Hoogeveen Bel 0528 745 025

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Hoogeveen

De mooiste aanbiedingen in de regio Hoogeveen

Ballonvaren Hoogeveen, genieten boven Drenthe

Ballonvaren in Hoogeveen

Een ballonvlucht over Hoogeveen, dat is een heerlijk cadeau voor iedereen. Begin deze geweldige ervaring in opstapplaats Hoogeveen en beleef Drenthe zoals je de provincie nog nooit hebt beleeft. Ballonvaren over Hoogeveen en regio begint hier: kies een moment en boek een onvergetelijke ervaring.

 Ballonvaren doe je met GreetZZ én met je vrienden, familie of collega’s. Of met iedereen tegelijk, want GreetZZ heeft manden met ruimte tot wel 32 passagiers. Het perfecte uitje voor gezellige groepen! Jouw ballonvaart boven Hoogeveen begint dus bij GreetZZ Ballonvaarten. Stap je in?

Ballonvlucht Hoogeveen, de ideale startlocatie!

Drenthe heeft heel wat te bieden. Talloze steden en dorpen en vooral heel veel natuur. Stap je op in Hoogeveen dan zie je Moeder Natuur op haar mooist. Groen, groener, groenst kunnen we wel zeggen. Al op enkele meters van de grond kun je al veel moois en herkenbaars zien. Korenmolen De Zwaluw, het raadhuis van Hoogeveen en natuurlijk de markante watertoren. En dan de omgeving…

Puur Drents, dat kunnen we Hoogeveen en omgeving absoluut noemen. Dalen, Emmen met zijn Wildlands dierentuin - zie je de tijgers en hoor je de olifanten? -, Dwingeloo, Appelscha en Assen… Allemaal verbonden door uitgestrekte weilanden, natuurgebieden en bossen. Het Mantingerveld grenst direct aan Hoogeveen. Ook het Dwingelderveld, het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa, ligt op steenworp afstand. Denk je in eens, die prachtige groen-paarse deken die onder jouw GreetZZ luchtballon doorglijdt. Oogverblindend mooi.

Ballonvaren vanuit Hoogeveen, beleef Drenthe

Staat de wind in westelijke richting? Dan kan het zo zijn dat we langs de A28 via Echten en De Wijk richting Meppel varen. De Meppeler toren herken je van verre. En gaan we verder dan zie je wellicht de glinsterende wateren van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Kilometers aan meren, plassen, rietkragen en waterdieren. Herken je in de verte de grachten van Giethoorn?

Natuurlijk houden we de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten. Je wilt immers de mooiste en veiligste ervaring. Daar mag je op vertrouwen bij GreetZZ. Hoe de wind staat, dat kunnen we niet beïnvloeden. Maar wees gerust, elke windrichting neemt je in Drenthe mee naar iets bijzonders. Of eigenlijk, iets onvergetelijks!

Slagharen, Oranje, Dalen, Coevorden of Hardenberg; een ballonvaart in Drenthe brengt je altijd een unieke belevenis. Ga dus voor die gezellige ervaring, ervaar Drenthe van boven en start je ballonvlucht in Hoogeveen!

 

Bel ons in Hoogeveen: 0528 745 025

Ballonvaren Hoogeveen, genieten boven Drenthe | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Hoogeveen
Plesmanstraat 5
7903 BG Hoogeveen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0528 745 025

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Hoogeveen vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Hoogeveen vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Hoogeveen vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 5 reviews
Klantbeoordelingen regio Hoogeveen
Klantbeoordelingen
9.8 / 10

Ballonvaren in Hoogeveen?

Ballonvaart foto's Hoogeveen