Veldhoven Bel 040 303 0630

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Veldhoven

De mooiste aanbiedingen in de regio Veldhoven

Een ballonvaart over Veldhoven? Een top idee!

Ballonvaren in Veldhoven

Ballonvaren rondom Veldhoven is een geweldig uitje. Natuurlijk voor jezelf en zéker ook voor je vrienden, collega’s of medewerkers. Want hoe leuk is het om de omgeving waar je woont, werkt en leeft vanuit de lucht te bekijken! Ga voor een uitje op niveau, kies voor een GreetZZ ballonvaart vanuit Veldhoven.

Instappen, opstijgen en genieten. Dat is precies de juiste volgorde voor een fantastisch ervaring. Veldhoven en omgeving hebben namelijk veel te bieden. Vooral wanneer je dit deel van Noord-Brabant bekijkt vanuit een heteluchtballon.

Begin je ballonvaart in Veldhoven

Stijg je op vanuit Veldhoven, dan ontdek je hoe mooi dit zuidelijkste deel van Nederland is. Deze plaats, onderdeel van Metropoolregio Eindhoven, raakt de grote stad en gaat naadloos over in de natuur. Agrarische landschappen, bosgebieden, het beekje Bruggenrijt, de Molenvelden en de Oerlese en Zandoerlese Bossen. En natuurlijk zie je vanuit onze heteluchtballon ook hoe de Gender en de Run en rivier de Dommel door het landschap meanderen.

Veldhoven ligt pal tegen grote broer Eindhoven. Het is bijna onderdeel van de skyline van de stad van licht, design en industrieel erfgoed. De Philips Lichttoren, de Technische Universiteit Eindhoven, het Evoluon. Oneindig veel bezienswaardigheden die je absoluut eens vanuit een heteluchtballon moet bekijken. Laten we ons verder meenemen in noordoostelijke richting dan wachten Helmond, Deurne en misschien zelfs Venray op ons.

Grenzeloos genieten tijdens het ballonvaren over Veldhoven!

Het kan ook maar zo zijn dat we de A50 volgen, langs Best, Veghel en Uden. Of langs de A2 die recht op Den Bosch afgaat. Heb je deze prachtige stad al eens vanuit een luchtballon bekeken? Ook hier zal het gezicht op de skyline je verrassen. De beroemde Sint-Janskathedraal en de Nieuwe Sint-Jacobskerk, de Binnendieze met zijn rondvaartboten. Het Brabantse is goed én een prachtig gezicht vanuit een GreetZZ heteluchtballon!

Vanuit Veldhoven gaan we tijdens de ballonvlucht ook dikwijls de grens over. Zo België in, richting Lommel, Mol of Turnhout. Het is maar wat de wind op de dag van jouw ballonvaart voor ons in petto heeft. Hoe de wind ook staat, je gaat eindeloos genieten, dát is zeker. Bekijk dus snel welke datum de beste is voor jullie ballonvaart over Noord-Brabant.

 

Bel ons in Veldhoven: 040 303 0630

Een ballonvaart over Veldhoven? Een top idee! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Veldhoven
Julianastraat 15
5503 JA Veldhoven
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 040 303 0630

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Veldhoven vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Veldhoven vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Veldhoven vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Veldhoven
Klantbeoordelingen
9.2 / 10

Ballonvaren in Veldhoven?

Ballonvaart foto's Veldhoven