Leiden Bel 071 303 1273

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Leiden

De mooiste aanbiedingen in de regio Leiden

Ballonvaren Leiden: opstijgen en genieten

Ballonvaren in Leiden

Jouw ballonvaart begint in Leiden. Dit stukje Randstad laat zich van haar beste kant zien wanneer je er overheen vaart. Kijken en genieten dus vanuit de gezellige, stevige mand onder onze grote GreetZZ heteluchtballon. Verken Zuid-Holland van boven en ontdek hoe veelzijdig Leiden en omgeving is!

Laat jezelf meevoeren door de wind en zie hoe mooi Leiden is. Deze stad heeft een lange geschiedenis en dat zie je meteen. De oude binnenstad met zijn typische vorm, zijn grachten en vele monumentale gebouwen. De Hooglandse Kerk torent hoog boven het centrum uit. Ook de Marekerk en Hartebrugkerk zijn bekende en herkenbare punten. En wat te denken van de Burcht van Leiden, midden in de stad gelegen, op het punt waar de twee armen van Rivier de Rijn samenvloeien. Een indrukwekkend gezicht op de geschiedenis tijdens het ballonvaren over Leiden!

Begin je ballonvlucht in Leiden 

Ook buiten de grenzen van de stad wachten mooie plaatjes. Zoals richting het westen. De kustlijn sprankelt aan de horizon. De wereld lijkt oneindig groot wanneer je in de verte tuurt. En dan de bekende plaatsen en dorpen die Leiden omringen: Oegstgeest, Wassenaar, Zoeterwoude en Leiderdorp. Vooral wanneer je zelf uit deze regio komt, zal jouw ballonvlucht vanuit Leiden een feest der herkenning zijn!

Neemt de wind ons tijdens onze ballonvlucht mee richting het zuiden dan zie je ongetwijfeld Zoetermeer aan de horizon. En wat te denken van de skyline van Den Haag? De Babylon toren, de Hoftoren en de 153 meter hoge Zendmast… Je herkent ze geheid! En laten we Waddinxveen en Alphen aan den Rijn niet vergeten. Ook die zal je zien wanneer we in zuidoostelijke richting varen. Het enige wat jij hoeft te doen is kijken en genieten.

Beleef Zuid-Holland van boven, boek een ballonvaart Leiden!

Wat Leiden als opstapplaats voor jouw ballonvlucht extra bijzonder maakt is de ligging. Want naast alle steden grenst de stad aan de zuidoostkant via polderpark Cronesteyn - let ook vooral op het prachtige Kasteel Cronesteyn - aan het bekende Groene Hart. Groen en natuur dus. Vele uitgestrekte kilometers aan landerijen, meren, plassen en bossen. Hier vaart onze heteluchtballon over de ware lappendeken die het Groene Hart is. Veenweidegebieden, dijken, landgoederen en oeverwallen vol groen en leven. Een cadeau voor je ogen.

Naast een cadeau voor je ogen is in ballonvaart over Zuid-Holland vooral ook een geschenk voor jezelf. En voor je vrienden, familie en collega’s. Een ballonvlucht tijdens een familiedag? Goed idee! Ballonvaren als bedrijfsuitje of ter afsluiting van jullie teamdag? Perfect! Kies dus een datum die jullie past, boek die vlucht en ga op ontdekking in de lucht. GreetZZ Ballonvaarten neemt je mee!

 

Bel ons in Leiden: 071 303 1273

Ballonvaren Leiden: opstijgen en genieten | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Leiden
Houtlaan 101
2334 CK Leiden
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 071 303 1273

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Leiden?

Ballonvaart foto's Leiden