Limburg Bel 043 201 0610

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Limburg

De mooiste aanbiedingen in de provincie Limburg

Ballonvaart over het heuvellandschap van Limburg

Ballonvaren in Limburg

Kleine mooie dorpjes verscholen tussen groene weides. Alles in deze provincie ademt nostalgie. De authentieke dorpjes, prachtige boomgaarden, heuvels, weilanden en eeuwenoude steden. Als één provincie gemaakt is voor een prachtige panorama-view dan is het Limburg wel! Glijd in een luchtballon over het Geuldal en geniet! 

Het heuvellandschap van Limburg is een bekend wandelgebied. Met haar ongerepte bossen en oneindige weilanden. Vergezichten, landweggetjes, vakwerkboerderijen en de vele Maria-kappelletjes. Wie Limburg kent, weet dat het een prachtig gebied is om te voet of op de fiets te (her)ontdekken. Maar de belevingswaarde van de provincie kun je ook goed ontdekken vanuit de lucht. De cultuurhistorische waarden, denk aan de vele kastelen en landgoederen, de uitgestrekte natuurgebieden, zoals het Geuldal en het Heuvelland. En nationale parken, zoals De Meinsweg of De Groote Peel. Limburgse wateren, denk aan de Maas en de Maasplassen. En natuurlijke bruisende steden, zoals Roermond, Weert en Maastricht. Of je nu houdt van natuur, cultuur of historie. Met een ballonvaart over Limburg pak je alles mee! 

Ballonvlucht over Limburg: een unieke ervaring 

Een ballonvlucht over Limburg is een uitstapje wat je een keer meegemaakt moet hebben! Deze unieke ervaring is voor jong en oud iets om nooit te vergeten. Bekijk jouw woonplaats vanuit een heel andere hoek, of ontdek juist een gebied op een unieke manier. Jouw ballonvlucht over Limburg start bij het reserveren via onze website. Op jouw eigen account vind je alles wat je moet weten. En ook handig om te weten: onze vluchten zijn niet persoonsgebonden. Dat is wel zo prettig, wanneer iemand -helaas- toch niet mee kan. Ook vind je hier belangrijke vluchtinformatie en de opstijglocatie. 

Waar stijgen we dan allemaal op? Op dit moment kun je opstijgen in: Heerlen, Hoensbroek Horst, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Roggel, Sevenum, Sittard, Thorn, Valkenburg, Venlo, Venray en Weert. Er is altijd een opstijglocatie bij jou in de buurt! 

Comfortabele ballonvlucht: van begin tot eind 

Voordat we de lucht in gaan, maken we samen de ballon klaar voor jullie adembenemende beleving. Ook krijg je hier een veiligheidsbriefing van onze professionele piloten. Ze hebben al meer dan 30 jaar ervaring in binnen- én buitenland. En vind je het toch spannend om mee te gaan? Daar ben je zeker niet de enige in! Maar, boven in de lucht heb je geen last van hoogtevrees. Dit komt omdat je geen contact maakt met de grond. Ook hebben wij bij GreetZZ extra hoge manden. Dat geeft je een veel veiliger gevoel en het maakt ook je ballonvlucht comfortabeler. Net zoals de verende vloeren en de gevoerde wanden. Dat wordt een zachte landing! 

Wil jij met GreetZZ een ballonvaart over Limburg doen? Dan is het belangrijk om te weten dat wij van begin april tot eind september in de lucht zijn te vinden. Waar we landen is in verband met de wind lastig te zeggen, maar er is altijd vervoer terug naar de startlocatie in een luxe bus! Het hele programma, van ontvangst tot terugkomst op de startlocatie, duurt ongeveer 3 tot 4 uur. En na het landen ontvang je van ons een waar ballonvaartcertificaat en een champagneceremonie om jullie vlucht feestelijk af te sluiten! 

Boek jouw vlucht

Heb je zin gekregen om een ballonvaart over Limburg te plannen? Wil jij de witte huisjes van Thorn vanuit de lucht bewonderen, boven de slingerende Maas varen en het historische centrum van Maastricht ontdekken? Je bent van harte welkom in een luchtballon van GreetZZ Ballonvaarten! 

Waar stap jij op? 

Beoordeling op basis van 413 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Limburg?

Ballonvaart foto's Limburg