Leeuwarden Bel 058 303 0116

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Leeuwarden

De mooiste aanbiedingen in de regio Leeuwarden

Ballonvaren Leeuwarden, zicht op Friesland

Ballonvaren in Leeuwarden

Een ballonvaart vanuit Leeuwarden is een onvergetelijke ervaring. Dat beloven we je. Het hart van het meest noordelijke deel van Nederland staat bekend om zijn uitgestrekte landschappen én om z’n schoonheid. Friesland heeft het. En meer. Daar kom je zéker achter tijdens jouw ballonvlucht hier boven Noord-Nederland.

Ontdek Leeuwarden tijdens het ballonvaren. En natuurlijk alle grote plaatsen en kleine dorpjes er omheen. Deze regio is groener dan groen en mooier en dan mooi. Jelsum, Marsum en Wirdum, Franeker, Sneek en Drachten… Je kent de plaatsen van naam en misschien wel als je broekzak, maar heb je Friesland ooit van boven bekeken? Dit is je kans! Boek een ballonvaart bij GreetZZ en neem je vrienden of medewerkers mee op een unieke ballonvlucht!

GreetZZ ballonvluchten in Leeuwarden, grenzeloos genieten!

Opstijgen met een luchtballon vanuit Leeuwarden, dat is een goede keuze! Deze plaats leent zich namelijk uitstekend voor een avontuur op grote hoogte. Er is zóveel te zien vanaf boven: de Voorstreek met op steenworp afstand de Sint-Bonifatiuskerk, de bekende Waag, de grachten in de binnenstad, het Harinxmakanaal: met een beetje geluk zie je het allemaal voorbijkomen.

We zeiden het al: Friesland heeft het. Heel veel zelfs. De tientallen dorpjes rondom de stad staan garant voor prachtige uitzichten én herkenning. Richting het westen passeren we Deinum, Dronryp en verderop Franeker. Gaan we noordwaarts dan komen we via Jelsum bij Stiens en van daaruit zie je al gauw Holwerd aan de horizon, waar de veerboten richting Ameland varen. De Waddenzee schittert je tegemoet aan de skyline.

Jouw ballonvaart in Friesland start in Leeuwarden

Neemt de wind ons mee in een heel andere richting, naar het zuidoosten, dan wacht je een andere verrassing. Een natuurlijke lappendeken tussen de groene landerijen: Nationaal Park de Alde Feanen. Van grote open meren tot beschutte moerasbossen en bloemrijke natte grasland waar ontelbare moeras- en weidevogels leven en broeden. Dit is één van de mooiste moerasgebieden van Noordwest Europa. Ogen open dus tijdens jouw ballonvlucht boven dit unieke stukje Friesland.

Kijk op Leeuwarden, zicht op Heerenveen

Natuurlijk is er meer te zien! Eigenlijk maakt het niet uit hoe de wind staat, want heel Friesland is beeldschoon. Welke richting je ook uitkijkt vanuit de mand van jouw GreetZZ heteluchtballon. Drachten, Sneek, Joure en uiteraard Heerenveen, de hoofdplaats van de provincie. Het bekende Thialf stadion, Molen Welgelegen, misschien ontdek je zelfs het topje van de Heilige Geestkerk of de bovenste verdiepingen van de hoge Muntsflats.

Laat je meenemen door de wind en laat je verrassen door de betoverende uitzichten vanuit onze indrukwekkende GreetZZ luchtballon. Ontdek Leeuwarden vanaf boven en beleef Friesland vanaf grote hoogte. Boek een vlucht - of eigenlijk een belevenis - en geniet van jouw ballonvlucht over Leeuwarden.

 

Bel ons in Leeuwarden: 058 303 0116

Ballonvaren Leeuwarden, zicht op Friesland | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Leeuwarden
Noarder Stienplaat 101
8939 DA Leeuwarden
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 058 303 0116

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Leeuwarden?

Ballonvaart foto's Leeuwarden