Rijssen Bel 0548 745 033

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Rijssen

De mooiste aanbiedingen in de regio Rijssen

Ballonvaart Rijssen: ontdek hartje Overijssel

Ballonvaren in Rijssen

Een ballonvaart boven Overijssel? Dan begin je in Rijssen! Het is een van de opstapplaatsen die GreetZZ speciaal voor jou heeft uitgekozen. Waarom? Omdat deze stad een prachtig begin is van een onvergetelijke ballonvaart over Oost-Nederland. In welke richting we ook varen, vanuit Rijssen is elk uitzicht verrassend én adembenemend! 

Ballonvaren, Rijssen en Overijssel, wat ons betreft horen ze bij elkaar. Dit stukje Nederland is namelijk prachtig om te bekijken vanaf grote hoogte. Vooral vanuit de mand van een GreetZZ heteluchtballon! Verwacht schilderachtige dorpen, steden vol beweging en uitgestrekt groen. Of Oost-Nederland mooi is? Dat ga je volmondig bevestigen wanneer de luchtballon weer aan de grond staat. Je gaat naar huis met mooie verhalen en herinneringen! 

Heerlijk ballonvaren boven Overijssel 

Een ballonvlucht vanuit Rijssen is een bijzonder uitje. Of eigenlijk: een unieke belevenis! Al bij het opstijgen begrijp en zie je waarom. Welke richting je ook uitkijkt, aan de horizon gebeurt steeds iets anders. Varen we naar het oostelijke deel van Twente dan komen we direct al langs Enter, en via Ambt Delden en Delen ligt daar, achter de A35 het altijd herkenbare Hengelo. De Sint Lambertusbasiliek, de Waterstaatskerk… bekende punten in de stad. 

Neemt de wind ons nog verder mee richting de Duitse grens dan laat Enschede zich aan de horizon zien. Een bekende stad voor elke inwoner van Twente. Op afstand kun je de Grolsch Veste, het stadion van voetbalclub FC Twente, al zien liggen. En misschien zelfs landgoed Zonnebeek én natuurlijk het Twentekanaal. Misschien varen we de Duitse grens over bij Gronau of richting Bad Bentheim. Je weet het pas op de dag zelf, want dan is immers de windrichting bekend. Juist dát maakt van elke ballonvaart een verrassend avontuur! 

Stap in, stijg op en geniet! 

Door de lucht reizen vanuit Rijssen, dát is een belevenis. Een afwisselende ervaring ook, want juist vanuit een luchtballon zie je hier veelzijdig Overijssel is. Neemt de wind ons mee in noordoostelijke richting dan wacht je overweldigend natuurschoon: Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt aan je voeten. Bergen, bossen, heidevelden en vennen. Elk jaargetijde geeft dit gebied een ander karakter. Eigenlijk zou je hier in oost-Nederland ieder seizoen een ballonvaart moeten maken. Het frisse groen van het voorjaar en de warme kleuren van het najaar. Wonderschoon! 

Al even indrukwekkend zijn de vele in het groen gelegen dorpjes en plaatsen rond en achter de heuvelrug. Hellendoorn met zijn attractiepark, Espelo, Raalte, Heino, Dalfsen met de kronkelende Vecht en een steenworp verder: Zwolle. De Peperbus en de hoge ABN AMRO en ENGIE torens zijn markante herkenningspunten aan de skyline van deze bekende hanzestad. 

Oost-Nederland, Overijssel en misschien wel een stukje Gelderland of Duitsland: waar de luchtballon jou en je vrienden, familie of collega’s ook mee naartoe neemt, een uitje met GreetZZ Ballonvaarten is altijd een succes. Kies daarom snel een mooi moment, boek de vaart en geniet!

 

Bel ons in Rijssen: 0548 745 033

Ballonvaart Rijssen: ontdek hartje Overijssel | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Rijssen
Kasteellaan 1
7461 PV Rijssen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0548 745 033

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Rijssen
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Rijssen?

Ballonvaart foto's Rijssen