Roosendaal Bel 0165 745 437

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Roosendaal

De mooiste aanbiedingen in de regio Roosendaal

Ballonvaren Roosendaal, ervaar het zelf!

Ballonvaren in Roosendaal

Een ballonvaart rond Roosendaal betekent genieten van Noord-Brabant. En dat op een manier zoals het alleen bij GreetZZ kan: vanuit een luchtballon met al je vrienden, familie of collega’s. Onze manden zijn ruim genoeg voor groepen tot wel dertig passagiers! Ervaar Noord-Brabant van boven, beleef Roosendaal vanuit een GreetZZ heteluchtballon!

Ballonvaren boven Zuid-Nederland begint in Roosendaal. Stap hier op in de mand van onze luchtballon en ontdek een van de meest gevarieerde gebieden van Nederland: het Brabantse land. Groen, steden, water… Je gaat het allemaal zien, want Roosendaal is perfect gelegen voor een verrassend indrukwekkende ballonvlucht.

Begin je ballonvlucht in Roosendaal

Zodra je opstijgt, zie je hoe bijzonder Roosendaal is gelegen. De stad zelf is trouwens ook al een bezienswaardigheid, zo vanuit de lucht. Het Raadhuis en de Sint-Janskerk in het centrum, het groen gelegen Stedelijk Museum in het Tongerlohuys en de vele kloosters waaronder Franciscanessen van Roosendaal en Broeders van Oudenbosch. Geef je ogen goed de kost, je zal veel herkennen vanuit de stevige mand onder de heerlijk warme GreetZZ luchtballon.

Zijn we op hoogte dan rijkt het uitzicht tot voorbij de horizon. Rondom, want hier heb je het mooiste panorama-uitzicht. Achter Bergen op Zoom over de Oosterschelde bijvoorbeeld, het glinsterende en overweldigende watergebied dat dit stukje Nederland zo beroemd maakt. En kijk je oostwaarts dan zie je Rucphen, Etten-Leur en in de verte Breda al liggen. Kijk goed, want wellicht herken je de Grote Kerk en Breda’s Museum.

Ballonvaren in Noord-Brabant: het leukste uitje!

Neemt de wind ons mee richting het noorden dan wacht je meer bijzonders. Via Oud-Gastel, Klundert en Zevenbergen varen we recht op het Hollands Diep af, de rivier die de grens tussen Noord-Brabant en Zuid-Holland markeert. En daarachter wachten Hollands mooiste natuurgebieden: Nationaal park De Biesbosch en de Noordwaard Polder. Uitgestrekt groen, meren als De Gijster en riviertjes zoals de Amer en de Ruigt. Uniek!

Net zo uniek is de afwisseling in het landschap. Want pal naast deze natuurgebieden liggen steden als Drimmelen, Raamsdonksveer en Oosterhout. Die variatie, die lappendeken zie je alleen vanuit een GreetZZ heteluchtballon. Dus… kies een datum, boek een ballonvaart Roosendaal en maak iets unieks van jullie vriendenmoment, familiedag of bedrijfsuitje!

 

Bel ons in Roosendaal: 0165 745 437

Ballonvaren Roosendaal, ervaar het zelf!  | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Roosendaal
De Stok 5
4703 SZ Roosendaal
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0165 745 437

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Roosendaal
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Roosendaal?

Ballonvaart foto's Roosendaal