Sevenum Bel 077 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Sevenum

De mooiste aanbiedingen in de regio Sevenum

Ballonvaren vanuit Sevenum: beleef Limburg!

Ballonvaren in Sevenum

Sevenum en ballonvaren, een perfecte combinatie. Wanneer je over Limburg gaat ballonvaren, dan weet je dat je veel bijzonders gaat zien! Hier, tussen Eindhoven, Helmond en Venlo, heb je de mooiste uitzichten en vergezichten. Stap in, stijg op en beleef Limburg vanuit een luxe GreetZZ heteluchtballon! 

Laat jezelf meevoeren in een luchtballon boven Sevenum en omgeving. Ballonvaren boven het typisch Limburgse landschap, dat is een feest voor alle zintuigen. De aangename stilte op deze hoogte, het heerlijke gevoel van frisse lucht en het uitzicht op zoveel moois; een ballonvlucht Sevenum is genieten van vrijheid, dát wat een vogel voelt!

Ballonvaart Sevenum: eindeloos genieten

Sevenum is prachtig gelegen. Op steenworp afstand van bekende plaatsen als Venlo, Venray, Roermond en Eindhoven. En natuurlijk dicht bij de Duitse grens waar - als de wind ons meeneemt - misschien zelfs Düsseldorf zich aan de horizon laat zien.

De omgeving van Sevenum is prachtig. Het glooiende Limburgse landschap, de kleine plaatsjes en dorpjes zoals Horst, America en Panningen. Elke vaarrichting is mooi en indrukwekkend. Stijgen we op om in noordelijke richting te varen, dan kan het zou zijn dat we langs de A73 bij Horst en Venray terechtkomen. Of misschien volgen we N271 en rivier de Maas die er langs stroomt zo richting Nationaal park De Maasduinen, een van de drie nationale parken die Noord-Limburg rijk is. Alleen deze zijn al reden genoeg om met een GreetZZ heteluchtballon het landschap te verkennen.

Ontdek Limburg vanuit een luchtballon

Noord-Limburg heeft veel verrassingen in petto. Alles even mooi en prachtig. Het waterrijke Maasgebied rond Roermond, de kleurrijke heidevelden die de vele dorpjes met elkaar verbinden en de oude kerken, kloosters en kasteeltjes in de wijde omgeving. Dit is Limburgs op z’n best. En je kunt het allemaal van grote hoogte bekijken tijdens een ballonvaart die je niet snel zal vergeten.

Of je nu met je vrienden je eigen woongebied wilt bekijken of het Limburgse land aan een zakenrelatie wilt laten zien: een ballonvaart vanuit Sevenum is het beste idee voor een onvergetelijk uitje. En met de grootste vloot van Nederland weet je zeker dat GreetZZ Ballonvaarten altijd een geschikt moment voor je heeft. Dus… plannen, boeken, instappen én genieten!

 

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Sevenum
Klantbeoordelingen
8.0 / 10

Ballonvaren in Sevenum?

Ballonvaart foto's Sevenum