Ommen Bel 0529 788 105

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Ommen

De mooiste aanbiedingen in de regio Ommen

Boek een onvergetelijke ballonvaart in Ommen!

Ballonvaren in Ommen

Ommen bekijken tijdens een ballonvaart, een ware ontdekking. Deze groene oase in het hart van Overijssel streelt je hart al vanaf het moment dat we opstijgen. Jouw uitzicht over de uitgestrekte weilanden, natuurgebieden en vele rivieren en meertjes zal je lang bijblijven. Boek vandaag jouw ballonvlucht vanuit Ommen en geniet op een unieke manier van Overijssel.

Stap vanuit Ommen in onze GreetZZ heteluchtballon en vaar over Salland en de Overijsselse Vecht. Het natuurschoon van Ommen en regio is overweldigend. Wanneer je er doorheen fietst of wandelt, en zeker wanneer je er overheen vaart in een luchtballon. Hier is zoveel moois te zien, na je eerste ballonvaart in Overijssel kom je nog eens terug. Dát is zeker.

Doen in Ommen: ballonvaren met GreetZZ

Ommen en de Vecht worden vaak in een adem genoemd. En dat al vele eeuwen. Beide zijn ze bijzonder, alleen al vanwege de rijke natuur die eromheen ligt. Het Vechtdal herbergt vele bekende plekken zoals Ommen, Dalfsen en Hardenberg. Maar ook het unieke Reestdal en natuurlijk de Vecht. De rivier kronkelt dwars door het gehele Vechtdal, langs en door dorpjes, landgoederen en natuurgebieden. Een prachtig gezicht vanuit een heteluchtballon!

Ballonvaren vanuit Ommen: zicht op de regio Overijssel

Het landschap van dit stukje Overijssel ademt rust. Dat maakt een ballonvaart over Ommen en het Vechtdal bijna tot een stilte-ervaring, super ontspannend dus. Want wist je dat je in een luchtballon op een hoogte vaart waar het nagenoeg stil is? Een luchtballon gebruikt immers geen motoren, maar puur en alleen de wind als drijfkracht. Natuurlijk blazen de vlammen met regelmaat hete lucht in de ballon, maar verder… hoor je niets.

Er is natuurlijk ook beweging in en rond Ommen. Wat te denken van Zwolle met zijn stedelijke skyline; de Peperbus, de zakelijke hoogbouw aan de rand van de stad. Prachtig om te zien. We vliegen ook vaak over Ommen en het Vechtdal vanuit opstapplaats Zwolle. Het is maar hoe de wind staat. Het kan dus ook maar zo zijn dat we op de dag van jouw ballonvaart in Ommen richting Hardenberg varen en de Duitse grens zien liggen. Of we zakken af richting Hellendoorn en zien aan de horizon de Sallandse Heuvelrug.

Opstappen in Ommen is dus een prachtige start van jouw ballonvaart over Overijssel. Boek een vlucht en beleef het Sallandse land van grote hoogte!

 

Bel ons in Ommen: 0529 788 105

Boek een onvergetelijke ballonvaart in Ommen! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Ommen
De Voormars 1
7731 DD Ommen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0529 788 105

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Ommen
Klantbeoordelingen
8.8 / 10

Ballonvaren in Ommen?

Ballonvaart foto's Ommen