Asten Bel 0493 745 011

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Asten

De mooiste aanbiedingen in de regio Asten

Ballonvaren rond Asten? Dat beleef je samen!

Ballonvaren in Asten

Start jouw ballonvlucht bij GreetZZ en beleef Asten en Noord-Brabant op een unieke manier. Ballonvaren boven dit zuidelijke stukje Holland is een ware ervaring. Of eigenlijk: een avontuur! En dat beleef je samen met je vrienden, familie of medewerkers. Stap op in Asten en zet tijdens het ballonvaren je blik op oneindig.

Ballonvaren boven Noord-Brabant begint in Asten. Het is een opstapplaats met mogelijkheden. Vanuit hier maakt het werkelijk niet uit waar de wind ons heen voert, want elke richting is een lust voor het oog. Al tijdens het opstijgen wordt je aandacht getrokken door al het moois. De neogotische Heilige Maria Presentatiekerk, korenmolen De Oostenwind en kasteel Asten zijn bekende herkenningspunten in de directe omgeving. En hier begint jouw ballonvaart over Noord-Brabant pas…

Ontdek Asten vanuit de lucht tijdens een ballonvaart!

Staat de wind in oost-westelijke richting dan weet je vast al wat je gaat zien… Lierop en daarachter het bekende bos- en heidegebied Moorsel. Het gebied sluit naadloos aan op andere bosgebieden, zoals de Strabrechtse heide. Dit is groots genieten. En het houdt niet op, want varen we verder dan komt achter Geldrop al snel de skyline van Eindhoven tevoorschijn. De oude fabrieken en industriële gebouwen vormen herkenbare punten aan de horizon. Evenals de opvallende Blob en de Sint- Catharinakerk in het centrum van de stad. Je gaat ze ongetwijfeld herkennen.

Ook wanneer we zuidwaarts varen ben je in voor een verrassing. De uitgestrekt weilanden en natuurgebieden gaan gewoon door. En natuurlijk liggen ook hier bekende plaatsjes en steden op de route. Ospel, Nederweert en Weert. En ineens varen we boven de glooiende provincie Limburg… Zo makkelijk en snel gaat dat wanneer je het Hollandse luchtruim verkent vanuit een GreetZZ heteluchtballon.

GreetZZ ballonvaarten neemt je mee!

Eigenlijk maakt het niets uit hoe de wind staat. Elk deel van dit stuk Nederland is even mooi. Richting het noordoosten varen we namelijk langs of over Deurne, America, Venray en Overloon. En met een heel klein beetje geluk beleef je zelfs rivier de Maas en Nationaal park De Maasduinen vanuit dit verrassend mooie vogelperspectief.

Je leest het, alle reden om jezelf en je vrienden of medewerkers te verwennen. Verras ze met een cadeau dat niemand zal verwachten: neem ze mee op een ballonvaart rond Asten en boven Noord- Brabant. Wanneer je meevaart, is uiteraard jouw keuze. Alles is mogelijk want GreetZZ Ballonvaarten heeft de grootste vloot van Nederland. Je kunt kiezen uit meer dan 1000 ballonvluchten. Waar wacht je nog op: stap in, laat je meevoeren en geniet van een onvergetelijke ballonvaart!

 

Bel ons in Asten: 0493 745 011

Ballonvaren rond Asten? Dat beleef je samen! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Asten
Lienderweg 55
5721 CJ ASTEN
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0493 745 011

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Asten
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Asten?

Ballonvaart foto's Asten