Goes Bel 0113 788 105

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Goes

De mooiste aanbiedingen in de regio Goes

Ballonvaren rond Goes: een eindeloze ervaring!

Ballonvaren in Goes

Start jouw GreetZZ ballonvaart in Goes. Of een van de vele andere opstapplaatsen hier in het zuidelijke deel van Nederland! Wat het beginpunt van jouw ballonvlucht ook is, het gaat een fantastische ervaring worden. Dit unieke stukje Nederland wacht op jou, je vrienden, familie of collega’s. Met wie je de mand van onze heteluchtballon ook instapt: jullie gaan samen iets unieks meemaken én zien!

Jouw ballonvaart over Zeeland en Zuid-Nederland kan zomaar in Goes beginnen. Extra bijzonder: Goes is een speciale opstapplaats: vanuit hier zijn onze ballonvaarten echt privé vaarten. Deze kun je boeken vanaf 10 personen. Een exclusieve ballonvaart voor een evenzo bijzondere belevenis. Kies je Goes als opstapplaats voor jouw ballonvlucht, dan moet de wind uiteraard gunstig staan. De zee is goed te bevaren met een boot, met een luchtballon is het een ander verhaal. Daarom zijn er in dit deel van het land nog veel meer prachtige opstaplocaties, allemaal op korte afstand van Goes.

Jouw ballonvaart boven Zeeland en Noord-Brabant

Zeg je Zeeland dan zeg je Goes. Het prachtige stadhuis, de stadshaven en de indrukwekkende Maria Magdalenakerk, kenmerkende gebouwen en plekken in een typische Zeeuwse stad. Hier op het schiereiland Zuid-Beveland midden in de provincie Zeeland is zoveel moois te zien. Zeker wanneer je stad en de omgeving vanuit een GreetZZ heteluchtballon bekijkt.
Ballonvaren vanuit Goes is dus een goed plan. Mits de wind gunstig staat, want ook de zee ligt hier dichtbij. Wil je dit zuidelijke deel van Nederland beleven van een luchtballon? Dan zijn er veel meer plaatsen waar je samen met GreetZZ kunt opstijgen naar verrassende hoogten. Wat te denken van Bergen op Zoom in het westelijkste puntje van Noord-Brabant! Al bij het opstijgen zie je hoe bijzonder deze plaats is: de Grote Markt met de Sint-Gertrudiskerk en de bekende Peperbus, ’t Beursplein met het gotische stadspaleis Het Markiezenhof, dit is een lust voor het oog.

Een ballonvlucht boven Nederland? Het leukste uitje dat er is!

Liever opstijgen in Roosendaal? Etten-Leur misschien? Of het prachtige Breda! Ballonvaren boven Noord-Brabant is minstens zo boeiend als boven Zeeland. Naast alle prachtige steden en plaatsen biedt de provincie veel meer. Ook de fraaie natuur in dit zuidelijke stukje Nederland is onvergetelijk om te beleven vanuit de ruime mand van een van onze grote heteluchtballonnen.

Heidevelden, zandvlaktes, bossen, beken en vennen, je ziet ze langzaam aan je voorbij glijden wanneer we rustig boven varen van Breda, Bavel en Rijen naar Tilburg, Oisterwijk en Boxtel. Ook Oosterhout, Kaatsheuvel en Drunen liggen binnen zichtveld of wat verder aan de horizon. En tussendoor geniet je van natuurgebieden als Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Of heidegebied Oosterheide met zijn meer dan 70 boomsoorten!

Welke opstapplaats je ook uitkiest en waar je ook opstijgt: jouw ballonvaart boven Zeeland en Noord-Brabant wordt een belevenis. Dat beloven we je. Boek nu je ballonvlucht Goes bij GreetZZ Ballonvaarten en je maakt een mooie herinnering met je vrienden, familie of collega’s!

 

Bel ons in Goes: 0113 788 105

Ballonvaren rond Goes: een eindeloze ervaring! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Goes
Zwembadweg 1
4463 AB Goes
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0113 788 105

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Goes?

Ballonvaart foto's Goes