Deventer Bel 0570 745 009

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Deventer

De mooiste aanbiedingen in de regio Deventer

Ballonvaren Deventer, uitzicht over Overijssel

Ballonvaren in Deventer

Een ballonvlucht Deventer vergeet je niet snel. Misschien zelfs wel nooit! Stap je op in de Hanzestad aan rivier de IJssel, dan vaar je over een gebied vol historie, natuur en ontelbare herkenningspunten. Plekken die je voor altijd anders gaat zien als je ze eens vanuit een luchtballon van GreetZZ hebt bekeken.

Ballonvaren over Deventer, ervaar een regio vol geschiedenis. Dat is een onvergetelijk cadeau aan jezelf, je vrienden of je collega’s. Met wie je het ook beleeft, een ballonvaart over dit stukje Overijssel is altijd uniek. De middeleeuwse straatjes van het oude stadscentrum, de IJssel die pal langs het centrum stroomt, de natuurgebieden rondom de stad: Salland, de IJsselvallei en iets verderop de Achterhoek. Ballonvaren over Overijssel is genieten op z’n puurst!

Jouw GreetZZ avontuur begint in Overijssel! Ballonvlucht Deventer.

Het gedroomde beginpunt van jouw ballonvaart. Geniet van de eeuwenoude Hanzestad omringd door Apeldoorn, de Sallandse Heuvelrug, Zutphen en landelijke dorpjes als Wilp en Twello. Je vaart eroverheen of ziet het allemaal liggen aan de horizon. De wind bepaalt welke kant we op varen en wat je onder je door ziet glijden. Een feest van prikkels voor je ogen, een oase van rust en stilte voor je oren. Ballonvaren is genieten met al je zintuigen.

De rijke historie van Overijssel ervaar je tijdens een ballonvaart Deventer.

Stap in de ruime, luxe mand van onze GreetZZ luchtballon en je weet dat je een bijzondere tijd tegemoet vaart. Vanuit de stad glijden we stilletjes over natuurgebieden vol bossen en heidevelden. Je zweeft over landgoederen, weteringen en over de uiterwaarden van rivier de IJssel. Wellicht varen we richting Diepenveen of juist de andere kant op richting Zutphen met haar meer dan 450 rijksmonumenten, zoals de Walburgiskerk en de Broederenkerk. En het kan maar zo zijn dat we wind ons richting Nationaal Park De Hoge Veluwe voert.

Ballonvaren en Nederland: de perfecte combinatie

Ballonvaren in midden Nederland is ronduit bijzonder. Dat voel je vanaf het moment dat je opstapt in Deventer - of misschien kies je wel voor Arnhem of Amersfoort… Ook dat zijn perfecte plaatsen om het hart van Nederland vanuit een luchtballon te verkennen. Eén ding is zeker: Deventer, Overijssel, Nederland… Ons land is prachtig vanuit de ruime mand van een GreetZZ heteluchtballon!

 

Bel ons in Deventer: 0570 745 009

Ballonvaren Deventer, uitzicht over Overijssel  | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Deventer
Roland Holstlaan 2
7414 KA Deventer
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0570 745 009

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Deventer
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Deventer?

Ballonvaart foto's Deventer