Drachten Bel 0512 745 180

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Drachten

De mooiste aanbiedingen in de regio Drachten

Ballonvaren in Friesland? Stap op in Drachten!

Ballonvaren in Drachten

Ballonvaren over Friesland, dat is een onvergetelijke ervaring. En stap je op in Drachten dan ben je er zeker van dat je iets bijzonders gaat meemaken. Dit is Nederland op z’n puurst. En jij en je vrienden of collega’s gaan het zien vanuit een enorme GreetZZ luchtballon. Groots genieten dus op grote hoogte! 

Een ballonvaart boven en rondom Drachten. Droom je ervan? GreetZZ maakt het waar, want deze centrale plek in Friesland is een van de favoriete opstapplaatsen in het noorden van het land. Waarom? Omdat deze provincie álles heeft. En vooral heel veel schoonheid. Boek dus snel een ballonvlucht Drachten, als uitje voor jezelf, je familie of medewerkers, en geniet van een uniek stukje Nederland!

Ontdek Friesland tijdens een ballonvlucht vanuit Drachten.

Opstappen in Drachten is kiezen voor een pracht van een ballonvaart. De hoofdplaats en de omgeving van de gemeente Smallingerland hebben veel moois in petto. Dit is opstijgen, je ogen uitkijken en genieten. Het oude centrum en de grachten van de stad vormen van bovenaf bekeken een bijzonder beeld. En ook de directe omgeving zal je verrassen.

Omringd door dorpjes als Oudega, Opeinde, Boornbergum, Ureterp, Marum en Surhuisterveen speelt Drachten als stad een grote rol in de regio. Er leiden dan ook nogal wat wegen naar de stad. En dat zie je mooi vanuit de heteluchtballon. Wat je óók zeker zal opvallen is het vele groen, de uitgestrekt velden en de rijkheid aan natuur. Ten westen ligt Nationaal Park de Alde Feanen. Weidse uitzichten over open wateren, moerasbossen en rietvelden. Een feest voor het oog, genieten op hoogte!

Onvergetelijk en uniek, jouw GreetZZ ballonvaart over Drachten!

Welke stad of welk dorp je ook kiest als het begin van jouw ballonvaart over Friesland, GreetZZ Ballonvaarten heeft altijd verrassingen in petto. De wind bepaalt waar jouw avontuur zal plaatsvinden. Wat je altijd op mag rekenen zijn mooie uitzichten en grenzeloze vergezichten vanuit onze grote, stevige manden. Kies voor een belevenis op grote hoogte: ga ballonvaren vanuit Drachten. Er is altijd een moment dat aansluit op jouw agenda. Daar zorgen we voor bij GreetZZ ballonvaarten!

 

Bel ons in Drachten: 0512 745 180

Ballonvaren in Friesland? Stap op in Drachten! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Drachten
De Knobben 100a
9202 XJ Drachten
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0512 745 180

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Drachten
Klantbeoordelingen
9.2 / 10

Ballonvaren in Drachten?

Ballonvaart foto's Drachten