Zeist Bel 030 303 0656

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Zeist

De mooiste aanbiedingen in de regio Zeist

Ballonvaren vanuit Zeist, eindeloos uitzicht

Ballonvaren in Zeist

Zeist, provincie Utrecht en ballonvaren, dat is een geslaagde combinatie! In het hart van Nederland is het namelijk goed toeven, zéker ook in de mand van een heteluchtballon. Uitkijken over de stad, over natuur én over een van de mooiste delen van Nederland. Kies een datum, boek een vlucht en ga mee op avontuur met GreetZZ Ballonvaarten! 

Zeist is een prachtige opstapplaats voor een ballonvaart. De ligging is namelijk even mooi als uniek. Omringd door steden en omarmd door overweldigende natuur. Al op het moment dat de luchtballon in beweging komt, weet je dat je een bijzondere vaart gaat maken. Het beschermde dorpsgezicht van Zeist, Slot Zeist met haar grooste landgoed en het typische Raadhuis. En dit is nog maar het begin! 

Beleef een ballonvaart boven Midden-Nederland

Blaast de wind naar het noordoosten? Maak je dan op voor bijzondere uitzichten. Van Soesterberg naar Oud-Leusden naar… Amersfoort. De eeuwenoude Koppelpoort, de Sint-Joriskerk en Onze Lieve Vrouwetoren. En natuurlijk Dierenpark Amersfoort. Vanaf hier varen we met onze luchtballon zo via Vathorst of Achterveld de provinciegrens over, Gelderland in. Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Diemen, het Eemmeer, ze liggen te wachten en te schitteren aan de horizon. 

Rondom Zeist is natuurlijk veel meer te zien en te beleven. Want wat dacht je van de wonderschone Utrechtse Heuvelrug. Via Den Dolder en Bilthoven, over uitgestrekte bossen, heidevelden en zandvlakten varen we langs Soest, Hooge Vuursche zo richting Hilversum, Laren en Blaricum. Het prachtig groene Gooi met in de verte het Eemmeer en Gooimeer. En zo ineens varen we met onze luchtballon boven Noord-Holland! 

Ontdek Nederland vanuit een luchtballon

Het westen lonkt net zo sterk. En dat is niet zo gek, want heeft de wind z’n zinnen gezet op deze richting dan varen we direct op Utrecht af. De Dom, de Rabotoren, de oude binnenstad met zijn kronkelende grachten. En verderop Houten, Nieuwegein, Montfoort, Woerden en Harmelen. Kom je uit deze regio dan is ballonvaren boven Utrecht een feest der herkenning. Voor jou én voor de mensen die je meeneemt. Je partner, zakelijke relaties, vriendenclub of medewerkers, dit uitje in de lucht gaan iedereen nog lange tijd herinneren. 

Kijk ver vooruit en recht naar beneden. Bereid je voor op eindeloze vergezichten. Kies een datum voor jullie moment en boek een vlucht. Welk moment je ook kiest, een GreetZZ ballonvaart in provincie Utrecht is altijd een geslaagd uitje!

 

Bel ons in Zeist: 030 303 0656

Ballonvaren vanuit Zeist, eindeloos uitzicht | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Zeist
Brouwerij 101
3703 CH Zeist
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 030 303 0656

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Zeist?

Ballonvaart foto's Zeist