Geldermalsen Bel 0345 745 459

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Geldermalsen

De mooiste aanbiedingen in de regio Geldermalsen

Ballonvaart Geldermalsen, jóuw opstapplaats!

Ballonvaren in Geldermalsen

Een ballonvaart boven Geldermalsen geeft je een nieuwe én unieke kijk op de provincie Gelderland. Vanaf Geldermalsen heb je garantie op een prachtige vlucht! Deze plaats en regio hebben nogal wat moois te bieden. En jij en je vrienden of familie gaan het allemaal zien vanuit een grote, gezellige GreetZZ heteluchtballon! 

Geldermalsen heeft het. Dat weten wij uit ervaring, want we stijgen vaak en graag op vanuit deze plaats in het westelijkste puntje van Gelderland. Hier in de Tielerwaard, midden in de Betuwe, is het leven goed en de omgeving prachtig. Dat ga je zelf ervaren. Mits je snel een datum kiest en de ballonvaart van jullie keuze boekt. Wij nemen jou en je vrienden of collega’s graag mee. We hebben wat bijzonders in petto…

Ballonvlucht over Geldermalsen, om nooit meer te vergeten

Vanuit de lucht zie je pas hoe bijzonder Geldermalsen ligt. Pal aan de oevers van rivier de Linge en dicht tegen plaatsjes als Tricht en Buurmalsen aan. Kiest de wind ervoor ons mee te voeren richting het noorden dan varen we over deze plaatsjes heen. Je ziet wellicht de Hooglandsche Wetering liggen, het bijna honderd jaar oude gemaal. Even verderop het groener dan groene gebied de Assche Wetering. Kruizen we de N320 dan zie je op een rij aan de horizon Zoelmond, Beusichem, Culemborg en Hoge Prijs liggen. Met daarachter de welbekende rivier de Lek. Je leest het, een ballonvaart boven Gelderland is ronduit bijzonder. Zeker wanneer we in westelijke richting varen. Volgen we de slingerende Linge dan komen we langs of over de dorpjes en plaatsjes Tricht, Deil, Enspijk, Beesd, Rumpt, Renoy en Acquoy. Samen met de rivier vormen ze een ketting in het uitgestrekte landschap. Hadden we al gezegd dat dit genieten is…?

Ballonvaren in Geldermalsen: hét uitje op hoogte

Eigenlijk maakt het niet uit in welke richting de wind ons blaast, want Gelderland is overal mooi. Vooral wanneer je de provincie vanuit een GreetZZ heteluchtballon bekijkt! Ooit rivier de Waal van bovenaf bekeken? En Tiel, Druten en Dodewaard? Of wat te denken van de indrukwekkende Utrechtse Heuvelrug. Het opvallend groene natuurgebied achter Wijk bij Duurstede, Amerongen, Doorn en het prachtige Zeist met Slot Zeist en het bijzondere Raadhuis. Steden, dorpen, groen en natuur lopen naadloos in elkaar over in deze beeldschone provincie. Die grote variatie in het landschap valt je absoluut op vanuit de grote en veilige mand van onze GreetZZ heteluchtballon. Het is grenzeloos genieten wanneer je boven Geldermalsen en Gelderland vaart. Boek een vlucht, verras jezelf en je vrienden. Of maak er een onvergetelijk bedrijfsuitje van. Bij voorbaat een succes, dat weten we zeker!

 

Bel ons in Geldermalsen: 0345 745 459

Ballonvaart Geldermalsen, jóuw opstapplaats! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Geldermalsen
Randweg 7
4191 NN Geldermalsen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0345 745 459

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Geldermalsen vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Geldermalsen vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Geldermalsen vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Geldermalsen
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Geldermalsen?

Ballonvaart foto's Geldermalsen