Bergen op Zoom Bel 0164 745 072

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Bergen op Zoom

De mooiste aanbiedingen in de regio Bergen op Zoom

Boek een ballonvlucht over Bergen op Zoom!

Ballonvaren in Bergen op Zoom

Bekijk Noord-Brabant zoals je de provincie nog nooit zag: maak een ballonvaart vanuit Bergen op Zoom! Met recht een bijzondere locatie, want met zoveel water in de omgeving mag je een schitterende ballonvaart verwachten. 

Bergen op Zoom leent zich perfect als opstapplaats voor een onvergetelijke ballonvlucht boven Noord-Brabant. Stijg je op vanuit het zuidwestelijkste puntje van de provincie dan ben je verzekerd van grenzeloze uitzichten en vergezichten. Onbegrensd genieten, doe je op hoogte én vanuit een GreetZZ heteluchtballon.

Jouw GreetZZ ballonvlucht vanuit Bergen op Zoom!

Een ballonvaart boven de regio rondom Bergen op Zoom is een ongekend avontuur. Alleen al vanwege de unieke ligging. De vroegere handelsstad aan de Zeeuwse wateren heeft heel wat te bieden. De oude Sint-Gertrudiskerk met Peperbus, de Markiezenhof met het aangrenzende Beursplein, de Gevangenpoort en het grootse stadhuis. Allemaal uniek en allemaal even bijzonder om te zien tijdens jouw ballonvaart over of rond de stad. We hadden het al over de ligging: omringd door water en natuurgebieden en vlakbij de grens van België. Waar de wind ons ook mee naartoe neemt, ballonvaren vanuit opstapplaats Bergen op Zoom is altijd een unieke ervaring. Misschien varen we naar het zuiden via Hoogerheide en Ossendrecht zo de grens over naar Kalmthout. Misschien zien jij en je vrienden of collega’s zelfs de skyline van Antwerpen schitteren aan de horizon. Het kan!

Komt de wind uit het oosten? Dan is de kans groot dat we langs de A58 zo richting Goes varen, en naar Middelburg en Vlissingen. Blaast de wind de andere kant op dan ontdek je Roosendaal met zijn vele kerken, het bekende raadhuis en buiten de stad Landgoed Visdonk en natuurgebied Dal van de Molenbeek. En varen we verder dan gloort Breda aan de horizon. De Onze Lieve Vrouwekerk, de Sint- Antoniuskathedraal en de Poort van Breda… Kijk goed, je herkent ze ongetwijfeld.

Ballonvaren rondom Bergen op Zoom: een onvergetelijk cadeau!

Vanuit een luchtballon ontdek je Noord-Brabant vanuit een geheel nieuw gezichtspunt: het vogelperspectief. Een unieke ervaring! Ga voor een magische ervaring en boek een ballonvlucht voor jezelf, je vriendenclub of je medewerkers. We beloven je: het is een onvergetelijk cadeau!

 

Bel ons in Bergen op Zoom: 0164 745 072

Boek een ballonvlucht over Bergen op Zoom! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Bergen op Zoom
De Boulevard Noord 1
4617 HD Bergen op Zoom
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0164 745 072

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Bergen op Zoom
Klantbeoordelingen
9.3 / 10

Ballonvaren in Bergen op Zoom?

Ballonvaart foto's Bergen op Zoom