Beesd Bel 0345 788 103

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Beesd

De mooiste aanbiedingen in de regio Beesd

Ballonvaren vanuit Beesd, over de Randstad!

Ballonvaren in Beesd

Ballonvaren over de Randstad begint in Beesd! Dit dorp in Gelderland is dé plek om te genieten van een ballonvaart over een bijzonder stukje Holland. Stijg je op vanuit hartje Gelderland dan ligt Nederland aan je voeten.

Een ballonvlucht vanuit Beesd, dat is Holland op z’n best zien! Tussen rivieren de Waal en de Lek, omringd door natuur, bekende dorpen en plaatsen én op steenworp afstand van de Randstad. Het maakt Beesd één van de meest geliefde opstapplaatsen voor een ballonvaart over Gelderland én de Randstad. Ontdek het samen met je vrienden, familie of collega’s.

De mooiste ballonvluchten beginnen in Beesd!

Beesd is bijzonder, dat is meteen duidelijk wanneer de GreetZZ heteluchtballon opstijgt. Sterker nog, je merkt het al bij aankomst, nog voordat we de lucht ingaan. GreetZZ heeft hier namelijk een privé opstijgveld. Bovendien is hier gratis parkeergelegenheid, zijn er toiletten én de opstaplocatie is makkelijk bereikbaar via de grote wegen. Onder de rook van Utrecht en Nieuwegein, op korte afstand van Rotterdam, Dordrecht en Den Bosch: deze locatie maakt ballonvaren in de Randstad bereikbaar voor iedereen!

Groots overzicht over Nederland met een ballonvaart vanuit Beesd!

Waar jij en je vrienden, medewerkers of andere gasten ook vandaan komen, vanuit Beesd wordt jouw ballonvaart een succes. Er is zóveel te zien. De Protestantse Pieterskerk met zijn herkenbare, stevige toren, Uilen- en Dierenpark De Paay aan de rand van her dorp en natuurlijk het eeuwenoude landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Meer dan 900 hectare vol groen, water en natuur. Uniek om eens te bekijken vanuit een GreetZZ heteluchtballon.

Ballonvaren over de Randstad… Dat beleef je samen

Ballonvaren boven dit stukje Nederland is een oer-Hollandse ervaring. Het kronkelende riviertje Linge verbindt Beesd met andere dorpen als Enspijk, Rumpt, Deil en de stad Geldermalsen. Een waterrijk gebied dus. Dat besef je ook wanneer we zuidwaarts varen richting Waardenburg, Hedel en Den Bosch. Want hier stroomt de Waal. En volgen we de rivier in westelijke richting dan zien je Nationaal Park De Biesbosch liggen. Bekend om zijn waterpartijen, meren en natuurlijke vlaktes.

Neemt de wind ons verder mee naar het westen dan zien we Dordrecht liggen met daarachter een van de meest randstedelijke plaatsen in de directe omgeving: Rotterdam. Een skyline vol herkenningspunten. De iconische Euromast, de Erasmusbrug, Montevideo… Is het helder weer dan kun je het allemaal zomaar zien aan de horizon.

Ook Nieuwegein en Utrecht liggen te wachten in het landschap. Mits de wind ons meeneemt in noordelijke richting uiteraard. Langs de E25, links langs Culemborg en achter Vianen en rivier de Lek, daar liggen de twee grote steden met die typische stedelijke uitstraling. Bijzonder om zo vanuit het uitgestrekte groen ineens weer steden te zien liggen. Dat kun je alleen maar zien op grote hoogte, vanuit een GreetZZ heteluchtballon.

Ballonvaren boven Gelderland: een topuitje!

Wist je trouwens dat onze heteluchtballonnen naast veilig ook nog eens heel ruim en comfortabel zijn? De luxe manden onder onze luchtballonnen extra groot, wel tot 40 procent groter dan een gemiddelde ballonmand. Dat betekent dat er tot wel 32 passagiers kunnen meevaren. Een perfect uitje voor kleine én grote groepen dus!

Boek snel jouw bijzonder uitje in de lucht, kies voor een GreetZZ ballonvaart. Wij maken er een onvergetelijk moment van, dat beloven we!

 

Bel ons in Beesd: 0345 788 103

Ballonvaren vanuit Beesd, over de Randstad! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Beesd
Oude Waag 21
4153 RC BEESD
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0345 788 103

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Beesd vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Beesd vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Beesd vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 15 reviews
Klantbeoordelingen regio Beesd
Klantbeoordelingen
9.4 / 10

Ballonvaren in Beesd?

Ballonvaart foto's Beesd