Apeldoorn Bel 055 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Apeldoorn

De mooiste aanbiedingen in de regio Apeldoorn

Ballonvlucht Apeldoorn: koninklijke ervaring!

Ballonvaren in Apeldoorn

Ballonvaart Apeldoorn: Dan denk je ongetwijfeld direct aan het uitzicht op koninklijke paleizen en royale paleistuinen. Goed gedacht! Want Apeldoorn heeft het allemaal. En het mooie is: vanuit een luchtballon zie je pas écht hoe mooi Apeldoorn en haar koninklijke gebouwen en tuinen erbij liggen!

Koninklijke ervaring bij een ballonvlucht Apeldoorn:

Paleis Het Loo, de mooie paleistuinen en stadsparken. Ze liggen letterlijk aan je voeten wanneer je een ballonvaart maakt boven en rondom Apeldoorn. 

Waait de wind richting de koninklijke gebouwen en gebieden dan staat je een ware traktatie te wachten. Stadhouder Willem III, achterkleinzoon van Willem van Oranje, kocht het aan en vanaf dat moment verbleven hier vele leden van onze koninklijke familie.

Begrijpelijk als je weet hoe mooi de omgeving van Apeldoorn en de provincie Gelderland is. Zéker wanneer je deze bekijkt vanuit een luchtballon van GreetZZ!

Ballonvaren Apeldoorn: bekijk Gelderland van boven!

De Veluwe met al haar natuurschoon, parken, akkerlanden en uitgestrekte zandvlakten. Gelegen tussen de Utrechtse Heuvelrug, Gelderse IJssel, Randmeren en de Rijn is dit één van de mooiste gebieden van ons land. Met een zachte oostenwind en een portie geluk vaar je er misschien zelfs overheen.

De stilte op hoogte, de rust van de natuur en het zachte geruis van de luchtballon in de wind. Een ballonvaart langs de Veluwe en over de omgeving van Apeldoorn: is uniek, dat beloven we je!

Ballonvaren boven Gelderland is behalve een koninklijke vooral ook een onvergetelijke ervaring. Die wil je delen, dat begrijpen we bij GreetZZ. Daarom hebben wij in deze prachtige provincie vele opstapplaatsen voor een ballonvaart: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen. Er is er altijd één bij jou in de buurt, zodat je samen met jouw vrienden, familie of medewerkers volop kunt genieten van een ballonvaart over Gelderland!

 

Bel ons in Apeldoorn: 055 808 0100

Ballonvlucht Apeldoorn: koninklijke ervaring! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Apeldoorn
Fortweg 60
7322 GV APELDOORN
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 055 808 0100

Beoordeling op basis van 5 reviews
Klantbeoordelingen regio Apeldoorn
Klantbeoordelingen
9.7 / 10

Ballonvaren in Apeldoorn?

Ballonvaart foto's Apeldoorn