Meppel Bel 0522 745 076

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Meppel

De mooiste aanbiedingen in de regio Meppel

Ballonvaren rondom Meppel, een prachtig uitje!

Ballonvaren in Meppel

Denk je na over een ballonvlucht over Meppel? Wij zeggen doen! Meteen! Want hier op de grens van Drenthe en Overijssel is elke ballonvaart een avontuur. Zoveel te zien, zoveel te ontdekken, dit uitje is bij het boeken al geslaagd. GreetZZ Ballonvaarten neemt jou en je vrienden, familie of collega’s mee op ontdekking. Maak je op voor een verrassende ballonvlucht boven Noord-Nederland!

Met een luchtballon kun je alle richtingen op vanuit Meppel. De wind bepaalt waar we naartoe varen, maar hoe deze ook staat: het is altijd heerlijk ballonvaren boven Drenthe. Ook Meppel zelf is prachtig, dat ervaar je al op het moment dat de luchtballon opstijgt. Geef je ogen goed de kost, want dit wordt een uitje om nooit te vergeten!

Begin jouw ballonvaart in Meppel!

Mooi Meppel, dat hoor je bewoners van deze Drentse plaats met regelmaat zeggen. En dat kunnen wij alleen maar bevestigen. Zeker tijdens het ballonvaren zie je hoe mooi Meppel is. De grachten die dwars door de stad kronkelen, het oude centrum met herkenbare Grote of Mariakerk, molen De Vlijt aan de Sluisgracht en de typische witte Watertoren.

Tijdens het opstijgen zie je ook meteen hoe deze stad en de uitgestrekte omgeving naadloos in elkaar overgaan. Groene landerijen en dorpjes wisselen elkaar af terwijl we er met onze luchtballon langzaam en in alle stilte overheen varen. Wist je overigens dat het muisstil is in de mand van een luchtballon? Die stille sensatie op grote hoogte móet je eens ervaren!

Groen geluk boven het hart van Drenthe

Terwijl we verder varen in oostelijke richting glijden we via de A28 langs De Wijk, Zuidwolde en Hoogeveen. Verderop liggen Dalen en Coevorden aan de horizon en daarachter laat bij helder weer de Duitse grens zich zien. Uitzichten en vergezichten, daar mag je op rekenen! Heeft de wind zin om ons naar het noorden mee te voeren, dan ga je minstens zoveel moois zien. En evenzoveel groen. Ruinen met zijn schaapskooi - met een beetje geluk zie je de kudde grazen.

Dwingelerveld met zijn Nationaal Park zal je verrassen. Ook Dwingeloo en Diever zijn groene parels in het oneindig mooie Drenthe. Grote stille heidevelden, bijzondere vennen en een uniek esdorpenlandschap. En er ligt meer groen en natuur te wachten, want varen we vanuit Meppel in westelijke richting dan zie je meteen Nationaal Park Weerribben-Wieden vol meren en plassen. Dit stuk natuur wordt omringd door plaatsjes en dorpjes zoals Baarlo, Zwartsluis, Wanneperveen, Blokzijl en natuurlijk het wereldberoemde Giethoorn, het Venetië van het Noorden.

Varen met een luchtballon, een topcadeau!

Je leest het - en waarschijnlijk wist je het al omdat je in deze regio woont of werkt: ballonvaren vanuit Meppel en boven Drenthe is een cadeau. Voor jezelf en zeker ook voor je partner, vrienden of familie. Of maak er een bedrijfsuitje van. Een ballonvlucht Meppel is altijd een succes, dat weten bij GreetZZ Ballonvaarten al jaren! Kies zelf een datum, een opstaplocatie en boek jullie genietmoment!

 

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Meppel?

Ballonvaart foto's Meppel