Eindhoven Bel 040 401 2002

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Eindhoven

De mooiste aanbiedingen in de regio Eindhoven

Ballonvaart Eindhoven

Ballonvaren in Eindhoven

Stap in een luchtballon, ballonvaren vanuit Eindhoven en ontdek hoe mooi de stad en haar omgeving is. Juist vanaf grote hoogte, in de mand van een luchtballon, leer je Eindhoven en de provincie Noord-Brabant heel anders kennen. Verruim je blik vanuit een GreetZZ luchtballon!

Ga je ballonvaren in het zuidelijkste deel van Noord-Brabant dan staat je iets bijzonders te wachten. Want opstappen in Eindhoven is vertrekken vanuit een bijzondere stad, een stad in beweging. En juist vanuit een luchtballon is dat goed zichtbaar. Zonder haast, in alle rust en stilte. Dat is het verrassende van een ballonvlucht over Eindhoven.

Jouw mooiste ballonvaart begint in Eindhoven

In een luchtballon beleef je een stilte die je nergens ervaart wanneer je aan de grond bent. Op de hoogte ontsnap je aan de geluiden van de stad en van de wereld. En dat terwijl alles haarscherp zichtbaar is. De oude fabrieken en kantoren in het nu hipste en creatiefste gebied van Eindhoven: Strijp S, het kloppend hart van de jaarlijkse Dutch Design Week. Of de opvallende architectuur van het Van Abbemuseum, de bekende Blob en de Sint-Catharinakerk in het centrum van de stad.

Ballonvlucht Eindhoven, ontdek de prachtige natuur van Brabant

Maar ballonvaren in Eindhoven is meer dan zweven over deze dynamische stad. Het Brabantse land rondom de design- en lichtstad is een lust voor het oog. En een ware beleving vanuit onze GreetZZ heteluchtballon. Wellicht vaar je over Neunen en het gebied Nuenens Broek, waar Vincent van Gogh zo graag tekende en schilderde. Of zie je edelherten lopen rondom Kasteel Heeze.

Eigenlijk is alles even mooi, of we nu richting Helmond, Valkenswaard, Oisterwijk of Sint-Oedenrode varen. Het is altijd en overal genieten wanneer jouw GreetZZ luchtballon vertrekt vanuit Eindhoven. Boek een ballonvlucht vanuit Eindhoven en zie Noord-Brabant zoals je haar nog nooit zag!

 

Bel ons in Eindhoven: 040 401 2002

Ballonvaart Eindhoven | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Eindhoven
Insulindelaan 95
5631 AB Eindhoven
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 040 401 2002

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Eindhoven vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Eindhoven vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Eindhoven vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 13 reviews
Klantbeoordelingen regio Eindhoven
Klantbeoordelingen
9.8 / 10

Ballonvaren in Eindhoven?

Ballonvaart foto's Eindhoven