Thorn Bel 0475 788 116

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Thorn

De mooiste aanbiedingen in de regio Thorn

Jouw ballonvaart begint in Thorn

Ballonvaren in Thorn

Start je jouw ballonvaart in Thorn dan ga je veel bijzonders zien. Het zogenoemde ‘witte stadje’ ziet er nóg mooier uit vanaf grote hoogte. En Thorn is als opstaplocatie een van de fijnste plekken om jouw ballonvaart over Limburg te beginnen. Boek snel een vlucht en beleef jouw Limburg op de leukste manier!

Ballonvaren vanuit Thorn is genieten met een grote G. Want dit Limburgse grensplaatsje is het startpunt van een luchtreis die jij en je vrienden of collega’s niet snel zullen vergeten. Al bij het opstijgen zie je de schoonheid van het stadje en het omliggende gebied. De bekende abdijkerk van Thorn, met zijn kolossale muren en toren. De straatjes en pleinen geplaveid met keien uit rivier de Maas. En de Kraekermolen die beweegt dankzij het beekje dat door Thorn stroomt, allemaal prachtig zichtbaar tijdens een ballonvaart!

Goed idee: ballonvaren Thorn! 

Ook buiten Thorn is het Limburg op z’n best. Het plaatsje ligt aan de rand van rivier de Maas. Ook de Itterbeek stroomt er langs. De beek vormt bovendien de grens met buurland België. Staat de wind in zuidwestelijke richting dan varen we wellicht zo België binnen, langs Kessenich richting Geistingen of Hezerheide. Gaan we de andere kant op dan wacht je een sprankelende ervaring. Hier stroomt de Maas met al zijn uiterwaarden, meren en plassen. Wessem, Maasbracht en Brachterbeek: dit is Limburg, dit is genieten!

Thorn als opstapplaats heeft meer in petto. Want ook in noordelijke richting wacht je een prachtig landschap en evenzo mooie vergezichten. Plaatsen als Weert, Nederweert en Panningen zijn al snel te herkennen aan de horizon. En verderop langs de Maas zie je Tegelen en Venlo. En wat te denken van ‘buurstad’ Roermond met zijn Natalinitoren, Sint-Christoffelkathedraal en Munsterkerk! Een skyline om absoluut eens te bewonderen vanuit een GreetZZ heteluchtballon.

Beleef Limburg van boven

Heel eerlijk…? Eigenlijk is alles even bijzonder hier in dit stukje Limburg! Of we nu richting Stramproy en Weert varen, over de N273 en de Maas naar Beesel en Reuver drijven of via Herkenbosch zo Duitsland in richting Niederkrüchten en Mönchengladbach. Het is ronduit genieten wanneer jouw GreetZZ luchtballon vertrekt vanuit Thorn. Boek een ballonvlucht Thorn en ontdek Limburg op een unieke en vooral onvergetelijke manier!

 

Bel ons in Thorn: 0475 788 116

Jouw ballonvaart begint in Thorn | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Thorn
Waterstraat 9
6017 AJ Thorn
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0475 788 116

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Thorn
Klantbeoordelingen
9.2 / 10

Ballonvaren in Thorn?

Ballonvaart foto's Thorn