Hoogeveen Bel 0528 745 025

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Hoogeveen

De mooiste aanbiedingen in de regio Hoogeveen

Ballonvaren Hoogeveen, genieten boven Drenthe

Ballonvaren in Hoogeveen

Een ballonvlucht over Hoogeveen, dat is een heerlijk cadeau voor iedereen. Begin deze geweldige ervaring in opstapplaats Hoogeveen en beleef Drenthe zoals je de provincie nog nooit hebt beleeft. Ballonvaren over Hoogeveen en regio begint hier: kies een moment en boek een onvergetelijke ervaring.

 Ballonvaren doe je met GreetZZ én met je vrienden, familie of collega’s. Of met iedereen tegelijk, want GreetZZ heeft manden met ruimte tot wel 32 passagiers. Het perfecte uitje voor gezellige groepen! Jouw ballonvaart boven Hoogeveen begint dus bij GreetZZ Ballonvaarten. Stap je in?

Ballonvlucht Hoogeveen, de ideale startlocatie!

Drenthe heeft heel wat te bieden. Talloze steden en dorpen en vooral heel veel natuur. Stap je op in Hoogeveen dan zie je Moeder Natuur op haar mooist. Groen, groener, groenst kunnen we wel zeggen. Al op enkele meters van de grond kun je al veel moois en herkenbaars zien. Korenmolen De Zwaluw, het raadhuis van Hoogeveen en natuurlijk de markante watertoren. En dan de omgeving…

Puur Drents, dat kunnen we Hoogeveen en omgeving absoluut noemen. Dalen, Emmen met zijn Wildlands dierentuin - zie je de tijgers en hoor je de olifanten? -, Dwingeloo, Appelscha en Assen… Allemaal verbonden door uitgestrekte weilanden, natuurgebieden en bossen. Het Mantingerveld grenst direct aan Hoogeveen. Ook het Dwingelderveld, het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa, ligt op steenworp afstand. Denk je in eens, die prachtige groen-paarse deken die onder jouw GreetZZ luchtballon doorglijdt. Oogverblindend mooi.

Ballonvaren vanuit Hoogeveen, beleef Drenthe

Staat de wind in westelijke richting? Dan kan het zo zijn dat we langs de A28 via Echten en De Wijk richting Meppel varen. De Meppeler toren herken je van verre. En gaan we verder dan zie je wellicht de glinsterende wateren van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Kilometers aan meren, plassen, rietkragen en waterdieren. Herken je in de verte de grachten van Giethoorn?

Natuurlijk houden we de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten. Je wilt immers de mooiste en veiligste ervaring. Daar mag je op vertrouwen bij GreetZZ. Hoe de wind staat, dat kunnen we niet beïnvloeden. Maar wees gerust, elke windrichting neemt je in Drenthe mee naar iets bijzonders. Of eigenlijk, iets onvergetelijks!

Slagharen, Oranje, Dalen, Coevorden of Hardenberg; een ballonvaart in Drenthe brengt je altijd een unieke belevenis. Ga dus voor die gezellige ervaring, ervaar Drenthe van boven en start je ballonvlucht in Hoogeveen!

 

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Hoogeveen
Klantbeoordelingen
9.7 / 10

Ballonvaren in Hoogeveen?

Ballonvaart foto's Hoogeveen