Asten Bel 0493 745 011

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Asten

De mooiste aanbiedingen in de regio Asten

Ballonvaren rond Asten? Dat beleef je samen!

Ballonvaren in Asten

Start jouw ballonvlucht bij GreetZZ en beleef Asten en Noord-Brabant op een unieke manier. Ballonvaren boven dit zuidelijke stukje Holland is een ware ervaring. Of eigenlijk: een avontuur! En dat beleef je samen met je vrienden, familie of medewerkers. Stap op in Asten en zet tijdens het ballonvaren je blik op oneindig.

Ballonvaren boven Noord-Brabant begint in Asten. Het is een opstapplaats met mogelijkheden. Vanuit hier maakt het werkelijk niet uit waar de wind ons heen voert, want elke richting is een lust voor het oog. Al tijdens het opstijgen wordt je aandacht getrokken door al het moois. De neogotische Heilige Maria Presentatiekerk, korenmolen De Oostenwind en kasteel Asten zijn bekende herkenningspunten in de directe omgeving. En hier begint jouw ballonvaart over Noord-Brabant pas…

Ontdek Asten vanuit de lucht tijdens een ballonvaart!

Staat de wind in oost-westelijke richting dan weet je vast al wat je gaat zien… Lierop en daarachter het bekende bos- en heidegebied Moorsel. Het gebied sluit naadloos aan op andere bosgebieden, zoals de Strabrechtse heide. Dit is groots genieten. En het houdt niet op, want varen we verder dan komt achter Geldrop al snel de skyline van Eindhoven tevoorschijn. De oude fabrieken en industriële gebouwen vormen herkenbare punten aan de horizon. Evenals de opvallende Blob en de Sint- Catharinakerk in het centrum van de stad. Je gaat ze ongetwijfeld herkennen.

Ook wanneer we zuidwaarts varen ben je in voor een verrassing. De uitgestrekt weilanden en natuurgebieden gaan gewoon door. En natuurlijk liggen ook hier bekende plaatsjes en steden op de route. Ospel, Nederweert en Weert. En ineens varen we boven de glooiende provincie Limburg… Zo makkelijk en snel gaat dat wanneer je het Hollandse luchtruim verkent vanuit een GreetZZ heteluchtballon.

GreetZZ ballonvaarten neemt je mee!

Eigenlijk maakt het niets uit hoe de wind staat. Elk deel van dit stuk Nederland is even mooi. Richting het noordoosten varen we namelijk langs of over Deurne, America, Venray en Overloon. En met een heel klein beetje geluk beleef je zelfs rivier de Maas en Nationaal park De Maasduinen vanuit dit verrassend mooie vogelperspectief.

Je leest het, alle reden om jezelf en je vrienden of medewerkers te verwennen. Verras ze met een cadeau dat niemand zal verwachten: neem ze mee op een ballonvaart rond Asten en boven Noord- Brabant. Wanneer je meevaart, is uiteraard jouw keuze. Alles is mogelijk want GreetZZ Ballonvaarten heeft de grootste vloot van Nederland. Je kunt kiezen uit meer dan 1000 ballonvluchten. Waar wacht je nog op: stap in, laat je meevoeren en geniet van een onvergetelijke ballonvaart!

 

Bel ons in Asten: 0493 745 011

Ballonvaren rond Asten? Dat beleef je samen! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Asten
Lienderweg 55
5721 CJ ASTEN
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0493 745 011

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Asten vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Asten vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Asten vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Asten
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Asten?

Ballonvaart foto's Asten