Dordrecht Bel 078 808 0102

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Dordrecht

De mooiste aanbiedingen in de regio Dordrecht

Ballonvaren Dordrecht, Zuid-Holland van boven!

Ballonvaren in Dordrecht

Een unieke beleving van stad en natuur, dat is ballonvaren rondom Dordrecht. In dit stukje Zuid-Holland zie je Nederland op z’n mooist. Overweldigende natuur en uitgestrekte landschappen gaan naadloos over in stadse wijken en stedelijke vergezichten. Een ballonvaart vanuit Dordrecht vergeet je niet!

In Dordrecht, of Dordt zoals de bewoners de stad zelf noemen, valt veel te zien en beleven. Zeker vanuit een heteluchtballon! Vanaf grote hoogte zie je pas écht hoe bijzonder Dordrecht gelegen is. Bij deze stad komen drie rivieren samen: de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas. Het bekendste drierivierenpunt van Nederland is het drukste waterknooppunt van heel Europa. Veel beweging op het water dus, een spannend gezicht vanuit de lucht!

Dordrecht en ballonvaren: samen het perfecte uitje!

Het drierivierenpunt scheidt drie steden van elkaar: Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht. Buren die meer gemeen hebben dan alleen de laatste letters van hun naam. De steden zijn gebouwd richting het water. Ook dat kun je goed zien tijdens jouw GreetZZ ballonvlucht vanuit Dordrecht.

Wat je ook zal opvallen, zijn de natuurgebieden die aan de stad grenzen. Ten oosten zie je de Sliedrechtse Biesbosch en onder Dordrecht ligt de Dordtse Biesbosch. Samen vormen de gebieden de Hollandse Biesbosch, waar ook Nationaal Park De Biesbosch ligt. Het bekende natuur- en recreatiegebied waar kreken, wilgenvloedbossen en zoetwatergetijden elkaar afwisselen. Vanuit de mand van een luchtballon ziet dat eruit als een prachtige natuurlijke lappendeken.

Jouw ballonvaart over Zuid-Holland: onvergetelijk!

Naast natuur ga je nog veel meer zien en ervaren tijdens jouw ballonvaart over Zuid-Holland. Het ligt er aan hoe de wind staat, want die bepaalt waarheen we varen, maar een belevenis wordt het zeker. De skyline van Rotterdam met zijn Euromast en hoge gebouwen is een prachtig gezicht. Net als de Oude Maas en plaatsen als Ridderkerk, Krimpen aan de Lek en Hendrik-Ido-Ambacht. De ligging van Dordrecht maakt ballonvaren in de Randstad voor iedereen bereikbaar. Want waar in de regio je ook vandaan komt, je bent er zo!

 Laat je betoveren door het Zuid-Hollandse landschap. Boek een GreetZZ ballonvaart rond Dordrecht, stap in en geniet!

 

Bel ons in Dordrecht: 078 808 0102

Ballonvaren Dordrecht, Zuid-Holland van boven! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Dordrecht
Laan van Kopenhagen 100
3317 DM Dordrecht
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 078 808 0102

Beoordeling op basis van 4 reviews
Klantbeoordelingen regio Dordrecht
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Dordrecht?

Ballonvaart foto's Dordrecht