Roosendaal Bel 0165 745 437

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Roosendaal

De mooiste aanbiedingen in de regio Roosendaal

Ballonvaren Roosendaal, ervaar het zelf!

Ballonvaren in Roosendaal

Een ballonvaart rond Roosendaal betekent genieten van Noord-Brabant. En dat op een manier zoals het alleen bij GreetZZ kan: vanuit een luchtballon met al je vrienden, familie of collega’s. Onze manden zijn ruim genoeg voor groepen tot wel dertig passagiers! Ervaar Noord-Brabant van boven, beleef Roosendaal vanuit een GreetZZ heteluchtballon!

Ballonvaren boven Zuid-Nederland begint in Roosendaal. Stap hier op in de mand van onze luchtballon en ontdek een van de meest gevarieerde gebieden van Nederland: het Brabantse land. Groen, steden, water… Je gaat het allemaal zien, want Roosendaal is perfect gelegen voor een verrassend indrukwekkende ballonvlucht.

Begin je ballonvlucht in Roosendaal

Zodra je opstijgt, zie je hoe bijzonder Roosendaal is gelegen. De stad zelf is trouwens ook al een bezienswaardigheid, zo vanuit de lucht. Het Raadhuis en de Sint-Janskerk in het centrum, het groen gelegen Stedelijk Museum in het Tongerlohuys en de vele kloosters waaronder Franciscanessen van Roosendaal en Broeders van Oudenbosch. Geef je ogen goed de kost, je zal veel herkennen vanuit de stevige mand onder de heerlijk warme GreetZZ luchtballon.

Zijn we op hoogte dan rijkt het uitzicht tot voorbij de horizon. Rondom, want hier heb je het mooiste panorama-uitzicht. Achter Bergen op Zoom over de Oosterschelde bijvoorbeeld, het glinsterende en overweldigende watergebied dat dit stukje Nederland zo beroemd maakt. En kijk je oostwaarts dan zie je Rucphen, Etten-Leur en in de verte Breda al liggen. Kijk goed, want wellicht herken je de Grote Kerk en Breda’s Museum.

Ballonvaren in Noord-Brabant: het leukste uitje!

Neemt de wind ons mee richting het noorden dan wacht je meer bijzonders. Via Oud-Gastel, Klundert en Zevenbergen varen we recht op het Hollands Diep af, de rivier die de grens tussen Noord-Brabant en Zuid-Holland markeert. En daarachter wachten Hollands mooiste natuurgebieden: Nationaal park De Biesbosch en de Noordwaard Polder. Uitgestrekt groen, meren als De Gijster en riviertjes zoals de Amer en de Ruigt. Uniek!

Net zo uniek is de afwisseling in het landschap. Want pal naast deze natuurgebieden liggen steden als Drimmelen, Raamsdonksveer en Oosterhout. Die variatie, die lappendeken zie je alleen vanuit een GreetZZ heteluchtballon. Dus… kies een datum, boek een ballonvaart Roosendaal en maak iets unieks van jullie vriendenmoment, familiedag of bedrijfsuitje!

 

Bel ons in Roosendaal: 0165 745 437

Ballonvaren Roosendaal, ervaar het zelf!  | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Roosendaal
De Stok 5
4703 SZ Roosendaal
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0165 745 437

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Roosendaal vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Roosendaal vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Roosendaal vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Roosendaal
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Roosendaal?

Ballonvaart foto's Roosendaal