Cuijk Bel 0485 745 037

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Cuijk

De mooiste aanbiedingen in de regio Cuijk

Ballonvaren over Cuijk: stap in en geniet!

Ballonvaren in Cuijk

Ballonvaren en genieten beginnen in Cuijk. Op de rand van het prachtige Noord-Brabant kunnen we elke richting op, de wijde regio zal je verrassen. En vanuit een heteluchtballon valt je pas écht op hoe mooi en afwisselend de provincie is. Verruim je blik en verbreed je horizon met een GreetZZ ballonvaart vanaf Cuijk.

Aan de westoever van de Maas en op steenworp afstand van Nijmegen. Dat kan alleen maar mooie vergezichten opleveren. Mits je jouw Greetzz ballonvlucht start in Cuijk. Want boven en rond deze middeleeuwse plaats in het noordoosten van provincie Noord-Brabant is een ballonvaart een topervaring. Maak je klaar voor een feest voor je zintuigen, geniet van jouw moment in een GreetZZ heteluchtballon!

Écht ballonvaren doe je in Cuijk

Kijk naar beneden én zo ver als je kunt. Want kies je voor Cuijk als opstijgplaats voor jouw ballonvaart dan ga je veel bijzonders zien. Dat begint al tijdens het opstijgen, want Cuijk heeft een rijke historie én prachtige gebouwen. De neogotische kruisbasiliek Sint-Martinuskerk bijvoorbeeld, met zijn twee bijzonder spitse torens. En windmolen Jan van Cuijk, al net zo’n bekend punt. Ook zie je meteen hoe groen Cuijk gelegen is, want natuurgebied Zevenhutten met zijn hakhoutbosjes en akkers laten zich prachtig aanschouwen vanuit de ruime en veilige mand van jouw GreetZZ heteluchtballon.

Steeds hoger, steeds meer genieten

Het genieten stijgt met het niveau waarnaar we samen opstijgen. Drijft de wind ons in noordelijke richting? Dan laten Malden en Groesbeek zich als eerste zien. Kort of eigenlijk metéén daarop volgt Nijmegen. De middeleeuwse stad herken je gelijk aan de horizon. De Waalbrug, de Grote Kerk, delen van de route van de Nijmeegse Vierdaagse… Grote kans dat je ze voorbij ziet komen! En varen we nóg verder dan zie je wellicht Beuningen liggen, en Elst en bij helder weer zelfs Arnhem. Het kan zomaar vanaf grote hoogte én vanuit een heteluchtballon!

Noord-Brabant en ballonvaren, samen onvergetelijk!

De grens met Limburg over en nog heel even verder: de grens over bij Duitsland. Het kan wanneer de wind in oostelijke richting blaast. Kleef, Emmerik, Kalkar, ze liggen te wachten in landschap. Zakken we naar beneden, langs rivier de Maas en de grens met Limburg, dan zie je nog meer natuurschoon. En natuurlijk de grotere én kleine plaatsjes die deze regio zo typisch Zuid-Nederland maken. In het glooiende landschap volgens Heijen, Boxmeer, Bergen en Venray elkaar op. Wie weet varen we langs of óver Nationaal park De Maasduinen!

Waarheen we ook varen, het is altijd en overal genieten wanneer jouw GreetZZ luchtballon vertrekt vanuit Cuijk. Boek een ballonvlucht en zie Noord-Brabant en Limburg zoals de provincies nog nooit zag. Het meest bijzondere uitje voor jou, je familie, vrienden óf collega’s!

 

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Cuijk
Klantbeoordelingen
8.8 / 10

Ballonvaren in Cuijk?

Ballonvaart foto's Cuijk