Utrecht Bel 030 310 0044

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Utrecht

De mooiste aanbiedingen in de regio Utrecht

Ballonvaren over Utrecht. Ontdek stad & natuur

Ballonvaren in Utrecht

Een GreetZZ ballonvaart over provincie Utrecht. Het is misschien wel het spannendste cadeau dat je jezelf en je vrienden, collega’s of medewerkers kunt geven. In elk geval een cadeau dat iedereen zich lang zal herinneren. Boek een ballonvaart en ontdek Utrecht van boven.

Ballonvaren over hartje Randstad, dat is een geweldige ervaring. Want stad en provincie Utrecht hebben veel te bieden. Dat zie pas écht vanaf grote hoogte. De vierde stad van Nederland ligt midden tussen bekende plaatsen en prachtige rivieren en natuurgebieden. Nieuwegein, De Bilt, Houten, Maarssen. Rivier de Lek en de Loosdrechtse Plassen. En vlakbij de Utrechtse Heuvelrug… Maak je op voor een vaart vol bijzondere contrasten.

Start je ballonvlucht in Utrecht en ervaar de stad op haar mooist! 

Waar je ook opstapt en opstijgt rondom Utrecht, de skyline zit vol gebouwen die je meteen herkent. Natuurlijk de gotische Domtoren en de Buurkerk, het splinternieuwe Utrecht Centraal Station, de toren van het hoofdkantoor van Rabobank Nederland. En als het weer goed is en je kijkt goed, zie je misschien zelfs de Utrechtse grachten kronkelen.

De omgeving van Utrecht is al net zo boeiend. Neemt de wind ons mee naar het westen dan varen we over of langs Leidsche Rijn en via de groene weilanden langs Harmelen en richting Woerden. De bewegingen van het verkeer op de drukke A12 zijn bijzonder om te zien vanuit onze luchtballon.

Net zo’n uniek moment beleef je als de wind ons de andere kant op laat varen: richting het oosten. Want hier wacht je een groots en groen gebied: de Utrechtse Heuvelrug. Langs Bunnik, Houten of Zeist, hoe we ook varen, de contouren van het natuurgebied verschijnen hoe dan ook aan de horizon. Misschien zie je Huis Ter Heide liggen en voormalig vliegbasis Soesterberg. Of de Pyramide van Austerlitz, gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte.

Ballonvaren Utrecht : de mooiste ervaring op hoogte

Stad en natuur ontmoeten elkaar in provincie Utrecht. En jij kan er getuige van zijn vanuit de grote en veilige mand van onze GreetZZ heteluchtballon. Rondom Utrecht liggen de mooiste opstapplaatsen voor jouw ballonvaart. Waar je ook opstapt, je gaat genieten van prachtige uitzichten en vergezichten. Boek nu een GreetZZ ballonvaart en geniet samen met je vrienden van een ervaring van niveau. Of eigenlijk: op niveau!

 

Bel ons in Utrecht: 030 310 0044

Ballonvaren over Utrecht. Ontdek stad & natuur | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Utrecht
Europalaan 55
3526 KP Utrecht
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 030 310 0044

Beoordeling op basis van 8 reviews
Klantbeoordelingen regio Utrecht
Klantbeoordelingen
9.0 / 10

Ballonvaren in Utrecht?

Ballonvaart foto's Utrecht