Helmond Bel 0492 728 200

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Helmond

De mooiste aanbiedingen in de regio Helmond

Ballonvlucht Helmond, geniet van het uitzicht!

Ballonvaren in Helmond

Stap in een luchtballon en bekijk Noord-Brabant zoals je deze provincie nog nooit hebt gezien. Begin je in Helmond dan staat je zéker iets bijzonders te wachten. De stad, de omgeving, de steden eromheen… Een ballonvaart vanuit Helmond is onvergetelijk! 

Ballonvaren en Helmond lijken voor elkaar bedacht, want de omgeving leent zich hier bij uitstek voor een gezellige ballonvaart. Samen met je vrienden of collega’s opstappen in Helmond en ballonvaren over Noord-Brabant, het feest kan beginnen! Geef je ogen goed de kost, want hier is veel te zien. Recht onder de mand van de GreetZZ ballon én natuurlijk in de wijde omgeving. Kijk en geniet!

Jouw ballonvlucht begint in Helmond!

Helmond is een fijne opstapplaats voor jouw ballonvaart over Noord-Brabant. De oude binnenstad met zijn Sint-Lambertuskerk, Onze Lieve Vrouwe Kerk en grachten is een bezienswaardigheid op zich. En wat te denken van Kasteel Helmond, vlak buiten de stad? De vier stevige torens herken je meteen. En er is meer, want ook de natuur rondom Helmond is een lust voor het oog.

Helmond is omringd door groen. Natuurtuin de Robbert, de Stiphoutse bossen, natuur- en wandelgebied Het Groot Goor en het twinkelende water van recreatieplas Berkendonk. Wij noemen dit soort gebieden de lappendeken van Moeder Natuur. Waarom? Daar kom je snel achter tijdens jouw GreetZZ ballonvaart over het verrassende Noord-Brabantse landschap!

Ballonvaren over Helmond en Noord-Brabant: het allerleukste uitje!

Helmond heeft dus heel fijne buren. Naast natuur zijn dat ook de dorpen en steden in de directe omgeving. Neunen en Geldrop ken je ongetwijfeld, en grote buur Eindhoven natuurlijk ook! De licht en designstad. Met Strijp, de Regent en de Admirant. Misschien zie je zelfs het Evoluon liggen! Boven Helmond speelt zich ook heel wat af. Varen we over de groene weilanden en uitgestrekte bossen in noordelijke richting dan passeren we Aarle-Rixtel, Beel en Donk, Gemert en misschien zien we Veghel liggen.

Neemt de wind ons mee naar het Oosten? Dan varen we langs Deurne en IJsselstijn richting Venray met daarachter Nationaal park De Maasduinen. Groen, water en natuur aan elke horizon, welke kant je ook uitkijkt. Ga dus voor een unieke ervaring op grote hoogte en boek een ballonvlucht voor jezelf en je vrienden of medewerkers. Eén ding staat vast: het is een onvergetelijk cadeau en een herinnering voor altijd!

Boek een ballonvaart vanaf Helmond en bepaal zelf wanneer jullie opstijgen, vanuit de plaats die voor jullie het fijnst is. Een ballonvaart cadeau doen? Met een GreetZZ cadeaukaart geef je absoluut een verrassing! Kijk hier voor meer informatie over onze cadeaukaarten.

 

Bel ons in Helmond: 0492 728 200

Ballonvlucht Helmond, geniet van het uitzicht! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Helmond
De Kluis 2
5707 GP Helmond
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0492 728 200

Beoordeling op basis van 6 reviews
Klantbeoordelingen regio Helmond
Klantbeoordelingen
9.7 / 10

Ballonvaren in Helmond?

Ballonvaart foto's Helmond