Weert Bel 0495 788 100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Weert

De mooiste aanbiedingen in de regio Weert

Ballonvaren over Weert, een unieke ervaring!

Ballonvaren in Weert

Een ballonvaart rond Weert is als een ontdekkingstocht boven Limburg. Vanuit de lucht beleef je de zuidelijkste provincie van Nederland intenser dan ooit tevoren. De steden, de wegen, de mensen en hun bewegingen: het is een feest voor de zintuigen in een GreetZZ heteluchtballon.

Hoewel iedereen een ballonvaart kan boeken - echt, het is zo voor geregeld! - blijft de ervaring uniek. Vooral een ballonvaart boven Limburg is een geweldige belevenis. Stap je op in Weert, dan mag je rekenen op de mooiste vergezichten. We horen het vaak van de gasten die met ons meevaren: een GreetZZ ballonvlucht boven Weert is een onvergetelijke belevenis.

Ballonvaren boven Weert: doen!

Weert wordt ook wel gezien als ‘de poort van Limburg’. Een perfecte plek om jouw ballonvaart te starten dus. Met zijn ligging aan de Peel en de Zuid-Willemsvaart vormen de stad en zijn omgeving een prachtig schouwspel. Ook hier, herkenbaar voor Limburg, zie je veel mooie religieuze gebouwen De Sint-Martinuskerk, een van de 100 belangrijkste monumenten in Nederland. Ook het Birgittinessenklooster en de Wilhelmus-Hubertus molen zal je herkennen.

Tijdens een ballonvlucht vanuit Weert ontdek je ook hoe rijk de omgeving qua natuur is. Zo grenst de stad aan natuurgebieden, waarvan een deel zich bevinden in het grenspark Kempen-Broek. Zo liggen ten noordwesten de Weerter- en Budelerbergen en ten noordoosten het Weerterbos en De Groote Peel. Veengebieden en beekdalen die vooral vanuit een luchtballon diepe indruk maken.

Bekijk Limburg vanuit een luchtballon en bezoek onze zuiderburen

Staat de wind richting het zuidoosten? Dan varen we over de landerijen bij Castert en Ellerhei richting het enorm waterrijke gebied vlak voor Roermond. Hier kronkelt de Maas langs de Oolderplas en Gerelingsplas, en kruizen snelwegen als de A2 en N280 het vele water. Een verrassend gezicht van boven of fonkelend aan de horizon.

Net zoals de vele rivieren, landerijen en wegen vrijwel naadloos overgaan in België, zo doen we dat ook regelmatig met onze GreetZZ luchtballon. Een bezoek aan de zuiderburen dus, via Stramproy en Kinrooi, het is maar hoe de wind staat. Want blaast de wind de andere kant op, dan varen we richting Valkenswaard en licht- en designstad Eindhoven. Of misschien wel dwars over de A67 naar Helmond, Deurne of Venray. De wind zal het zeggen.

Uit welke richting de wind ook komt, ballonvaren vanuit Weert is altijd een belevenis. Kies een van de vele beschikbare momenten en boek een vluch voor jou en je vrienden. Of eigenlijk: boek een belevenis bij GreetZZ Ballonvaarten!

 

Bel ons in Weert: 0495 788 100

Ballonvaren over Weert, een unieke ervaring! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Weert
Randweg West 1
6031 RS Weert
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0495 788 100

Beoordeling op basis van 4 reviews
Klantbeoordelingen regio Weert
Klantbeoordelingen
9.3 / 10

Ballonvaren in Weert?

Ballonvaart foto's Weert