Valkenburg Bel 043 303 0005

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Valkenburg

De mooiste aanbiedingen in de regio Valkenburg

Ballonvaren boven Valkenburg? Uniek uitje!

Ballonvaren in Valkenburg

Het Limburgse land ontdek je het best vanuit een GreetZZ heteluchtballon. Glooiende landschappen, natuur en groen zover als je kunt kijken én de mooiste dorpjes en steden. Zoals Valkenburg, een van Limburgs grootste schatten. Boek een ballonvaart rondom Valkenburg en verken een bijzonder stukje Nederland vanaf grote hoogte!

Ballonvaren en Valkenburg, het is een fantastische combinatie. Want hoe heb je een beter en breder zicht op Zuid-Limburg dan vanuit een heteluchtballon? Gun jezelf de mooiste uitzichten en trakteer je familie of vrienden op de meest indrukwekkende vergezichten. Stap in de veilige en comfortabele mand van een GreetZZ heteluchtballon en ontmoet Limburg!

Jouw ballonvlucht over Valkenburg begint hier!

Beleef het vanuit de lucht: Valkenburg aan de Geul, gelegen in het Zuid-Limburgse. Het kleine middeleeuwse centrum is een prachtig gezicht wanneer je er in een rustige gang overheen vaart. De Wilhelminatoren, de kabelbaan, de mergelgrotten. En om de stad heen het Geulpark, het prachtige Geuldal en de Cauberg, geliefd bij wielersporters. Oh, en natuurlijk het bekende kuuroord Thermae 2000. Alleen vanuit een heteluchtballon kun je dit beroemde stukje Limburg op zo’n relaxte manier ervaren.

Zuid-Limburg leent zich perfect voor een ballonvaart. De vele dorpjes en de enorme hoeveelheid groen en natuur. De landschappen glooien langzaam onder je door, terwijl er in elke windrichting iets mooi ligt te wachten. Zakken we in zuidelijke richting dan passeren we Sibbe, Scheulder, Margraten en kijken we zo over de Belgische grens bij onze zuiderburen.

Ook in westelijke richting staat je wat prachtigs te wachten. De natuur hier is overweldigend. De riviertjes Geul en Gulp slingeren tussen de glooiingen door, terwijl we langs Sint Gerlach en Meerssen varen. En kijk je vooruit dan zie je Maastricht al gloren aan de horizon. De stad aan rivier de Maas, met zijn Sint Janskerk, Sint Servaas- en Onze Lieve Vrouwe basiliek. Een skyline waar wat te zien valt!

Ballonvaren boven Valkenburg, ultiem genieten!

Eigenlijk maakt het voor een ballonvaart in Zuid-Limburg niet uit waar we heen varen, elke richting is eindeloos mooi. Schinnen, Hoensbroek en De Brunsummerheide in noordelijke richting, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade en zelfs een stukje Duitsland wanneer we richting het oosten varen. Je gaat het zien en beleven wanneer je een ballonvaart boekt vanuit Valkenburg! Boeken, instappen en genieten!

 

Bel ons in Valkenburg: 043 303 0005

Ballonvaren boven Valkenburg? Uniek uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Valkenburg
Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 043 303 0005

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Valkenburg
Klantbeoordelingen
9.8 / 10

Ballonvaren in Valkenburg?

Ballonvaart foto's Valkenburg