Geldermalsen Bel 0345 745 459

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Geldermalsen

De mooiste aanbiedingen in de regio Geldermalsen

Ballonvaart Geldermalsen, jóuw opstapplaats!

Ballonvaren in Geldermalsen

Een ballonvaart boven Geldermalsen geeft je een nieuwe én unieke kijk op de provincie Gelderland. Vanaf Geldermalsen heb je garantie op een prachtige vlucht! Deze plaats en regio hebben nogal wat moois te bieden. En jij en je vrienden of familie gaan het allemaal zien vanuit een grote, gezellige GreetZZ heteluchtballon! 

Geldermalsen heeft het. Dat weten wij uit ervaring, want we stijgen vaak en graag op vanuit deze plaats in het westelijkste puntje van Gelderland. Hier in de Tielerwaard, midden in de Betuwe, is het leven goed en de omgeving prachtig. Dat ga je zelf ervaren. Mits je snel een datum kiest en de ballonvaart van jullie keuze boekt. Wij nemen jou en je vrienden of collega’s graag mee. We hebben wat bijzonders in petto…

Ballonvlucht over Geldermalsen, om nooit meer te vergeten

Vanuit de lucht zie je pas hoe bijzonder Geldermalsen ligt. Pal aan de oevers van rivier de Linge en dicht tegen plaatsjes als Tricht en Buurmalsen aan. Kiest de wind ervoor ons mee te voeren richting het noorden dan varen we over deze plaatsjes heen. Je ziet wellicht de Hooglandsche Wetering liggen, het bijna honderd jaar oude gemaal. Even verderop het groener dan groene gebied de Assche Wetering. Kruizen we de N320 dan zie je op een rij aan de horizon Zoelmond, Beusichem, Culemborg en Hoge Prijs liggen. Met daarachter de welbekende rivier de Lek. Je leest het, een ballonvaart boven Gelderland is ronduit bijzonder. Zeker wanneer we in westelijke richting varen. Volgen we de slingerende Linge dan komen we langs of over de dorpjes en plaatsjes Tricht, Deil, Enspijk, Beesd, Rumpt, Renoy en Acquoy. Samen met de rivier vormen ze een ketting in het uitgestrekte landschap. Hadden we al gezegd dat dit genieten is…?

Ballonvaren in Geldermalsen: hét uitje op hoogte

Eigenlijk maakt het niet uit in welke richting de wind ons blaast, want Gelderland is overal mooi. Vooral wanneer je de provincie vanuit een GreetZZ heteluchtballon bekijkt! Ooit rivier de Waal van bovenaf bekeken? En Tiel, Druten en Dodewaard? Of wat te denken van de indrukwekkende Utrechtse Heuvelrug. Het opvallend groene natuurgebied achter Wijk bij Duurstede, Amerongen, Doorn en het prachtige Zeist met Slot Zeist en het bijzondere Raadhuis. Steden, dorpen, groen en natuur lopen naadloos in elkaar over in deze beeldschone provincie. Die grote variatie in het landschap valt je absoluut op vanuit de grote en veilige mand van onze GreetZZ heteluchtballon. Het is grenzeloos genieten wanneer je boven Geldermalsen en Gelderland vaart. Boek een vlucht, verras jezelf en je vrienden. Of maak er een onvergetelijk bedrijfsuitje van. Bij voorbaat een succes, dat weten we zeker!

 

Bel ons in Geldermalsen: 0345 745 459

Ballonvaart Geldermalsen, jóuw opstapplaats! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Geldermalsen
Randweg 7
4191 NN Geldermalsen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0345 745 459

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Geldermalsen?

Ballonvaart foto's Geldermalsen