Wijchen Bel 024 303 0011

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Wijchen

De mooiste aanbiedingen in de regio Wijchen

Ballonvaren vanuit Wijchen, prachtig uitzicht!

Ballonvaren in Wijchen

Begin je jouw ballonvlucht in Wijchen, dan krijg je het beste van twee provincies te zien! De plaats, die al bestaat sinds de Romeinse tijd, ligt op het randje van Gelderland, tegen de grens met Noord-Brabant. De wind bepaalt dus welke provincie je van boven gaat ontdekken tijdens jouw GreetZZ ballonvaart. Misschien wel beide…

Wijchen is bijzonder van zichzelf én vanwege zijn ligging: tegen de provinciegrens en midden tussen rivieren, wegen en een variatie aan natuurgebieden. Stijgen we op in Wijchen dan zie je ongetwijfeld Kasteel van Wijchen liggen, en natuurlijk De Oude Molen uit 1799. Varen we over de stad weg dan laten recreatieplas De Berendonck en park De Groene Heuvels zich zien. Maar er is meer bijzonders te zien tijdens het ballonvaren rondom Wijchen. Alle reden om snel een ballonvaart te boeken!

Start de ballonvaart in Wijchen, beleef Gelderland!

Op kleine afstand, ten zuidoosten van Wijchen, ligt een bijzonder natuurgebied, de Overasseltse en Hatertse Vennen. Rivierduinen, vennen en bossen laten, vooral vanaf grote hoogte bekeken, een afwisselend landschap zien. Neemt de wind ons verder noordwaarts dan varen we de A73 en het Maas-Waalkanaal richting Nijmegen. Het Goffertpark, Kronenburgerpark, de Sint-Stevenskerk; punten die je zeker zal herkennen tijdens jouw ballonvaart over Gelderland.

Verlaten we Wijchen richting het noorden dan naderen we al gauw Beuningen, ook gelegen aan rivier de Waal met daarachter Oosterhout en het landelijke Elst. Eigenlijk is de hele omgeving rijk aan groen en natuur. Want varen we naar het zuidwesten en passeren we de Maas dan zweven we ineens boven het groene Noord-Brabant. Langs Aalstvoort en Berghem richting Oss, gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied De Maashorst; het grootste natuurgebied van Brabant.

Een ballonvlucht over stad en natuur, het kan in Wijchen

 Dit is een bijzondere ontdekkingstocht. Vanaf het moment dat je opstijgt totdat je weer met beide benen op de grond staat. Waar je landt, is overigens een verrassing. Natuurlijk zij we bij GreetZZ Ballonvaarten goed voorbereid en weten we precies hoe de wind staat, maar de exacte landingsplek blijft altijd een verrassing. Ga dus voor een spannende belevenis, maak een ballonvlucht over Gelderland en stap op in Wijchen.

 

Bel ons in Wijchen: 024 303 0011

Ballonvaren vanuit Wijchen, prachtig uitzicht! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Wijchen
Kasteellaan 9
6602 DA Wijchen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 024 303 0011

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Wijchen
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Wijchen?

Ballonvaart foto's Wijchen