Eindhoven Bel 040 401 2002

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Eindhoven

De mooiste aanbiedingen in de regio Eindhoven

Ballonvaart lichtstad Eindhoven!

Ballonvaren in Eindhoven

Stap in een luchtballon, stijg op vanuit Eindhoven en ontdek hoe mooi de stad en haar omgeving is. Juist vanaf grote hoogte, in de mand van een luchtballon, leer je Eindhoven en de provincie Noord-Brabant heel anders kennen. Verruim je blik vanuit een GreetZZ luchtballon!

Ga je ballonvaren in het zuidelijkste deel van Noord-Brabant dan staat je iets bijzonders te wachten. Want opstappen in Eindhoven is vertrekken vanuit een bijzondere stad, een stad in beweging. En juist vanuit een luchtballon is dat goed zichtbaar. Zonder haast, in alle rust en stilte. Dat is het verrassende van een ballonvlucht over Eindhoven.

Jouw mooiste ballonvaart begint in Eindhoven

In een luchtballon beleef je een stilte die je nergens ervaart wanneer je aan de grond bent. Op de hoogte ontsnap je aan de geluiden van de stad en van de wereld. En dat terwijl alles haarscherp zichtbaar is. De oude fabrieken en kantoren in het nu hipste en creatiefste gebied van Eindhoven: Strijp S, het kloppend hart van de jaarlijkse Dutch Design Week. Of de opvallende architectuur van het Van Abbemuseum, de bekende Blob en de Sint-Catharinakerk in het centrum van de stad.

Ballonvlucht Eindhoven, ontdek de prachtige natuur van Brabant

Maar ballonvaren in Eindhoven is meer dan zweven over deze dynamische stad. Het Brabantse land rondom de design- en lichtstad is een lust voor het oog. En een ware beleving vanuit onze GreetZZ heteluchtballon. Wellicht vaar je over Neunen en het gebied Nuenens Broek, waar Vincent van Gogh zo graag tekende en schilderde. Of zie je edelherten lopen rondom Kasteel Heeze.

Eigenlijk is alles even mooi, of we nu richting Helmond, Valkenswaard, Oisterwijk of Sint-Oedenrode varen. Het is altijd en overal genieten wanneer jouw GreetZZ luchtballon vertrekt vanuit Eindhoven. Boek een ballonvlucht vanuit Eindhoven en zie Noord-Brabant zoals je haar nog nooit zag!

 

Bel ons in Eindhoven: 040 401 2002

Ballonvaart lichtstad Eindhoven! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Eindhoven
Insulindelaan 95
5631 AB Eindhoven
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 040 401 2002

Beoordeling op basis van 5 reviews
Klantbeoordelingen regio Eindhoven
Klantbeoordelingen
9.8 / 10

Ballonvaren in Eindhoven?

Ballonvaart foto's Eindhoven