Sevenum Bel 077 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Sevenum

De mooiste aanbiedingen in de regio Sevenum

Ballonvaren vanuit Sevenum: beleef Limburg!

Ballonvaren in Sevenum

Sevenum en ballonvaren, een perfecte combinatie. Wanneer je over Limburg gaat ballonvaren, dan weet je dat je veel bijzonders gaat zien! Hier, tussen Eindhoven, Helmond en Venlo, heb je de mooiste uitzichten en vergezichten. Stap in, stijg op en beleef Limburg vanuit een luxe GreetZZ heteluchtballon! 

Laat jezelf meevoeren in een luchtballon boven Sevenum en omgeving. Ballonvaren boven het typisch Limburgse landschap, dat is een feest voor alle zintuigen. De aangename stilte op deze hoogte, het heerlijke gevoel van frisse lucht en het uitzicht op zoveel moois; een ballonvlucht Sevenum is genieten van vrijheid, dát wat een vogel voelt!

Ballonvaart Sevenum: eindeloos genieten

Sevenum is prachtig gelegen. Op steenworp afstand van bekende plaatsen als Venlo, Venray, Roermond en Eindhoven. En natuurlijk dicht bij de Duitse grens waar - als de wind ons meeneemt - misschien zelfs Düsseldorf zich aan de horizon laat zien.

De omgeving van Sevenum is prachtig. Het glooiende Limburgse landschap, de kleine plaatsjes en dorpjes zoals Horst, America en Panningen. Elke vaarrichting is mooi en indrukwekkend. Stijgen we op om in noordelijke richting te varen, dan kan het zou zijn dat we langs de A73 bij Horst en Venray terechtkomen. Of misschien volgen we N271 en rivier de Maas die er langs stroomt zo richting Nationaal park De Maasduinen, een van de drie nationale parken die Noord-Limburg rijk is. Alleen deze zijn al reden genoeg om met een GreetZZ heteluchtballon het landschap te verkennen.

Ontdek Limburg vanuit een luchtballon

Noord-Limburg heeft veel verrassingen in petto. Alles even mooi en prachtig. Het waterrijke Maasgebied rond Roermond, de kleurrijke heidevelden die de vele dorpjes met elkaar verbinden en de oude kerken, kloosters en kasteeltjes in de wijde omgeving. Dit is Limburgs op z’n best. En je kunt het allemaal van grote hoogte bekijken tijdens een ballonvaart die je niet snel zal vergeten.

Of je nu met je vrienden je eigen woongebied wilt bekijken of het Limburgse land aan een zakenrelatie wilt laten zien: een ballonvaart vanuit Sevenum is het beste idee voor een onvergetelijk uitje. En met de grootste vloot van Nederland weet je zeker dat GreetZZ Ballonvaarten altijd een geschikt moment voor je heeft. Dus… plannen, boeken, instappen én genieten!

 

Bel ons in Sevenum: 077 808 0100

Ballonvaren vanuit Sevenum: beleef Limburg! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Sevenum
Steeg 53
5975 NN Sevenum
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 077 808 0100

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Sevenum vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Sevenum vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Sevenum vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Sevenum
Klantbeoordelingen
8.0 / 10

Ballonvaren in Sevenum?

Ballonvaart foto's Sevenum