Waddinxveen Bel 0182 788 116

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Waddinxveen

De mooiste aanbiedingen in de regio Waddinxveen

Ballonvaren Waddinxveen: hét leukste uitje!

Ballonvaren in Waddinxveen

Het leukste en spannendste uitje van Zuid-Holland? Dat is ballonvaren vanuit Waddinxveen. Dit is een belevenis op het hoogste niveau. Of eigenlijk: op grote hoogte. De stad op steenworp afstand van Gouda en Zoetermeer en omring door groen is een perfect startpunt voor jouw ballonvaart over Zuid-Holland. Stap in en vaar mee met GreetZZ Ballonvaarten!

 Welkom aan boord. Hier in Waddinxveen begint jouw avontuur: een geweldige ballonvaart over een bijzonder stukje Nederland. Hier in Waddinxveen stijgen we op vanuit een goed bereikbaar park. Heerlijk ruim en rustig, een mooi begin van een nog mooiere ballonvaart. Wie neem jij mee? Je vriend of vriendin? Je familie of vrienden? Misschien zoek je een bijzonder uitje voor je medewerkers of collega’s? Dit is je kans om iedereen te verrassen! Zoek een geschikte datum - denk ook eens aan een ochtendvlucht… - boek die vlucht en beleef Zuid-Holland vanaf grote hoogte!

Doen in Waddinxveen: ballonvaart met GreetZZ

Waddinxveen is een fijn startpunt voor een avontuurlijke ballonvlucht en een mooie herinnering. De stad van meubelmakers en stroopwafelbakkerijen wordt omringd door zowel groen als steden. Sterker nog, de directe buur is de bekende stad Gouda. En wat te denken van grote buur Rotterdam! Varen we in zuidwestelijke richting dan zie je de stad al snel aan de horizon liggen. Met een skyline vol herkenningspunten: de Euromast, de Rotterdam, de Erasmusbrug… Bijzonder om die bekende gebouwen eens te bekijken vanuit de mand van een GreetZZ heteluchtballon.

Ook in noordelijke richting zijn de uitzichten een lust voor het oog. Geef je ogen dus goed de kost, want Alphen aan den Rijn ligt vlákbij. Het kan maar zo dat je korenmolen De Eendracht ziet, of de Alphense hefbrug. Misschien varen we wel over Archeon Museumpark of over Vogelpark Avifauna. Als je goed luistert kun je de vogels horen kwetteren…

Ontdek Zuid-Holland vanuit een luchtballon

Eigenlijk maakt het niets uit hoe de wind staat, want elke richting laat iets bijzonders zien. Bodegraven en Woerden over de grenzen van provincie Utrecht? Mooi om eens van boven te bekijken! Mijdrecht en Vinkeveen? Prachtig gelegen, zéker vanwege de Vinkeveense Plassen. Dit deel van Nederland is een belevenis. Ga dus voor een ballonvaart Waddinxveen van GreetZZ en maak van een bijzonder uitje een herinnering voor altijd! Boeken, opstijgen en genieten!

 

Bel ons in Waddinxveen: 0182 788 116

Ballonvaren Waddinxveen: hét leukste uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Waddinxveen
Noordeinde 119
2742 AA Waddinxveen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0182 788 116

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Waddinxveen vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Waddinxveen vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Waddinxveen vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Waddinxveen
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Waddinxveen?

Ballonvaart foto's Waddinxveen