Hengelo Bel 074 303 0041

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Hengelo

De mooiste aanbiedingen in de regio Hengelo

Ballonvaart Hengelo: grenzeloos genieten!

Ballonvaren in Hengelo

Ballonvaart boven Hengelo: grenzeloos en natuurlijk genieten!

Denk je aan Hengelo en Overijssel dan denken wij aan ballonvaren! Deze stad en provincie hebben namelijk alles in huis voor een geweldige ballonvaart. Puur genieten van al het moois dat de stad en vooral ook de natuur te bieden hebben. Werkelijk een plaatje vanuit een GreetZZ heteluchtballon. Stap in en ervaar de schoonheid van Overijssel!

Begin je ballonvlucht in Hengelo en ontdek waarom dit de mooiste startplek is die jij en je medepassagiers lang zullen herinneren. Een ballonvaart boven Overijssel is een ware ervaring, dat beloven we je! Hengelo is dan ook prachtige opstapplaats voor jouw avontuur in de lucht. Glooiende akkers, kronkelende landweggetjes, grootse bossen met nog grotere bomen.

Jouw ballonvaart boven Hengelo. En regio!

We beginnen natuurlijk in Hengelo, want hier stijgen we op. In het oostelijkste deel van Overijssel, vlakbij Enschede én bij de Duitse grens. Zodra de Sint Lambertusbasiliek in het centrum en de unieke perronoverkapping van Station Hengelo uit zicht zijn, opent zich een wereld aan groen. Ontdek en geniet…

Wat te denken van het gebied Kristalbad, een bijzonder waterrijk gebied tussen Hengelo en Enschede. Vol beekjes, nieuwe natuur en maar liefst meer dan 139 vogelsoorten. Geef je ogen en oren dus goed de kost. En ken je natuurgebieden Altena’s voetpad, Boekelerhof en Lonnkermeer? Je hebt er wellicht eens gewandeld. Vanuit een GreetZZ heteluchtballon beleef je de natuur héél anders.

Ballonvaren over Helmond, turen over Overijssel

Het is maar hoe de wind staat op de dag van jouw ballonvaart, maar er is altijd veel te zien tijdens een ballonvaart boven Overijssel. Varen we oostwaarts dan komen we al snel bij Enschede, Losser en Overdinkel. En dan is nog enkele meters voordat we bij de Duitse grens zijn. Gronau, Bad Bentheim of - meer naar boven - Nordhorn. Goede kans dat we een stuk Duitsland meepakken!

Heeft de wind andere ideeën, dan blaast hij ons misschien wel richting het noordoosten. Langs de A35 over Borne, Tusveld en Zenderen zo richting Almelo. En kijk je nog verder over de horizon dan laten Aadorp en misschien zelfs Vriezenveen zich zien. Hoe de wind ook staat, jouw ballonvaart vanuit Hengelo is al een succes wanneer je deze boekt!

Het is ronduit genieten wanneer jouw GreetZZ luchtballon vertrekt vanuit Hengelo, dé opstapplaats voor een ballonvaart die jou en je vrienden of collega’s lang bij zal blijven. Plannen, boeken, opstappen en genieten.

 

Bel ons in Hengelo: 074 303 0041

Ballonvaart Hengelo: grenzeloos genieten! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Hengelo
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 074 303 0041

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Hengelo?

Ballonvaart foto's Hengelo