Gorinchem Bel 0183 788 102

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Gorinchem

De mooiste aanbiedingen in de regio Gorinchem

Ballonvaart Gorinchem, stijg overal boven uit!

Ballonvaren in Gorinchem

Een ballonvaart Gorinchem blijft je lang bij, dat weten we zeker! Veel GreetZZ Ballonvaarten starten vanuit Gorinchem. Omdat onze gasten er zo graag opstijgen én omdat de omgeving van Zuid-Holland zo enorm veelzijdig is. Ervaar de randstad van boven!

Zodra de luchtballon opstijgt vanuit Gorinchem weet je het: deze ballonvaart over Zuid-Holland wordt bijzonder. En dat klopt! Want Gorinchem - misschien ken je de stad beter als Gorkum - is prachtig van boven. De ligging aan rivieren de Linge en de Boven Merwede, de rijksweg A15, de Betuweroute, de Merwedebrug… Gorkum is een lust voor het oog, zeker wanneer je de stad bekijkt en beleeft vanuit een GreetZZ heteluchtballon.

Ballonvlucht Gorinchem ontdek de historie van boven!

Tijdens een ballonvaart vanuit Gorkum zie je dat deze vestingstad een rijk verleden heeft. Het is nog altijd goed zichtbaar, juist vanaf grote hoogte. De vestingwallen in het centrum, de Grote Kerk, het Tolhuis en de havens: ze vertellen allen iets over de geschiedenis van Gorkum en haar omgeving.

Ook het vele water in de omgeving is een bijzonder gezicht vanuit een luchtballon. Het kan maar zo zijn dat de wind onze ballon via rivier de Boven Merwede richting Nationaal park De Biesbosch voert. Misschien wel één van de bekendste natuurgebieden in Nederland. Rijk aan rivieren, meren, groen en bijzondere vogelsoorten. Uniek om te bekijken vanuit de grote, veilige mand onder de GreetZZ heteluchtballon.

Boek een bijzondere ballonvlucht over Gorinchem bij GreetZZ ballonvaarten.

Ballonvaren over Zuid-Holland is altijd een unieke ervaring. Naast groen en natuur is de Randstad rijk aan steden, wegen en gebouwen. Prachtig om het stadsleven op deze manier te bekijken. Onder raast de wereld, boven in de lucht is het stil. Aan de horizon zie je wereldstad Rotterdam en zijn spinnenweb van havens en bruggen. Of wellicht varen we in noordelijke richting en zie Nieuwegein en Utrecht liggen. Uit welke richting de wind ook komt, ballonvaren vanuit Gorinchem is altijd een feest. Kies een van de vele momenten en boek een vlucht. Of eigenlijk: boek een belevenis bij GreetZZ Ballonvaarten!

 

Bel ons in Gorinchem: 0183 788 102

Ballonvaart Gorinchem, stijg overal boven uit! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Gorinchem
Buiten de Waterpoort 1
4201 CS Gorinchem
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0183 788 102

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Gorinchem
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Gorinchem?

Ballonvaart foto's Gorinchem