Bergen op Zoom Bel 0164 745 072Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Bergen op Zoom

De mooiste aanbiedingen in de regio Bergen op Zoom

Boek een ballonvlucht over Bergen op Zoom!

Ballonvaren in Bergen op Zoom

Bekijk Noord-Brabant zoals je de provincie nog nooit zag: maak een ballonvaart vanuit Bergen op Zoom! Met recht een bijzondere locatie, want met zoveel water in de omgeving mag je een schitterende ballonvaart verwachten. 

Bergen op Zoom leent zich perfect als opstapplaats voor een onvergetelijke ballonvlucht boven Noord-Brabant. Stijg je op vanuit het zuidwestelijkste puntje van de provincie dan ben je verzekerd van grenzeloze uitzichten en vergezichten. Onbegrensd genieten, doe je op hoogte én vanuit een GreetZZ heteluchtballon.

Jouw GreetZZ ballonvlucht vanuit Bergen op Zoom!

Een ballonvaart boven de regio rondom Bergen op Zoom is een ongekend avontuur. Alleen al vanwege de unieke ligging. De vroegere handelsstad aan de Zeeuwse wateren heeft heel wat te bieden. De oude Sint-Gertrudiskerk met Peperbus, de Markiezenhof met het aangrenzende Beursplein, de Gevangenpoort en het grootse stadhuis. Allemaal uniek en allemaal even bijzonder om te zien tijdens jouw ballonvaart over of rond de stad. We hadden het al over de ligging: omringd door water en natuurgebieden en vlakbij de grens van België. Waar de wind ons ook mee naartoe neemt, ballonvaren vanuit opstapplaats Bergen op Zoom is altijd een unieke ervaring. Misschien varen we naar het zuiden via Hoogerheide en Ossendrecht zo de grens over naar Kalmthout. Misschien zien jij en je vrienden of collega’s zelfs de skyline van Antwerpen schitteren aan de horizon. Het kan!

Komt de wind uit het oosten? Dan is de kans groot dat we langs de A58 zo richting Goes varen, en naar Middelburg en Vlissingen. Blaast de wind de andere kant op dan ontdek je Roosendaal met zijn vele kerken, het bekende raadhuis en buiten de stad Landgoed Visdonk en natuurgebied Dal van de Molenbeek. En varen we verder dan gloort Breda aan de horizon. De Onze Lieve Vrouwekerk, de Sint- Antoniuskathedraal en de Poort van Breda… Kijk goed, je herkent ze ongetwijfeld.

Ballonvaren rondom Bergen op Zoom: een onvergetelijk cadeau!

Vanuit een luchtballon ontdek je Noord-Brabant vanuit een geheel nieuw gezichtspunt: het vogelperspectief. Een unieke ervaring! Ga voor een magische ervaring en boek een ballonvlucht voor jezelf, je vriendenclub of je medewerkers. We beloven je: het is een onvergetelijk cadeau!

 

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Bergen op Zoom
Klantbeoordelingen
9.0 / 10

Ballonvaren in Bergen op Zoom?

Ballonvaart foto's Bergen op Zoom

Spectaculaire ballonvlucht regio Breda op zaterdag 1 september 2018Geweldige ballonvlucht in de regio Breda op zaterdag 1 september 2018Unieke ballonvaart opgestegen op startlocatie Breda op zaterdag 1 september 2018Ultieme heteluchtballonvaart in de regio Breda op zaterdag 1 september 2018Adembenemende ballon vlucht gestart in Breda op zaterdag 1 september 2018Ultieme ballon vlucht gestart op opstijglocatie Breda op zaterdag 1 september 2018Grandioze luchtballonvaart in de omgeving Breda op zaterdag 1 september 2018Weergaloze luchtballon vaart in de omgeving van Breda op zaterdag 1 september 2018Uitmuntende ballon vaart regio Breda op zaterdag 1 september 2018Fascinerende ballonvlucht in de omgeving Breda op zaterdag 1 september 2018Mooie luchtballon vaart opgestegen op opstijglocatie Breda op zaterdag 1 september 2018Betoverende luchtballon vaart in de omgeving Etten-leur zaterdag 19 mei 2018Sublieme luchtballon vaart in de omgeving van Etten-leur zaterdag 19 mei 2018Professionele ballon vlucht gestart op opstijglocatie Etten-leur zaterdag 19 mei 2018Relaxte ballonvaart boven de regio Etten-leur zaterdag 19 mei 2018Grandioze ballon vlucht over de regio Etten-leur zaterdag 19 mei 2018Betoverende ballon vlucht vanaf startveld Etten-leur zaterdag 19 mei 2018Magnifieke ballon vaart opgestegen op startveld Etten-leur zaterdag 19 mei 2018Feestelijke ballon vaart vanaf opstijglocatie Etten-leur zaterdag 19 mei 2018Relaxte ballonvlucht in de regio Etten-leur zaterdag 19 mei 2018Schitterende luchtballonvaart vanaf opstijglocatie Etten-leur zaterdag 19 mei 2018Verrassende ballon vaart vanaf opstijglocatie Etten-leur zaterdag 19 mei 2018Buitengewone ballonvaart in de omgeving Etten-leur zaterdag 19 mei 2018