Den Haag Bel 070 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Den Haag

De mooiste aanbiedingen in de regio Den Haag

Ballonvaart Den Haag, een uniek ervaring

Ballonvaren in Den Haag

Dat wil je beleven! Ballonvaren over de politieke hoofdstad van Nederland: Den Haag. De Noordzee op steenworp afstand, de Hollandse stranden, bij helder weer kun je het allemaal zien liggen vanuit een Greetzz luchtballon. Bekijk de Randstad zoals je haar nog nooit hebt gezien!

Ballonvlucht Den Haag: een lust voor het oog!

Het Binnenhof, het Malieveld en het statige Paleis Huis ten Bosch. De wetten en regels, de nabijheid van de Hollandse kustlijn maakt dit ballonvaart gebied tot een grote uitzondering. In andere richtingen van onze unieke Randstad ligt het luchtweg echter volledig voor je open!

Ballonvaart boven Zuid-Holland? Ervaar de drukte van boven.

Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Delft. Zomaar wat steden vlakbij Den Haag waar je opstapt voor een adembenemende ballonvaart over de prachtige Randstad. En over het Groene Hart, misschien wel het bekendste veenweidegebied van ons land. Omringd door onder andere Den Haag, Rotterdam en Haarlem en binnen het hart prachtige plaatsen als Gouda en Woerden. Zoveel redenen om juist in Den Haag jouw ballonvlucht te starten!

Een ballonvaart over Zuid-Holland en dit groene deel van de Randstad is een ware belevenis. Vanaf de opstapplaats van jouw ballonvaart stijg je op en zie je van bovenaf hoe stad, industriegebied en natuur naadloos in elkaar overlopen. De historische grachten van Leiden, grote rivieren als de Oude Rijn en Lek, de Bollenstreek, de duinen aan de Noodzeekust en het vlakste polderland. Zuid-Holland heeft het, en je kunt het allemaal bekijken en beleven vanuit een luxe GreetZZ luchtballon!

Ballonvaren Den Haag: de ultieme ervaring op hoogte

Het beste van de stad en het mooiste van de natuur. In korte tijd rij je vanuit Den Haag naar de mooiste opstapplaatsen voor jouw ballonvaart. Waar je opstapt? Dat bepaal je zelf, want de keuze in GreetZZ opstaplocaties is zo groot en divers als Nederland zelf. Kies, stap in en geniet van een ervaring die je lang bijblijft!

 

Bel ons in Den Haag: 070 808 0100

Ballonvaart Den Haag, een uniek ervaring | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Den Haag
Koekamplaan 6
2594 AA Den HAAG
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 070 808 0100

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Den Haag
Klantbeoordelingen
8.0 / 10

Ballonvaren in Den Haag?

Ballonvaart foto's Den Haag