Waddinxveen Bel 0182 788 116

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Waddinxveen

De mooiste aanbiedingen in de regio Waddinxveen

Ballonvaren Waddinxveen: hét leukste uitje!

Ballonvaren in Waddinxveen

Het leukste en spannendste uitje van Zuid-Holland? Dat is ballonvaren vanuit Waddinxveen. Dit is een belevenis op het hoogste niveau. Of eigenlijk: op grote hoogte. De stad op steenworp afstand van Gouda en Zoetermeer en omring door groen is een perfect startpunt voor jouw ballonvaart over Zuid-Holland. Stap in en vaar mee met GreetZZ Ballonvaarten!

 Welkom aan boord. Hier in Waddinxveen begint jouw avontuur: een geweldige ballonvaart over een bijzonder stukje Nederland. Hier in Waddinxveen stijgen we op vanuit een goed bereikbaar park. Heerlijk ruim en rustig, een mooi begin van een nog mooiere ballonvaart. Wie neem jij mee? Je vriend of vriendin? Je familie of vrienden? Misschien zoek je een bijzonder uitje voor je medewerkers of collega’s? Dit is je kans om iedereen te verrassen! Zoek een geschikte datum - denk ook eens aan een ochtendvlucht… - boek die vlucht en beleef Zuid-Holland vanaf grote hoogte!

Doen in Waddinxveen: ballonvaart met GreetZZ

Waddinxveen is een fijn startpunt voor een avontuurlijke ballonvlucht en een mooie herinnering. De stad van meubelmakers en stroopwafelbakkerijen wordt omringd door zowel groen als steden. Sterker nog, de directe buur is de bekende stad Gouda. En wat te denken van grote buur Rotterdam! Varen we in zuidwestelijke richting dan zie je de stad al snel aan de horizon liggen. Met een skyline vol herkenningspunten: de Euromast, de Rotterdam, de Erasmusbrug… Bijzonder om die bekende gebouwen eens te bekijken vanuit de mand van een GreetZZ heteluchtballon.

Ook in noordelijke richting zijn de uitzichten een lust voor het oog. Geef je ogen dus goed de kost, want Alphen aan den Rijn ligt vlákbij. Het kan maar zo dat je korenmolen De Eendracht ziet, of de Alphense hefbrug. Misschien varen we wel over Archeon Museumpark of over Vogelpark Avifauna. Als je goed luistert kun je de vogels horen kwetteren…

Ontdek Zuid-Holland vanuit een luchtballon

Eigenlijk maakt het niets uit hoe de wind staat, want elke richting laat iets bijzonders zien. Bodegraven en Woerden over de grenzen van provincie Utrecht? Mooi om eens van boven te bekijken! Mijdrecht en Vinkeveen? Prachtig gelegen, zéker vanwege de Vinkeveense Plassen. Dit deel van Nederland is een belevenis. Ga dus voor een ballonvaart Waddinxveen van GreetZZ en maak van een bijzonder uitje een herinnering voor altijd! Boeken, opstijgen en genieten!

 

Bel ons in Waddinxveen: 0182 788 116

Ballonvaren Waddinxveen: hét leukste uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Waddinxveen
Noordeinde 119
2742 AA Waddinxveen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0182 788 116

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Waddinxveen
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Waddinxveen?

Ballonvaart foto's Waddinxveen