Den Bosch Bel 073 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Den Bosch

De mooiste aanbiedingen in de regio Den Bosch

Ballonvaren in de regio Den-Bosch

Ballonvaren in Den Bosch

Den-Bosch, ballonvaren en GreetZZ. Een fantastische combinatie! Zo’n prachtige stad én de mooie omgeving van de provincie Noord-Brabant, daar wil je van genieten. Vanuit een luchtballon beleef je Den-Bosch en haar verrassend groene regio op een onvergetelijke manier.

Ballonvaart vanaf Den-Bosch

Den-Bosch is misschien wel de fijnste plek om op te stijgen voor een ballonvlucht over het Brabantse land. Vanaf hier varen we alle kanten op. Het is maar waar de wind ons naartoe voert, want een luchtballon kun je niet volledig sturen. Ook dat maakt een ballonvaart zo verrassend en spannend. Eén ding is zeker: zo heb je Den-Bosch en haar omgeving nog nooit gezien. Verras jezelf, je familie, vrienden of collega’s!

Ballonvlucht over Noord-Brabant, vanaf Den-Bosch

Wat een belevenis, een ballonvaart over zo’n bijzonder stukje Nederland. Den-Bosch, de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant, met zijn Sint-Janskathedraal. Eindhoven met zijn Evoluon en de eerste Philips Gloeilampenfabriek, de Beekse Bergen in Tilburg, de havens van Breda… Met een beetje geluk voert de wind onze luchtballon over de mooiste bezienswaardigheden. Je ziet ze zeker voorbijkomen aan de horizon!

Den Bosch is een geliefde startlocatie voor het ballonvaren. Vooral omdat de omgeving hier zo wijds en groen is. De uitgestrekte landerijen, de rivieren de Aa en de Dommel, omliggende dorpjes en steden als Vught, Rosmalen en Berlicum… Hier boven een van Nederlands zuidelijkste provincies is een ballonvaart een ware belevenis. Boek een vlucht, geniet op grote hoogte van de verrassende stilte en beleef het Brabantse land van boven.

 

Bel ons in Den Bosch: 073 808 0100

Ballonvaren in de regio Den-Bosch | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Den Bosch
de Pettelaarse Schans 1
5216 CG Den Bosch
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 073 808 0100

Beoordeling op basis van 14 reviews
Klantbeoordelingen regio Den Bosch
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Den Bosch?

Ballonvaart foto's Den Bosch