Veldhoven Bel 040 303 0630

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Veldhoven

De mooiste aanbiedingen in de regio Veldhoven

Een ballonvaart over Veldhoven? Een top idee!

Ballonvaren in Veldhoven

Ballonvaren rondom Veldhoven is een geweldig uitje. Natuurlijk voor jezelf en zéker ook voor je vrienden, collega’s of medewerkers. Want hoe leuk is het om de omgeving waar je woont, werkt en leeft vanuit de lucht te bekijken! Ga voor een uitje op niveau, kies voor een GreetZZ ballonvaart vanuit Veldhoven.

Instappen, opstijgen en genieten. Dat is precies de juiste volgorde voor een fantastisch ervaring. Veldhoven en omgeving hebben namelijk veel te bieden. Vooral wanneer je dit deel van Noord-Brabant bekijkt vanuit een heteluchtballon.

Begin je ballonvaart in Veldhoven

Stijg je op vanuit Veldhoven, dan ontdek je hoe mooi dit zuidelijkste deel van Nederland is. Deze plaats, onderdeel van Metropoolregio Eindhoven, raakt de grote stad en gaat naadloos over in de natuur. Agrarische landschappen, bosgebieden, het beekje Bruggenrijt, de Molenvelden en de Oerlese en Zandoerlese Bossen. En natuurlijk zie je vanuit onze heteluchtballon ook hoe de Gender en de Run en rivier de Dommel door het landschap meanderen.

Veldhoven ligt pal tegen grote broer Eindhoven. Het is bijna onderdeel van de skyline van de stad van licht, design en industrieel erfgoed. De Philips Lichttoren, de Technische Universiteit Eindhoven, het Evoluon. Oneindig veel bezienswaardigheden die je absoluut eens vanuit een heteluchtballon moet bekijken. Laten we ons verder meenemen in noordoostelijke richting dan wachten Helmond, Deurne en misschien zelfs Venray op ons.

Grenzeloos genieten tijdens het ballonvaren over Veldhoven!

Het kan ook maar zo zijn dat we de A50 volgen, langs Best, Veghel en Uden. Of langs de A2 die recht op Den Bosch afgaat. Heb je deze prachtige stad al eens vanuit een luchtballon bekeken? Ook hier zal het gezicht op de skyline je verrassen. De beroemde Sint-Janskathedraal en de Nieuwe Sint-Jacobskerk, de Binnendieze met zijn rondvaartboten. Het Brabantse is goed én een prachtig gezicht vanuit een GreetZZ heteluchtballon!

Vanuit Veldhoven gaan we tijdens de ballonvlucht ook dikwijls de grens over. Zo België in, richting Lommel, Mol of Turnhout. Het is maar wat de wind op de dag van jouw ballonvaart voor ons in petto heeft. Hoe de wind ook staat, je gaat eindeloos genieten, dát is zeker. Bekijk dus snel welke datum de beste is voor jullie ballonvaart over Noord-Brabant.

 

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Veldhoven
Klantbeoordelingen
9.2 / 10

Ballonvaren in Veldhoven?

Ballonvaart foto's Veldhoven