Alkmaar Bel 072 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Alkmaar

De mooiste aanbiedingen in de regio Alkmaar

Onvergetelijke ballonvaart vanuit Alkmaar!

Ballonvaren in Alkmaar

Alkmaar en ballonvaren? Een mooi idee en vooral ook een mooi avontuur. Hier op de kop van Noord-Holland is ballonvaren een uitdaging. Omringd door water en vlakbij de grootste steden van de Randstad is altijd wat de beleven. Zéker wanneer je alles vanuit een heteluchtballon bekijkt!

Alkmaar heeft een unieke ligging. Op een even herkenbaar als smal deel van Nederland, tussen de Noordzee, het Markermeer en het IJsselmeer en op iets meer dan steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam. Een prachtig gebied voor een ballonvaart. Door de ligging kan het zijn dat de ballonvaart wat korter duurt dan je wellicht zou willen of hopen. We hebben te maken met de vliegroutes van schiphol, soms met de oosterwind die ons teveel richting zee stuurt in plaats van ballonvaren over Alkmaar.

Gelukkig zijn er nog véél meer geweldige opstapplaatsen in de buurt van Alkmaar, voor een langere en onvergetelijke ballonvaart!

Alkmaar vanuit een luchtballon: een ware belevenis

Ooit gedacht aan een ballonvaart vanuit Amersfoort? Hier vind je een van de mooist gelegen gebieden om te bekijken en beleven vanuit een heteluchtballon. Tussen Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Zeist en Veenendaal ligt namelijk de Utrechtse Heuvelrug. Staat de wind een beetje gunstig dan ga je iets zien wat je niet snel zal vergeten, nooit waarschijnlijk. Dit natuurgebied lijkt te zijn gemaakt om te bekijken vanaf grote hoogte. Landgoederen, kronkelende rivieren, kastelen, eeuwenoude bossen en uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen. De mooiste lappendeken die je ooit zal zien!

Varen we meer richting Amsterdam dan zie je Kortenhoef al snel liggen met daarachter alweer een bekend gebied: de Loosdrechtse Plassen, een groots watersport- en natuurgebied vol unieke vogels en bebossing. Wil je écht eens iets anders? Kies dan een opstapplaats in Friesland! Vanuit Alkmaar rij je via Wieringerwerf zo de Afsluitdijk op. Voor je het weet zit je in Bolsward of Sneek. Prachtige opstapplaatsen voor een ballonvaart die jij en je vrienden of collega’s lang zullen heugen!

Onvergetelijk, jouw GreetZZ ballonvaart!

Waar je ook opstapt, GreetZZ heeft altijd verrassingen in petto. Laat de wind bepalen waar het avontuur gaat plaatsvinden. En laat je verrassen door de betoverende uitzichten en vergezichten vanuit onze grote, stevige manden. Kies voor een bijzondere ervaring op grote hoogte: boek een ballonvlucht in Alkmaar, Amersfoort of misschien wel Sneek. Nederland is overal adembenemend mooi, zéker vanuit de lucht! Bovendien is er altijd een moment dat aansluit op jouw agenda. Daar zorgen we voor bij GreetZZ ballonvaarten.

 

Meer aanbiedingen

Bel ons in Alkmaar: 072 808 0100

Onvergetelijke ballonvaart vanuit Alkmaar! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Alkmaar
Stadionweg 1
1812 AZ ALKMAAR
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 072 808 0100

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Alkmaar?

Ballonvaart foto's Alkmaar