Bergen op Zoom Bel 0164 745 072

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Bergen op Zoom

De mooiste aanbiedingen in de regio Bergen op Zoom

Boek een ballonvlucht over Bergen op Zoom!

Ballonvaren in Bergen op Zoom

Bekijk Noord-Brabant zoals je de provincie nog nooit zag: maak een ballonvaart vanuit Bergen op Zoom! Met recht een bijzondere locatie, want met zoveel water in de omgeving mag je een schitterende ballonvaart verwachten. 

Bergen op Zoom leent zich perfect als opstapplaats voor een onvergetelijke ballonvlucht boven Noord-Brabant. Stijg je op vanuit het zuidwestelijkste puntje van de provincie dan ben je verzekerd van grenzeloze uitzichten en vergezichten. Onbegrensd genieten, doe je op hoogte én vanuit een GreetZZ heteluchtballon.

Jouw GreetZZ ballonvlucht vanuit Bergen op Zoom!

Een ballonvaart boven de regio rondom Bergen op Zoom is een ongekend avontuur. Alleen al vanwege de unieke ligging. De vroegere handelsstad aan de Zeeuwse wateren heeft heel wat te bieden. De oude Sint-Gertrudiskerk met Peperbus, de Markiezenhof met het aangrenzende Beursplein, de Gevangenpoort en het grootse stadhuis. Allemaal uniek en allemaal even bijzonder om te zien tijdens jouw ballonvaart over of rond de stad. We hadden het al over de ligging: omringd door water en natuurgebieden en vlakbij de grens van België. Waar de wind ons ook mee naartoe neemt, ballonvaren vanuit opstapplaats Bergen op Zoom is altijd een unieke ervaring. Misschien varen we naar het zuiden via Hoogerheide en Ossendrecht zo de grens over naar Kalmthout. Misschien zien jij en je vrienden of collega’s zelfs de skyline van Antwerpen schitteren aan de horizon. Het kan!

Komt de wind uit het oosten? Dan is de kans groot dat we langs de A58 zo richting Goes varen, en naar Middelburg en Vlissingen. Blaast de wind de andere kant op dan ontdek je Roosendaal met zijn vele kerken, het bekende raadhuis en buiten de stad Landgoed Visdonk en natuurgebied Dal van de Molenbeek. En varen we verder dan gloort Breda aan de horizon. De Onze Lieve Vrouwekerk, de Sint- Antoniuskathedraal en de Poort van Breda… Kijk goed, je herkent ze ongetwijfeld.

Ballonvaren rondom Bergen op Zoom: een onvergetelijk cadeau!

Vanuit een luchtballon ontdek je Noord-Brabant vanuit een geheel nieuw gezichtspunt: het vogelperspectief. Een unieke ervaring! Ga voor een magische ervaring en boek een ballonvlucht voor jezelf, je vriendenclub of je medewerkers. We beloven je: het is een onvergetelijk cadeau!

 

Bel ons in Bergen op Zoom: 0164 745 072

Boek een ballonvlucht over Bergen op Zoom! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Bergen op Zoom
De Boulevard Noord 1
4617 HD Bergen op Zoom
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0164 745 072

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Bergen op Zoom vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Bergen op Zoom vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Bergen op Zoom vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 5 reviews
Klantbeoordelingen regio Bergen op Zoom
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Bergen op Zoom?

Ballonvaart foto's Bergen op Zoom