Weert Bel 0495 788 100 Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur

BallonvaartWeert

De mooste aanbiedingen in de regio Weert

Maak een ballonvaart rond Weert en ontdek Limburg opnieuw!

Ballonvaren in Weert

Een ballonvaart rond Weert is als een ontdekkingstocht boven Limburg. Want vanuit de lucht beleef je de zuidelijkste provincie van Nederland intenser dan ooit tevoren. De steden, de wegen, de mensen en hun bewegingen: het is een feest voor de zintuigen in een GreetZZ heteluchtballon. 

Hoewel iedereen een ballonvaart kan boeken - echt, het is zo voor geregeld! - blijft de ervaring uniek. Vooral een ballonvaart boven Limburg is een geweldige belevenis. En stap je op in Weert dan mag je rekenen op de mooiste vergezichten. We horen het vaak van de gasten die met ons meevaren: een GreetZZ ballonvaart boven Limburg is een onvergetelijke belevenis. 

Een ballonvaart boven Weert: doen! 
Weert wordt ook wel gezien als ‘de poort van Limburg’. Een perfecte plek om jouw ballonvaart te starten dus. Met zijn ligging aan de Peel en de Zuid-Willemsvaart vormen de stad en zijn omgeving een prachtig schouwspel. Ook hier, herkenbaar voor Limburg, zie je veel mooie religieuze gebouwen De Sint-Martinuskerk, een van de 100 belangrijkste monumenten in Nederland. Ook het Birgittinessenklooster en de Wilhelmus-Hubertus molen zal je herkennen. 

De omgeving is ook rijk aan natuurgebieden, waarvan een deel zich bevinden in het grenspark Kempen-Broek. Zo liggen ten noordwesten de Weerter- en Budelerbergen en ten noordoosten het Weerterbos en De Groote Peel. Veengebieden en beekdalen die vooral vanuit een luchtballon diepe indruk maken. 

Bekijk Limburg, bezoek de zuiderburen 
Staat de wind richting het zuidoosten? Dan varen we over de landerijen bij Castert en Ellerhei richting het enorm waterrijke gebied vlak voor Roermond. Hier kronkelt de Maas langs de Oolderplas en Gerelingsplas, en kruizen snelwegen als de A2 en N280 het vele water. Een verrassend gezicht van boven of fonkelend aan de horizon. 

Net zoals de vele rivieren, landerijen en wegen vrijwel naadloos overgaan in België, zo doen we dat ook regelmatig met onze GreetZZ luchtballon. Een bezoek aan de zuiderburen dus, via Stramproy en Kinrooi, het is maar hoe de wind staat. Want blaast hij de andere kant op, dan varen we richting Valkenswaard en licht- en designstad Eindhoven. Of misschien wel dwars over de A67 naar Helmond, Deurne of Venray. De wind zal het zeggen. 

Uit welke richting de wind ook komt, ballonvaren vanuit Weert is altijd een belevenis. Kies een van de vele beschikbare momenten en boek een vluch voor jou en je vrienden. Of eigenlijk: boek een belevenis bij GreetZZ Ballonvaarten!

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Weert
9.2 / 10

Ook mogelijk