IJsselstein Bel 030 303 0654

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart IJsselstein

De mooiste aanbiedingen in de regio IJsselstein

Ballonvlucht IJsselstein, ontdek Utrecht!

Ballonvaren in IJsselstein

Een ballonvaart vanuit IJsselstein geeft je een andere kijk op Utrecht. Zie het als een ontdekkingstocht. Niet ter voet maar gedragen door de wind! Kies je het historische IJsselstein als startpunt van jouw ballonvlucht, maak je dan op voor oer-Hollandse ervaring. Utrecht en ballonvaren: een topcombinatie!

Een ballonvaren over Utrecht begint in IJsselstein. Waarom? Omdat je hier alles vindt wat je je maar kunt wensen. Provincie Utrecht zit vol variatie. Steden, dorpen, groen en natuur wisselen elkaar in rap tempo af. Je zal verbaasd zijn over hoe bijzonder het Utrechtse landschap er vanuit een GreetZZ heteluchtballon uitziet!

Start je ballonvaart in IJsselstein

Opstappen in IJsselstein is een goede start van jouw avontuur in de lucht. Al enkele tellen na het opstijgen herken je de toren van de Oude Sint-Nicolaaskerk, de oude pandjes in het centrum, de overgebleven toren van Kasteel IJsselstein en natuurlijk molen De Windotter. Stijgen we nog iets verder dan kan het niet missen: buurstad Nieuwegein.

Nieuwegein herken je uit velen. Zéker wanneer je provincie Utrecht jouw thuishaven is. Het Sint Antonius-ziekenhuis, de Jutfasebrug en uiteraard het Lekkanaal. Kijk je nog iets verder naar de horizon dan zie je de bekendste skyline van de provincie: stad Utrecht. De Domtoren en Rabotoren pieken hoog boven de stad uit. Een bijzonder moment tijdens jouw ballonvlucht boven IJsselstein.

Ontdek Noord-Brabant vanuit een luchtballon

De andere kant op is er minstens zoveel te zien vanuit de mand van jouw GreetZZ luchtballon. Want bij Lopikerkapel steken we misschien wel rivier de Lek over. En voor je het weet varen we over Zuid- Holland of Gelderland. Meerkerk, Zijderveld, Schoonrewoerd en Leerdam. Ze liggen allemaal binnen bereik. In elk geval in zicht. Houd je ogen dus goed open.

Vergeet ook niet je camera erbij te pakken! Want voor je het weet, neemt de wind ons mee in westelijke richting. Langs Benschop en Oudewater zijn we vlakbij Gouda met rechts daarvan de Reeuwijkse Plassen, ’s-Gravenbroek en Vrijhoef.

Je leest het, een ballonvaart vanuit IJsselstein is een ware ontdekkingstocht en een feest der herkenning. Een prachtige gelegenheid om samen met je vrienden, familie, collega’s of medewerkers te beleven. Alle reden om snel een moment uit te zoeken en jouw ballonvaart bij GreetZZ te boeken. Jouw boeking is het begin van een geweldige ervaring!

 

Bel ons in IJsselstein: 030 303 0654

Ballonvlucht IJsselstein, ontdek Utrecht! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart IJsselstein
Podiumweg 101
3401 BL IJsselstein
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 030 303 0654

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio IJsselstein
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in IJsselstein?

Ballonvaart foto's IJsselstein