldbossen. De plaatsen Otterlo, Hoederloo, Hoog-Baarlo, Delen en Oud-Reest er omheen, je herkent ze meteen. De andere kant op? Direct tegen Veenendaal aan ligt meer natuurschoon, Nationaal Park De Hoge Veluwe. Al even groen en gevarieerd. Dit moet en wil je zien tijdens jouw ballonvaart boven Gelderland en provincie Utrecht. 

Hadden we de oostelijke richting al genoemd? Die willen we zéker niet vergeten! Want Wageningen heeft een bekende buur: Arnhem. De John Frostbrug, Music Sacrum, het Gelredome Stadion en het hypermoderne Station Arnhem Centraal. ‘Landmarks’ in een stad die van boven en aan de horizon gezien grote indruk maken. 

Het mooiste van de natuur en het beste van de stad. Je ontdekt het en ziet tijdens jouw GreetZZ ballonvaart. Al dat moois wil je natuurlijk delen, met je partner, vrienden of collega’s. Verras jezelf en verras een ander, boek een ballonvaart op een moment dat bij voorbaat al geslaagd en onvergetelijk is. Welkom in de wereld van GreetZZ Ballonvaarten!

 

Bel ons in Wageningen: 0317 745 440

Ballonvaart Wageningen: Gelderland op z’n mooist | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Wageningen
Englaan 101
6703 EV Wageningen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0317 745 440

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Wageningen?

Ballonvaart foto's Wageningen