Den Haag Bel 070 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Den Haag

De mooiste aanbiedingen in de regio Den Haag

Ballonvaart Den Haag, een uniek ervaring

Ballonvaren in Den Haag

Dat wil je beleven! Ballonvaren over de politieke hoofdstad van Nederland: Den Haag. De Noordzee op steenworp afstand, de Hollandse stranden, bij helder weer kun je het allemaal zien liggen vanuit een Greetzz luchtballon. Bekijk de Randstad zoals je haar nog nooit hebt gezien!

Ballonvlucht Den Haag: een lust voor het oog!

Het Binnenhof, het Malieveld en het statige Paleis Huis ten Bosch. De wetten en regels, de nabijheid van de Hollandse kustlijn maakt dit ballonvaart gebied tot een grote uitzondering. In andere richtingen van onze unieke Randstad ligt het luchtweg echter volledig voor je open!

Ballonvaart boven Zuid-Holland? Ervaar de drukte van boven.

Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Delft. Zomaar wat steden vlakbij Den Haag waar je opstapt voor een adembenemende ballonvaart over de prachtige Randstad. En over het Groene Hart, misschien wel het bekendste veenweidegebied van ons land. Omringd door onder andere Den Haag, Rotterdam en Haarlem en binnen het hart prachtige plaatsen als Gouda en Woerden. Zoveel redenen om juist in Den Haag jouw ballonvlucht te starten!

Een ballonvaart over Zuid-Holland en dit groene deel van de Randstad is een ware belevenis. Vanaf de opstapplaats van jouw ballonvaart stijg je op en zie je van bovenaf hoe stad, industriegebied en natuur naadloos in elkaar overlopen. De historische grachten van Leiden, grote rivieren als de Oude Rijn en Lek, de Bollenstreek, de duinen aan de Noodzeekust en het vlakste polderland. Zuid-Holland heeft het, en je kunt het allemaal bekijken en beleven vanuit een luxe GreetZZ luchtballon!

Ballonvaren Den Haag: de ultieme ervaring op hoogte

Het beste van de stad en het mooiste van de natuur. In korte tijd rij je vanuit Den Haag naar de mooiste opstapplaatsen voor jouw ballonvaart. Waar je opstapt? Dat bepaal je zelf, want de keuze in GreetZZ opstaplocaties is zo groot en divers als Nederland zelf. Kies, stap in en geniet van een ervaring die je lang bijblijft!

 

Bel ons in Den Haag: 070 808 0100

Ballonvaart Den Haag, een uniek ervaring | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Den Haag
Koekamplaan 6
2594 AA Den HAAG
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 070 808 0100

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Den Haag vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Den Haag vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Den Haag vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Den Haag
Klantbeoordelingen
9.0 / 10

Ballonvaren in Den Haag?

Ballonvaart foto's Den Haag